COMENIUS REGIO ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ E-TWINNING ΠΟΛΥΜΕΡΕΙΣ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΔΟΫΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ευρωπαϊκή Επιτροπή Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης & Πολιτισμού Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης λειτουργεί από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Advertisements

GRUNDTVIG Nikolai Frederik Severin Grundtvig ( )
Η νέα Πύλη eTwinning Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου eTwinning.
Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη
ADAM Projects and Products Portal for Leonardo da Vinciwww.adam-europe.eu ADAM Διαδικτυακή πύλη για σχέδια και προϊόντα του Leonardo da Vinci 16/10/2009.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ: euro|guidance Ημερίδα “Ευρωπαϊκή κινητικότητα για λόγους εκπαίδευσης & απασχόλησης: Euroguidance-Eures” 15 Οκτωβρίου 2004 ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.
Ηλεκτρονική Αδελφοποίηση και Κοινωνική Δικτύωση
Το νέο Twinspace Η συνεργατική πλατφόρμα του etwinning, εργαλείο για την κοινωνική δικτύωση την επικοινωνία των εκπαιδευτικών και τη διαχείριση ενός έργου.
Ημερίδα Γραφείου Διασύνδεσης 21/11/2006 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.
ΤΡΟΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 3.5 Οι προπαρασκευαστικές επισκέψεις.
Συνεργασία: Δικτυακή Εκπαιδευτική Πύλη Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός Safer Internet.
Ιδέες Συνεργασιών Η παρουσίαση αυτή απευθύνεται κυρίως στους χρήστες που έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα eTwinning αλλά δεν έχουν συνάψει ακόμα συνεργασία.
BLOGS ΚΑΙ WIKIS Εργαλεία WEB 2.0. Blogs  Το Βlog λέξη είναι η συντομευμένη εκδοχή του weblog.  Blog είναι το είδος της ιστοσελίδας, που συνήθως συντηρείται.
ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ Τομεακό Πρόγραμμα Comenius Αθήνα, 25 Ιoυνίου ΜΑΡΙΑ ΞΑΡΧΟΥΛΑΚΟΥ.
European Citizenship Learning to get-Learning to give.
ETwinning Η δράση της Ηλεκτρονικής Αδελφοποίησης.
Δημήτριος Σουλιώτης Διευθυντής ΙΕΚ Γλυφάδας
Η Πύλη eTwinning.net Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και
Πανεπιστημιακό κέντρο εκπαίδευσης επιμορφωτών Δυτικής Ελλάδας Πανεπιστήμιο Πατρών, ΤΕΕΑΠΗ - Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ΤΚΕΠ Εκπαίδευση Επιμορφωτών Β΄Επιπέδου.
ΚΑ1- Ατομική Κινητικότητα για μαθησιακούς σκοπούς
Action: Strategic Partnerships – τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης
“Teacher In-Service Training for Roma Inclusion”
Το Δίκτυο Ηλεκτρονικής Μάθησης για την Τάξη
Το διαδίκτυο ως πηγή πληροφοριών
ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ
Πως θα αξιοποιήσετε περαιτέρω τις eTwinning συνεργασίες σας.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΛΥΚΕΙΑ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 4 & 5 Απριλίου 2012.
«Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ» «Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Σημαντικοί παράγοντες Διάρθρωση του σχεδίου Εύρεση εταίρων – σωστή συνεργασία Προσανατολισμός.
Ικανότητες Εκπαιδευτικών 6 Οκτωβρίου 2014 Caroline Kearney Ανώτερη Υπεύθυνη Έργου και Εκπαιδευτική Αναλύτρια.
LIFE- ENVIRONMENT PROGRAMME ‘Starting with the promotion of IPP approach in Mediterranean countries’’ Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2005 Παρουσίαση Start-IPP.
Social Sciences and the Humanities Αργυρώ Καραχάλιου, Ιωάννινα, 8 Δεκεμβρίου 2008 ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ/EIE.
13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών – Κέρκυρα Οκτωβρίου 2004 Το σύστημα COINE για την προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς και την υποστήριξη.
Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα MultiVersum Προγραμματισμός Επιμόρφωσης u Σε τι στοχεύει η επιμόρφωση; u Περιγραφή και αναλυτικό πρόγραμμα u Πρόσκληση προς επιμορφωτές.
EΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COMENIUS ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
1 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Σ.Ε.Ε. στο πλαίσιο του προγράμματος «Πληροφόρηση φοιτητριών και νέων επιστημονισσών για το επάγγελμα του ερευνητή» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ «Η.
Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης Ατομική Κινητικότητα Ενδοϋπηρεσιακή Κατάρτιση Εκπαιδευτικών Καρμίρη Γαριφαλιά – Ευσταθία Προωθήτρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη
Πρόγραμμα Ασφαλές σχολείο για το διαδίκτυο
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑ Ϊ ΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Jean Monnet “Information and Research Activities” “YOUTHACTIV” Θ Ε Μ Α Τ Α Θ Ε Μ Α Τ Α Π Ο.
Ελληνικό γραφείο υποστήριξης: Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη.
Γεράσιμος Λιαρόπουλος JADE Hellas International Manager, 2006 Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Νεανικών Επιχειρήσεων.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ WIKI Eίναι μία ιστοσελίδα που επιτρέπει στους χρήστες της να προσθέσουν, να αφαιρέσουν, ή να επεξεργαστούν το περιεχόμενό της, πολύ γρήγορα και.
Ενότητα 1.1 Ο ρόλος των ΤΠΕ στη δόμηση της κοινωνίας της Γνώσης. Η ένταξη των ΤΠΕ στα πλαίσια των στόχων της εκπαίδευσης για την περίοδο και.
Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης
Συναντήσεις υποστήριξης εκπαιδευτικών που θέλουν να μάθουν να ενσωματώνουν τις Τ.Π.Ε. στα μαθήματά τους.
Ηλεκτρονική Αδελφοποίηση και Κοινωνική Δικτύωση
Δραστηριότητες για την υποστήριξη της συμμετοχής ΜΜΕ και Ερευνητών κυρίως σε Ολοκληρωμένα Έργα & Δίκτυα Αριστείας του 6ου ΠΠ στον τομέα της Υγείας και.
Οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης για το πρόγραμμα Teachers 4 Europe
Αρχικός τίτλος: «Το κλίμα αλλάζει. Κάνε κάτι και εσύ» H ομάδα ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ξεκινά ένα πρόγραμμα που εποπτεύεται από τη ΓΓΝΓ, και υλοποιείται από το Ινστιτούτο.
ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ (ΕΕΔΕΓΕ)
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013.
Ζάρακα Καλλιόπη Ημερίδα Πληροφόρησης Kως, 14/10/2009 Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης COMENIUS Σχολικές Συμπράξεις/ Ατομική κινητικότητα.
Υπεύθυνος Εκπαιδευτικός: Τούλιου Ευτυχια Τάξη: Β΄, ΣΤ΄
Προετοιμασία για την ανάληψη προγράμματος
«eTwinning: Εργαλείο επικοινωνίας, συνεργασίας, γνώσης, διάδοσης καλών πρακτικών – στρατηγικών πρόληψης και αντιμετώπισης του Σχολικού και Διαδικτυακού.
Γιώρμαρη Φραγκουλοπούλου Συντονίστρια Τομέα Εκπαίδευσης Ενηλίκων Επαγγελματική Κατάρτιση Ανώτατη Εκπαίδευση Σχολική Εκπαίδευση Εκπαίδευση Ενηλίκων ERASMUS.
Ι.Κ.Υ. (ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ) COMENIUS (ΚΟΜΕΝΙΟΥΣ ) ΕΥΡΩΠΑΪΚO ΠΡΟΓΡΑΜΜA.
Η Πύλη eTwinning.net Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου eTwinning.
Γιώρμαρη Φραγκουλοπούλου Τομέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων
ΚΑ1- Ατομική Κινητικότητα για μαθησιακούς σκοπούς
(Oliveira de Azemeis, 11-18/10/2015)
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Chemicals: The first link in many value chains ENΕΡΓΟUMΕ ΜΕ TO NOMO
Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
KA2: Strategic Partnerships Στρατηγικές Εταιρικές Σχέσεις
Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “eTwinning”
Προετοιμασία για την ανάληψη προγράμματος
ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

COMENIUS REGIO ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ E-TWINNING ΠΟΛΥΜΕΡΕΙΣ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΔΟΫΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ; COMENIUS/GRUNDVIG TRAINING DATA BASE education/ trainingdatabase/ search.cfm ΠΟΤΕ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΑΙΤΗΣΗ; Κύκλος 1: 16/01/2013: για δραστηριότητες που αρχίζουν από την 1η Μαΐου 2013 Κύκλος 2: 30/04/2013: για δραστηριότητες κατάρτισης που αρχίζουν από την 1η Σεπτεμβρίου 2013 Κύκλος 3: 17/09/2013: για δραστηριότητες κατάρτισης που αρχίζουν από την 1η Ιανουαρίου 2014 ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΑΙΤΗΣΗ; ΙΚΥ endoypireseiaki- katartisi-ekpaideytikwn

Εξεύρεση εταίρων ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

 Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ «ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ» ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ COMENIUS ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΙΚΥ (  Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ.  Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΑ Η ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ.  Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΣ.  ΚΆΘΕ ΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ και ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ (ΙΚΥ) ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ (21/02/2013).  ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΙΟΥΛΙΟ.

Πώς να Ξεκινήσετε στο eTwinning… Βήμα 1: Δείτε τι συμβαίνει ήδη Εξερευνήστε τη Δικτυακή Πύλη για να μάθετε για άλλα eTwinning έργα και δραστηριότητες. Εμπνευστείτε και δημιουργήστε τις δικές σας ιδέες. Βρείτε eTwinning έργα και άλλους συναδέλφους, που συμμετέχουν στο eTwinning στον χάρτη του eTwinning. Το σχολείο σας είναι ίσως, ήδη εγγεγραμμένο! Bήμα 2: Εγγραφή στο eTwinningΕγγραφή Δημιουργήστε το δικό σας eTwinning προφίλ. Συμπληρώστε το έντυπο προσεκτικά: αυτές οι πληροφορίες θα εμφανίζονται στο προφίλ σας. Αφού εγγραφείτε, θα αποκτήσετε το δικό σας όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, που θα σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στο eTwinning Desktop και να μάθετε για άλλους.

Βήμα 3: Αναπτύξτε την eTwinning εμπειρία σας Αφού εγγραφείτε, μπορείτε να συνδεθείτε στο Desktop σας, για να επικοινωνήσετε με άλλους eTwinners, να ανταλλάξετε ιδέες, να μάθετε μαζί και να προγραμματίσετε μελλοντικές συλλογικές δραστηριότητες Αναζητήστε έναν πιθανό συνεργάτη σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια: παρόμοιοι στόχοι και συμφωνία για το θέμα του συλλογικού σας έργου τακτική και ανοικτή επικοινωνία, ανάλογη ηλικιακή ομάδα, αριθμό και επίπεδο γλώσσας των μαθητών πρόσβαση στον εξοπλισμό ΤΠΕ στο σχολείο που επιτρέπει την αποτελεσματική συνεργασία. Βήμα 4: Ξεκινήστε να εργάζεστε με τους συνεργάτες σας Αφού βρείτε ένα συνεργάτη και αποφασίσετε για το έργο που θα διεξάγετε μαζί, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή του στη Δικτυακή Πύλη. Έτσι, θα αποκτήσετε πρόσβαση στα εργαλεία συνεργασίας του TwinSpace, καθώς επίσης και στην Ετικέτα eTwinning, την οποία μπορείτε να εκτυπώσετε και να αναρτήσετε στο σχολείο σας.

European Studies Programme

What is European Studies? Post Primary school curriculum programme Funded by Departments of Education in Ireland and Northern Ireland Links schools across Europe on collaborative, cross-curricular projects Promotes mutual understanding & an appreciation of other cultures Approximately 300 schools in 25 European regions

Joining the European Studies Programme: School completes application form to join - Junior Programme 11 – 15 years, (includes European Primary Schools) and/or -Senior Programme 16 – 18 years plus School then invited to International Teacher Planning Conference

Cluster Composition On joining schools meet and work in cluster groups of 5 to 6 schools Clusters composed of 1 Northern Irish school 1 Republic of Ireland school 2 – 4 European/UK schools

Agreement Consists of Core activities with preliminary activity of personal profiles exchange One topic should be based on theme of conference eg Citizenship, Intercultural Learning, Creativity & Innovation Throughout year cluster groups receive office support of eg website (including the Communication Platform), newsletter, student certificates of participation.

Conference Venues The International Planning Conferences are held in: Ireland (North and South) And Belgium in The Louvain Institute for Ireland in Europe, Leuven

At Conference Delegates Receive In-service training in the international dimension in education Materials and resources Workshops on relevant topics eg European Funding (European national agencies), Pedagogy Information on accreditation and assessment ICT training

Conclusion European Studies is delighted to welcome schools from Ireland, N Ireland and Europe: primary (if 11 years plus), secondary, grammar, special, colleges of further and higher education Application packs available from

Elos – education stretching borders Ακριβή Αναγνωστάκη Συντονίστρια του Elos στην Ελλάδα

Το Elos 1.ενισχύει την κινητικότητα και την εκμάθηση γλωσσών και την απόκτηση διεθνών εμπειριών 2.προωθεί τη συνεργασία σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο 3.παρέχει την δυνατότητα στα σχολεία να εντάξουν την ευρωπαϊκή διάσταση και μια προσέγγιση ευρωπαϊκού και διεθνούς προσανατολισμού στο αναλυτικό πρόγραμμα.

Το Elos/EIO στην τάξη Στα μαθήματα: Κάνοντας έρευνα για όλα τα ευρωπαϊκά θέματα στο πρόγραμμά σου και προσαρμόζοντας τα θέματα στην διάρκεια της χρονιάς Συνεργαζόμενοι σε μαθήματα και projects με άλλα μαθήματα και άλλα σχολεία του εξωτερικού με σκοπό να δημιουργηθεί συνεκτική και διαθεματική εκπαίδευση για τους μαθητές.

Το Elos/EIO σε δραστηριότητες Επισκέψεις στο εξωτερικό και internet projects (eTwinning) Ανταλλαγές μαθητών και καθηγητών Κοινά projects με συνεργαζόμενα σχολεία

Όφελος για το σχολείο! Διεθνή αναγνώριση των δεξιοτήτων των μαθητών Διεθνή αναγνώριση ποιότητας του σχολείου Συνεργασία με διεθνή δίκτυα σχολείων που λειτουργούν μέσα στα ίδια πλαίσια

Δώστε την ευκαιρία στους μαθητές σας για ένα διεθνές ξεκίνημα

Πληροφορίες