Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Η Γαλλία βρίσκεται στην Ευρώπη. Συνορεύει με: Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία Ελβετία και Ανδόρα! Η πρωτεύουσα της Γαλλίας είναι το.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Η Γαλλία βρίσκεται στην Ευρώπη. Συνορεύει με: Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία Ελβετία και Ανδόρα! Η πρωτεύουσα της Γαλλίας είναι το."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2  Η Γαλλία βρίσκεται στην Ευρώπη. Συνορεύει με: Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία Ελβετία και Ανδόρα! Η πρωτεύουσα της Γαλλίας είναι το Παρίσι το όποιο είναι ένα πανέμορφο μέρος στο όποιο βρίσκονται ο πύργος του Άιφελ το μουσείο του λουβρο0υ και ι παναγία τον Παρισιών. Το Παρίσι είναι η πόλη του φωτός.

3

4  Το κλίμα της Γαλλίας είναι εύκρατο επηρεαζόμενο από τον αντικυκλώνα των Αζόρων οπός και ι υπόλοιποι δυτική ευρωπη με αρκετές περιφερειακές η τοπικές διαφοροποιήσεις.

5  Υλικά :110 γρ βούτυρο4 αυγά2 κρόκοι120 γρ ζάχαρη60 γρ αλεύρι1 βανίλια1 πρέζα αλάτι300 γρ πραλίνα Λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά,αφαιρούμε και προσθέτουμε την πραλίνα σοκολάτας.Σε ενα μπολ ρίχνουμε τα αυγά και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε γρήγορα.Προσθέτουμε το μιγμα βουτύρου και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε αλεύρι,βανίλια,αλάτι και ανακατεύουμε.Αλείφουμε την εσωτερική επιφάνεια των θηκών και έπειτα καλύπτουμε με αλεύρι. Χτυπάμε για να φύγει το περιττό και γεμίζουμε τα 2/3 με το μείγμα.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,αέρα,για 11' με 13' ανάλογα με το μέγεθος των φορμών.Με ένα μαχαίρι χαράζουμε τα σουφλέ κυκλικά για να ξεκολλήσουν απο τα τοιχώματα και αναποδογυρίζουμε.Σερβίρουμε.

6  Η Γαλλία είναι χώρα πεδινή. Οι περιοχές που καταλαμβάνουν οι πεδιάδες, τα υψίπεδα και οι λόφοι αντιπροσωπεύουν το 66% της επιφάνειας. Ορεινό είναι το έδαφός της στα ανατολικά, όπου αρχίζουν οι Άλπεις και στα νότια στην περιοχή των Πυρηναίων. Στο νότιο τμήμα της χώρας βρίσκονται και τα λεγόμενα Ωβέρν, που το ύψος τους δεν ξεπερνά τα 1900 μέτρα. Η Γαλλία είναι χώρα με πολλά ποτάμια.


Κατέβασμα ppt " Η Γαλλία βρίσκεται στην Ευρώπη. Συνορεύει με: Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία Ελβετία και Ανδόρα! Η πρωτεύουσα της Γαλλίας είναι το."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google