Συνάντηση με γονείς Τετάρτη 24-9-2014.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
10 Συμβουλές για να Μειώσουμε τα Απορρίμματα του Σχολείου μας
Advertisements

Σύσταση περιβαλλοντικής επιτροπής Υπεύθυνη εκπαιδευτικός : Παναγή Μαρίνα - φυσικός Αναπληρωτής εκπαιδευτικός : Γιωργούδη Χριστίνα (καθ. μουσικής) Θέμα.
Συνεργασία Εκπαιδευτικών και Γονέων
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ - ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ - ΣΤΟΧΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ - ΟΜΑΔΟΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ.
Εαρινό εξάμηνο 2014 Εισηγητής: Χρήστος Μπαντάνης Δάσκαλος
Από την διεκπεραίωση στη θεραπεία Η εμπειρία της μετάβασης από τους ατομικούς ρόλους των ειδικών στην δυναμική της Διεπιστημονικής Ομάδας στο Ελληνικο.
Δημοτικός Οργανισμός Υγείας & Κοινωνικών Θεμάτων Δήμου Βόλου Δίκτυο Εθελοντών Κοινωνικής Προσφοράς του Δ.Ο.Υ.Κ “ Volo”
Socrates Comenius 1 Συνάντηση στο Βέλγιο – Antwerp 23 – 27 November Τίτλος προγράμματος: ¨Χρήση και εφαρμογές πληροφορικής τεχνολογίας στη διαδικασία μάθησης¨
Ευρωπαϊκό Δίκτυο Σχολείων Προαγωγής Υγείας
ΕΝΙΑΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ «ΙΑΜΑΤΙΚΗ»
  Ενιαίο  Αναμορφωμένο  Εκπαιδευτικό  Πρόγραμμα Ε. Α. Ε. Π (961)
ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ
Διδασκαλία στα Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας Βρυξέλλες 24/10/2011 Συνάντηση εργασίας με τους εκπαιδευτικούς των Τ.Ε.Γ.
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Παίζω, γελάω, περνάω όμορφα»
ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Στέλιος Στυλιανού – Πρόεδρος Γεώργιος Ματσικάρης - Μέλος 14 Νοεμβρίου 2012 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ.
Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου
Δράσεις του Κ.Μ.Σ. του Δημ.Σχολείου Δευτεράς κατά τη σχολική χρονιά Μαθητικές Εκλογές Ανακοίνωση-Ενημέρωση όλων των τάξεων Εκλογές Α΄τετραμήνου.
Quatuor Squilla Θέμα: "Πώς επηρέασε η χρήση της κινητής τηλεφωνίας τις διαπροσωπικές σχέσεις και ποια νέα ήθη και γλώσσα εισήγαγε στη σύγχρονη καθημερινότητα;"
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ – ΣΧ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ –ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 1/3/2004 Σκοπός – στόχοι της Συνάντησης Ο ρόλος του Σχολικού Συμβούλου (Παιδαγωγική ευθύνη λειτουργίας.
ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Υπουργική Απόφαση: Φ.353.1/324/105657/Δ1) Εκπαιδευτικοί Παράλληλης Στήριξης 1.
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ: ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Λεωνίδας Κυριακίδης Τμήμα Επιστημών της Αγωγής,
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ Β’ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤ’ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Είμαι καλά με εμένα & με τους άλλους» Σχολικό έτος /Θ Δημ. Σχολ. Ροδοδάφνης.
Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο: Ανάπτυξη ουσιαστικής συνεργασίας ανάμεσα στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς Λεωνίδας Κυριακίδης Τμήμα Επιστημών.
Σελ. 6Ο από το Επιλέγω και Πραγματοποιώ η ασκ. 2 Υπεύθυνος Καθηγητής: Γ.Καπετανάκης Τμήμα: Α1 Ημερομηνία: 10/12/14.
Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών του Σχολείου.
Αλβανόπουλος Γεώργιος Σχολικός Σύμβουλος 4ης Περιφέρειας
Σχολικό Έτος Ενημέρωση Γονέων-Κηδεμόνων
Ανακοινώσεις για την εκδήλωση.
Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.
Η Γραμμή Βοηθείας ΥποΣΤΗΡΙΖΩ
Σχολικό έτος ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α΄ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΤΜΗΜΑ 2. ΘΕΜΑ:ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΚΛΕΙΔΗ -ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ.
Συνεργασία Εκπαιδευτικών και Γονέων
Σχολικός εκφοβισμός Δούκας Αλβανός Med,
ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ
«Χρονοδιάγραμμα Ενεργειών» ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΑΛΥΣΟΥ Ανιχνεύω, Γνωρίζω, Αγαπώ.
ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ : ΕΛΛΑΔΑ- ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗ ΜΟΥΡΑΤΗ- ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ 1.
Αποτελεσματικότητα της σχολικής μονάδας: ο ρόλος του διευθυντή Μαργαρίτα Χριστοφορίδου 14 Μαρτίου 2013.
Υπεύθυνοι Προγράμματος: Προδρόμου Χρυσούλα (ΠΕ. 05) Γαβριηλίδου Ευθυμία (ΠΕ. 02) Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης Τμήμα: Γ2 Επιμέλεια:
Προς μια αποτελεσματικότερη συνεργασία Αναστασία Χ’ Γιαννακού Σύμβουλος Ειδικής Εκπαίδευσης Επαρχίας Λευκωσίας.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗ ΜΟΥΡΑΤΗ-ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ 1.
3/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΥΡΤΙΑΣ Σχολικό έτος: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
12o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ: ΑΝΕΤΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ
Μάθημα : project Θέμα : Πρόληψη ατυχημάτων στο σχολείο
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ! Διευθύντρια Δανοχρήστου Μ. Υποδιευθύντριες
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   Για τη διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος Σας γνωρίζουμε.
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ
Κυκλοφοριακή Αγωγή Στο πρόγραμμα αυτό συμμετείχε το σχολείο μας (Ειδικό Κωφών & βαρήκοων Ιωαννίνων), καθώς και το Ειδικό Τυφλών Ιωαννίνων.
Δάσκαλος τμήματος: Μαγόπουλος Θάνος 5ο Δημοτικό Ιλίου ΣΤ1 ΓΛΩΣΣΑ
4ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο
Το Σχολειό μου.
Όνομα δασκάλου – Επίπεδο Χ
Α΄ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ Κάτοχος Χάρτη Κινητικότητας
Έννοια και Σκοποί του Γενικού Λυκείου
Εισήγηση :Βαλμά Θ. Κωνσταντίνα Νηπιαγωγός Ειδικής Αγωγής
Καλώς ορίσατε, μαθητές! Το όνομα του καθηγητή.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΛΕΥΚΑΡΩΝ.
7 ο Νηπιαγωγείο Πατρών – Γεωργάκης Ολύμπιος
1 ο Νηπιαγωγείο Οβρυάς
37 ο Νηπιαγωγείο Πατρών
1/θ Νηπιαγωγείο Ριόλου
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Συνάντηση με γονείς Τετάρτη 24-9-2014

Κανονισμός σχολείου 1.Κανόνες που αφορούν στους μαθητές. Οι τσάντες μένουν έξω το πρωί πριν την προσευχή Απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών           Αρ.Πρωτ.100553/Γ2/04-09-2012/ΥΠΑΙΘΠΑ           Αρ.Πρωτ.132328/Γ2/07-12-2006/ΥΠΕΠΘ Στο διάλειμμα βγαίνουν όλοι έξω και για κανένα λόγο δε μένει κάποιος μέσα. Στα διαλείμματα δεν τσακώνονται κι αν υπάρχει διαφωνία απευθύνονται στους εφημερεύοντες δασκάλους. Σε περίπτωση βροχής παραμένουν εντός του κτιρίου στις αίθουσές τους  χωρίς να τρέχουν. Μόλις χτυπήσει το κουδούνι για μέσα μπαίνουν όλοι σύντομα αλλά χωρίς τρέξιμο και σπρωξίματα. Εάν δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι για να απουσιάσει κάποιος μαθητής, κάθε απουσία θεωρείται αδικαιολόγητη. Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής καθυστερήσει να έρθει, έρχεται συνοδευόμενος με το γονέα ή κηδεμόνα. Οι μαθητές των οποίων οι γονείς έχουν δηλώσει ότι δεν φεύγουν ασυνόδευτοι θα πρέπει να περιμένουν τον γονέα ή κηδεμόνα κι αν καθυστερήσει απευθύνονται σε κάποιο εκπαιδευτικό. Σε καμία περίπτωση δε φεύγουν μόνοι τους. Οι μαθητές φροντίζουν να έχουν τα απαραίτητα για το πρόγραμμά τους και να μην τα ξεχνούν. Απαγορεύεται λεκτική και σωματική βία. Οι μαθητές οφείλουν να προσέχουν και να φροντίζουν το σχολείο.

2.Κανόνες που αφορούν στους γονείς. Τηλεφωνούν στο σχολείο  και ενημερώνουν  για κάθε είδους απουσία του παιδιού τους Επικοινωνούν με το δάσκαλο/α του παιδιού τους  στην προκαθορισμένη ώρα και ημέρα επικοινωνίας ( Εξαιρούνται απρόοπτα γεγονότα και επείγουσες καταστάσεις) Ενημερώνουν το δάσκαλο και τη Διευθύντρια του Σχολείου για τυχόν ιδιαιτερότητες του παιδιού(π.χ. μαθησιακές δυσκολίες,  προβλήματα υγείας ,ή  ό,τι θεωρείται σημαντικό από το γονέα) Αποχώρηση μαθητή πριν τη λήξη μαθημάτων πρέπει να γίνεται αφού ο γονέας  ενημερώσει το δάσκαλο και να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση. Διαφοροποίηση του τρόπου αποχώρησης (κυρίως με λεωφορείο ) ή ατόμου που συνοδεύει μαθητή κατά την αποχώρηση γνωστοποιείται έγκαιρα στη Δ/νση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

3.Κανόνες που αφορούν στο σχολείο (γενικότερα) Κανένας ενήλικος ή ανήλικος δεν έχει δικαίωμα να βρίσκεται στο κτίριο ή στο προαύλιο του σχολείου χωρίς λόγο. Κανένας ενήλικος δεν μπορεί να επιπλήττει ή να τιμωρεί κάποιο παιδί του στο χώρο του σχολείου. Από τις 7.55 έως τις 16.15 κανένα αυτοκίνητο δεν περνά μπροστά από το χώρο του σχολείου ακόμα κι αν οι μπάρες δεν είναι κατεβασμένες.

ΑΔΥΜ Σημαντικό για την υγεία των παιδιών σας ! Καλύτερα να προλαμβάνουμε παρά να θεραπεύουμε Σημαντικό να είμαστε συνεπείς ( Μάιος_ Ιούνιος τα ΑΔΥΜ) και να προγραμματίζουμε την επίσκεψη στο γιατρό Συνέπεια και από πλευράς γονέα=> δε φέρνει το παιδί του σε δύσκολη θέση! Κ.Υ. και ιδιώτες

Ολοήμερο Βεβαίωση εργασίας ή ανεργίας και των δύο γονέων ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ Βεβαίωση εργασίας ή ανεργίας και των δύο γονέων ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ Κάθε χρόνο προσκομίζουμε εκ νέου, βεβαιώσεις Ιούνιος οι αιτήσεις – ικανοποιούνται όλες

Comenius Comenius ΣΤ ( αν και όταν) ξεχωριστή συνάντηση Επιλογή μαθητών: ( ΣΤ΄τάξη, 4 μαθητές ;) 2η χρονιά Εξαιρετική εμπειρία Μάρτιος 2015 – 2ο Δ.Σ. Οικοδεσπότης του προγράμματος Συλλογικές δράσεις Σχολείο –Σύλλογος Γονέων- Μαθητές –Δήμος Παγγαίου ( Κατασκευές- φιλοξενία)

Άλλα προγράμματα Run and out ( Αν και όταν , επίσης) Βραβείο Αριστείας από ΥΠΑΙΘ Μάιος 2015 Ιωάννινα Επιλογή μαθητών( Ε΄ - ΣΤ΄ τάξεις)

Άλλα θέματα Βιβλιοθήκη -προσπάθεια λειτουργίας δανειστικής βιβλιοθήκης: Ευχαριστίες :Σύλλογος Γονέων - κ. Ερεντζή) Επίσης στο Δήμο Παγγαίου , Οικογένεια Νικολαΐδη και σε όσους κάθε φορά που χρειαζόμαστε βοήθεια είναι παρόντες : ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων μας μαθητών και εκπαιδευτικών! Ανακύκλωση( κανόνες ανακύκλωσης δίνονται γραπτά) Ρούχα παρέλασης!!! Ρούχα σχολικών αγώνων!!! Έγκαιρη ενημέρωση – « ανακύκλωση» ρούχων…

Εκλογές Εκλογές Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Σημαντική δραστηριότητα που πρέπει να στηριχθεί Σημαντική η παρουσία του για τη λειτουργία του σχολείου

Ευχαριστούμε για την παρουσία σας Ευχαριστούμε για την παρουσία σας