 Η Αμερική είναι ήπειρος του Δυτικού Ημισφαιρίου, που αποτελείται από τη Βόρεια και Νότια Αμερική, τα εξαρτώμενα εδάφη Αμερική καταλαμβάνει 8,3% της.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΜΕΝΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟ ΓΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΚΑΝΑΡΙΩΝ.
Advertisements

ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (Η.Π.Α)
ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΡΑΤΣΙΩΛΗ ΣΤ2 1Ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ
ΤΟ ΤΥΡΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
ΒΟΥΡΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΙΒΑΔΙΩΝ ΧΙΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.
Παραδοσιακές Συνταγές
Ανδρέας Στρατηγάκης Έλενα Συλλαίου Χρήστος Σπηλιόπουλος
Ιταλία Από τις Ελένη Χριστοδούλου Εύη Χατζούδα ΣΤ’1
ΥΛΙΚΑ:  ½ Kg κιμά μοσχαρίσιο  1 και ½ Kg μελιτζάνες  3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα  2 τομάτες αποφλοιωμένες και πολτοποιημένες  1 χούφτα μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Μια γλυκιά σοκολατένια ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!
Κάθε λαός έχει την δική του κουζίνα
Αμερική - Νεα Υόρκη Στρατος Κων/νος Αμερική Η Αμερική είναι ήπειρος του δυτικού ημισφαιρίου, που αποτελείται από τη Βόρεια και Νότια Αμερική, τα εξαρτώμενα.
ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΑΜΠΑΣ ΦΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Παραδοσιακές Συνταγές Μυτιλήνης
Βουνά όλου του κόσμου Χρήστος Μ. Στ’ Τάξη
ΔΟΥΚΙΣΣΑ Μαρία Αγαθοκλέους.
ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ!!! ΜΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΖΩΗ.
Τούρτα Spider-man Μάριος Αντώνης.
Ενότητα: 4 Μαγειρική Χώρου Εστίασης Κεφάλαιο 4. 2
ΕΛΙΑ – ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ – ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ
Λάβα - Κέικ.
Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ
ΣΑΛΟΜΙΔΟΥ ΕΥΗ ΟΜΠΟΥΚΟΒΙΤΣ ΠΑΟΛΑ
Τα χαρακτηριστικά του πληθυσμού της Ευρώπης
Αφρική.
ΚΑΡΠΟΥΖΙ.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΣΤ1
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ ΤΑΨΙΟΥ
Πεδιάδες, βοσκοτόπια, έρημοι του πλανήτη
Παγκόσμιος Χάρτης.
Ο πλανήτης Γη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2005.
Ορέστης Γεωργιάδης Θέμης Αντωνίου Κωνσταντίνος Δημητρίου
Είδη Σοκολάτας Τα είδη σοκολάτας από την Dream Team
O πληθυσμός της Ευρώπης
Project στο μάθημα Τ.Π.Ε Μυκονιάτικη Κουζίνα.
Τρούφες Υλικά: Για το παντεσπάνι σοκολάτας 3/4 φλιτζανιού αλεύρι [που
ANTAΡΚΤΙΚΗ.
 Πληθυσμός :  Πληθυσμός :
4ο Γυμνάσιο Πύργου Ηλειακή κορινθιακή σταφίδα
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ Βαγγέλης - Ορέστης.
Αμερική.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ
Μάθημα: Φλαμπέ Ενότητα: 19 - Μαγειρική χώρου εστίασης Κεφάλαιο 1 - Αστακός Νιούμπουργκ (Lobster Newburg) 1.
ΥΛΙΚΑ 1 ΚΙΛΟ ΚΑΡΥΔΙΑ (ΦΛΟΥΔΑ) 1 ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΚΙΛΟ ΚΟΝΙΑΚ 10 ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ 1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑ.
 Η Γαλλία βρίσκεται στην Ευρώπη. Συνορεύει με: Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία Ελβετία και Ανδόρα! Η πρωτεύουσα της Γαλλίας είναι το.
ΙΤΑΛΙΑ.
Υλικά : 1 κιλό κρέας 3 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές βιτάμ αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση : Ξεθερμίζουμε το κρέας, το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε μια λαδόκολλα.
Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί και συνταγές από όλο τον κόσμο Πολιτιστικό πρόγραμμα: «Γνωρίζοντας τον κόσμο μέσα από γεύσεις και εικόνες» Γυμνάσιο Μελίκης.
Τα φαινόμενα της τήξης και της πήξης
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΠΙΤΕΣ ΘΡΑΚΗΣ: ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΗ ΑΛΜΥΡΗ ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ
ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη και τα φύλλα: 6 φύλλα κρούστας
5 Ελληνικά φαγητά που ο υπόλοιπος κόσμος δεν καταλαβαίνει
Εργασία των μαθητών της τάξης Ε1
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ Αυτή είναι η συνταγή για το παστίτσιο, που φτιάχνανε οι μαμάδες κι οι γιαγιάδες μας και δεν το χορταίναμε ποτέ. Πλούσιο, γευστικό,
Παραδοσιακά φαγητά διαφόρων χωρών
ΕργασΙα με θεμα: «ολλανδια»
Λίμνες Η λίμνη Βαϊκαλή Ευστράτιος- Ευάγγελος
Γαστρονομικός τουρισμός : τις κουζίνες του κόσμου
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
Άννα Τορτοπίδου Παναγιώτης Πρίτσας Πηγή: wikipedia
Γεωγραφικές συντεταγμένες.
7. Η κατανομη των ηπειρων και των ωκεανων
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ.
O πληθυσμός της Ευρώπης
ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ! ΑΣΠΡΗ ΑΛΕΠΟΥ.
Ο αποικισμός της Αμερικής από τους Ευρωπαίους
Μεταγράφημα παρουσίασης:

 Η Αμερική είναι ήπειρος του Δυτικού Ημισφαιρίου, που αποτελείται από τη Βόρεια και Νότια Αμερική, τα εξαρτώμενα εδάφη Αμερική καταλαμβάνει 8,3% της συνολικής επιφάνειας του πλανήτη και 28,4% της στεριάς, και φιλοξενεί περίπου το 14% του παγκόσμιου πληθυσμού (περίπου 900 εκατομμύρια ανθρώπους). Η Αμερική είναι γνωστή και ως "Νέος Κόσμος", λόγω της ανακάλυψής της από τους Ευρωπαίους σχετικά αργά, μόλις τον 15ο αιώνα.και τις κτήσεις τους

1/2 φλ βούτυρο  6-7 γλυκοπατάτες σε φέτες  2 φλ ζάχαρη  1 κγ κανέλα  1 κγ μοσχοκάρυδο τριμμένο  1/4 κγ αλάτι

 Λιώνετε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.  Ενώ το βούτυρο λιώνει, σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το αλάτι.  Προσθέστε τις πατάτες στο βούτυρο, ρίχνουμε από πάνω το μείγμα ζάχαρης και ανακατεύουμε  Σκεπάζουμε το τηγάνι, μειώστε τη θερμοκρασία στο χαμηλό και αφήνουμε να μαγειρευτούν οι πατάτες μέχρι να μαλακώσουν, για 1 ώρα περίπου (ανάλογα με το πάχος της πατάτας)