Αισθητική προσώπου ΙΙ Β΄ΤΑΞΗ ΕΠΑΣ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS
Advertisements

Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
Σαπούνι συνταγές Μπούρα Αγνή Μουτζούρη Μαρία Πετριτζικλή Ταξία
Εργασία στην Οικιακή Οικονομία Βασίλης Λαμπρινος Α1
ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Είναι γνωστό σε όλες μας πλέον ότι πολλά από τα συστατικά πού περιέχονται στα καλλυντικά μας είναι χημικές τοξικές ουσίες άλλες πιο.
Εγκαύματα ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Πρώτου βαθμού – κοκκίνισμα και πόνος στο δέρμα
Προϊόντα περιποίησης και συντήρησης νυχιών
Aκμή και εφηβεία.
Νερό και υγεία.
ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ (ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ)
Μανικιούρ - Πεντικιούρ
“To κάθε φύλλο της Ελιάς έσταζε φως¨
Μανικιουρ - πεντικιουρ
Ο όμιλος NewDAY Πρωτοπόρος με Νεα τεχνολογία
ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ 3 20/02/15
ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ 2 10/02/2015
ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.
Νερό Τα 2/3 του βάρους του σώματος μας αποτελούνται από νερό, το οποίο στο μεγαλύτερο μέρος του βρίσκεται μέσα στα κύτταρα. Χωρίς φαγητό ο άνθρωπος μπορεί.
ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Β΄ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
1.ΤΟΝΩΤΙΚΕΣ Ή ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΕΣ 2.ΣΤΥΠΤΙΚΕΣ
ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ I.
Γνωρίστε και πουλήστε τα Oriflame προϊόντα STEP ONE TRAINING.
ΛουΣιμο (Σε διαφορετικεΣ περιπτωΣειΣ ,διαδικαΣια,προϊοντα)
ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗ.
ΑΙΜΟΦΟΡΑ ΑΓΓΕΙΑ.
2103 κoσ κοσμητολογια eapino ΕΞΑΜΗΝΟ 2015
2103 κoσ κοσμητολογια eapino ΕΞΑΜΗΝΟ 2015
2103 κoσ κοσμητολογια eapino ΕΞΑΜΗΝΟ 2015
2103 κoσ κοσμητολογια eapino ΕΞΑΜΗΝΟ 2015
ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΗ Επιμέλεια: Φωτεινή Σωτηροπούλου, Βιολόγος, 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας.
ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΛΗΨΗΣ ΤΡΟΦΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦΗΣ
Φυσιολογία του δέρματος
ΜΑΘΗΜΑ 7 ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ.
H συμπεριφορά του σύγχρονου άνθρώπου μπορεί να αποβεί μοιραία για την υγεία του Έλλειψη άσκησης Κακή διατροφή Χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.
Περιγραφή Είναι κύματα που εκπέμπονται σε πολύ μεγάλες συχνότητες.
ΟΙ ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΧΤΕΣ Σχολείο: Γενικό Λύκειο Μύρινας Τάξη: Α
201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 8.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.
201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ
Κοσμητολογία ΙΙ (Θ) Ενότητα 1: Κρέμες (α’ μέρος) Δρ. Αθανασία Βαρβαρέσου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Κοσμητολογίας Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας Ανοικτά.
ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΙΙ ΜΑΘΗΜΑ 3.
KΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΤΕΝΑ LECTURE:2 KΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΤΕΝΑ LECTURE:2.
ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΙΙ ΜΑΘΗΜΑ 2.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΙ - Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ.
ΜΑΚΙΓΙΑΖ.
ΕΚΖΕΜΑ-ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ Οι όροι έκζεμα-δερματίτιδα είναι συνώνυμοι όροι.
οι περισσότεροι μαθητές, κατά τη διάρκεια της μελέτης τους, αναζητούν οτιδήποτε που θα είναι εύγεστο και λαχταριστό, έχοντας σαν αποτέλεσμα, στο τέλος.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΙΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΒΑΡΟΥΣ.
201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΕΡΑΤΟΛΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ
ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. Με τον όρο αφυδάτωση του δέρματος εννοούμε την απουσία νερού από τις στιβάδες του σε μη παθολογικές καταστάσεις. Ο όρος αφυδάτωση.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ. O Παρόλο που πολλά φάρμακα χορηγούνται σήμερα χωρίς συνταγή γιατρού, ποτέ δεν πρέπει να συστήσουμε εμείς, γιατί.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΙΟΝΙΣΜΟΥ (ΓΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ) ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΙΟΝΤΟΦΟΡΕΣΗΣ ΧΡΗΣΗ ΚΟΣΜΕΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΟΝΤΟΦΟΡΕΣΗ.
ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ  Τα ΑΗΑ, που στις μέρες μας είναι στο προσκήνιο και συναντώνται σε πολλές συνθέσεις επώνυμων και μη καλλυντικών προϊόντων, είναι οξέα που.
201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 5).
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΙΙ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙς ΚΑΙ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΒΑΘΥ ΦΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΙ ΕΝΖΥΜΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΗΠΙΟ ΦΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΧΗΜΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ.
Φρούτα ΣΤΟΧΟΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ: 1.Να ορίζει τα φρούτα 2.Να ταξινομεί τα φρούτα σε κατηγορίες και να αναφέρει παραδείγματα 3.Να σχολιάζει τη θρεπτική.
Αλλεργική δερματίτιδα (εξ επαφής). Η αλλεργική δερματίτιδα εξ επαφής είναι μια κοινή πάθηση του δέρματος. Προκαλείται, λόγω επαφής του δέρματος, με παράγοντες.
Αλλεργική δερματίτιδα (εξ επαφής). Η αλλεργική δερματίτιδα εξ επαφής είναι μια κοινή πάθηση του δέρματος. Προκαλείται, λόγω επαφής του δέρματος, με παράγοντες.
ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΕΡΟΥ
Κρέμες χεριών και σώματος 1/2
ΧΡΥΣΑ ΜΑΝΤΖΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ
ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ Πέρα από το πλύσιμο του σώματος, πρέπει να φροντίζουμε επίσης και να κρατούμε σε καθαρή και υγιεινή κατάσταση και κάποια επιμέρους.
ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΕΡΟΥ
1) ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ) ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ 2) ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ – ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΈΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟΣΥΣΤΑΤΙΚΑ – ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΈΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ 3) ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Αισθητική προσώπου ΙΙ Β΄ΤΑΞΗ ΕΠΑΣ Αισθητική προσώπου ΙΙ Β΄ΤΑΞΗ ΕΠΑΣ Θεματική ενότητα 4η Ενυδάτωση πρόσωπου ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΠΕ 1804

Στο προηγούμενο μάθημα … Στοιβάδες επιδερμίδας ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΠΕ 1804

Σε φυσιολογικές συνθήκες η υγρασία της επιδερμίδας είναι : Σε φυσιολογικές συνθήκες η υγρασία της επιδερμίδας είναι : 10 -15 % στις 4-5 τελευταίες σειρές της κεράτινης στοιβάδας 70% στη Μητρική Στοιβάδα ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΠΕ 1804

Στο σημερινό μάθημα σκοπός μας είναι : Να είμαστε σε θέση να διαγνώσουμε ένα αφυδατωμένο δέρμα Να κατανοήσουμε τα αιτία της αφυδάτωσης Να επιλεγούμε τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα για την ενυδάτωση του πρόσωπου Να οργανώσουμε μια αισθητική περιποίηση ενυδάτωσης προσώπου. Να αποκτήσουμε θετική στάση απέναντι στη περιποίηση του πρόσωπου. ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΠΕ 1804

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΠΕ 1804

ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ποια κατάσταση καλούμαστε να αποτρέψουμε με την ενυδάτωση του πρόσωπου; ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΠΕ 1804

Τι είναι αφυδάτωση Αφυδάτωση = έλλειψη υγρασία Υγρασία κεράτινης στοιβάδας κάτω από 10 % ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΠΕ 1804

Αφυδάτωση = έλλειψη υγρασία ξηρότητα = έλλειψη σμήγματος ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΠΕ 1804

Το δέρμα γίνεται: Ξηρό Τραχύ Με λέπια Κοκκινίζει Αίσθημα τραβήγματος και κνησμού ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΠΕ 1804

Αίτιες αφυδάτωσης Περιβάλλον: ο ψυχρός αέρας , το κρύο και ο Ήλιος συσφίγγουν τους πόρους και αυξάνουν την εξάτμιση του νερού από την επιδερμίδα Χημικές ουσίες: τα σαπούνια σε συνδυασμό με το νερό επηρεάζουν το PH της επιδερμίδας Ασθένειες – Διατροφή: παθήσεις του γαστρεντερικού, δερματοπάθειες, σακχαρώδης διαβήτης, διατροφικές συνήθεις Γήρανση ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΠΕ 1804

Προϊόντα ενυδάτωσης Κρέμες Οροί Πίλινγκ Μάσκες ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΠΕ 1804

Διαδικασία θεραπείας ενυδάτωσης Διαδικασία θεραπείας ενυδάτωσης Απλός καθαρισμός για να διώξουμε τους ρύπους Απολέπιση για να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και να μειώσουμε το δερματικό φραγμό Μάλαξη για να αυξήσουμε την αιματική κυκλοφορία και να διεισδύσουμε τα συστατικά που χρησιμοποιήσαμε Μάσκα για εντονότερα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα την περιποίηση Ενυδατική ή αντηλιακή κρέμα ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΠΕ 1804

Ανακεφαλαίωση Η έλλειψη υγρασίας στη επιδερμίδα προκαλεί αφυδάτωση. Τα κυριότερα αιτία που την προκαλούν είναι το περιβάλλον, οι χημικές ουσίες, οι ασθένειες, η διατροφή και η γήρανση. Η χρήση καλλυντικών σκευασμάτων και οι αισθητικές περιποιήσεις παρέχουν την απαιτούμενη ενυδάτωση στο πρόσωπο. Μια ολοκληρωμένη θεραπεία περιλαμβάνει ντεμακιγιάζ, πίλινγκ , μάλαξη, μάσκα και κρέμα ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΠΕ 1804

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ Ενυδάτωση πρόσωπου με τη χρήση μηχανημάτων ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ Ενυδάτωση πρόσωπου με τη χρήση μηχανημάτων ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΠΕ 1804

Φτιάξε μόνος Υλικά 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι Φτιάξε μόνος Υλικά 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι 1 κουταλιά του γλυκού μέλι 1 κουταλιά του γλυκού ταχίνι Προετοιμασία: Ανακατέψτε τα υλικά και απλώστε τα στο πρόσωπο. Αφήστε το μίγμα για 15 λεπτά. Για ξηρό δέρμα χρησιμοποιήστε περισσότερο μέλι. Για λιπαρό δέρμα λίγες σταγόνες χυμού lime. ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΠΕ 1804

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ !!! ΕΡΩΤHΣΕΙΣ ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ !!! ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΠΕ 1804