Skrillex.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
John Lennon.
Advertisements

A d e l e.
STAN Βούγια Δέσποινα Βούγια Δέσποινα.
ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ ΝΑΓΙΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Εργασία για τη Μουσική Θα ασχοληθώ με ένα συγκρότημα της προτίμησης μου τους ‘’Bullet for my Valentine’’. Το επέλεξα διότι είναι κάτι που πραγματικά μου.
1 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας επιχειρηματιών Λευκωσία, 2011 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ελληνογαλλική σχολή ‘’Saint paul’’
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΟΜΑΔΑ (Γ) ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ
Γραπτη εργαςια ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Σχολικό Έτος Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Άγιος Παύλος» Υπεύθυνη καθηγήτρια : Σταυρούλα Μαυρομματάκη.
Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής-συνθέτης
BARCELONA Ορέστης - Βαγγέλης.
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Κα.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΑΚΗ
Ελβιρα και φλωρα Mongoose. [Fixation
Οι Πυξ Λαξ (ονομασία προερχόμενη από την αρχαιοελληνική γλώσσα που σημαίνει με γροθιές και κλωτσιές) ήταν ελληνικό έντεχνο / εναλλακτικό συγκρότημα, που.
Κωνσταντίνος Καραντάκης
Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ Κωστής Δ.. Eminem ► Σήμερα θα σας μιλήσω για τον Eminem, ο οποίος είναι τραγουδιστής.
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Διονύσης Σαββόπουλος
Η αγαπημένη μου τραγουδίστρια
Pop μουσική Ποπ ονομάζεται ένα είδος μουσικής. Με αυτό τον όρο χαρακτηρίζονται ελαφριές μορφές ξένης μουσικής, ή αντίστοιχες ελληνικές δημιουργίες πάνω.
The Doors 21/8/2014 Παπαδόπουλος Θέμης1. Οι The Doors ιδρύθηκαν το 1965 από τους Τζιμ Μόρισον και Ρέι Μάνζαρεκ.Το όνομά τους το εμπνεύστηκαν από το μυθιστόρημα.
E-Bay 1η Φάση Εργασίας - : Γιάννης Μοντίν: Υπεύθυνος συλλογής πληροφοριών, υπεύθυνος παρουσίασης, υπεύθυνος σύνδεσης υλικού Παρασκευάς Πιτσιάνης: Υπεύθυνος.
Σχέδια μαθημάτων μουσικής
Διερευνητική εργασία (Project) Β’Λυκείου σχολικό έτος
Μυρτώ Μιτοπούλου – Βαγγέλης Παναγιωτόπουλος
Υπεύθυνη Καθηγήτρια: κ.Μαυρομματάκη Σχολικό έτος:
ΚΏΣΤΑΣ ΔΡΑΚΟΣ RAINBOW ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.
Λεωνίδα Καβάκος Ένας σπουδαίος έλληνας βιολιστής.
Ιταλία Ισπανία Ελλάδα Θέμα: ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Νεαπόλεως
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Εύρεση βίντεο, μουσικής.
James Blunt Σε αυτό το κείμενο θα σας παρουσιάσουμε την ιστορία και την καριέρα του μεγάλου τραγουδιστή James Blunt. Θα μιλήσουμε για τα δημοφιλή τραγούδια.
Τζαζ μουσικη project 1. Τζαζ μουσικη project 1.
17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΝΤΖΕΛΑ ΤΣΕΛΑ ΕΛΕΝΗ ΧΑΡΙΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΡΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΣΧΟΙΝΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ετήσια έρευνα για την πορεία της τοπικής αγοράς.
1 Υπηρεσίες Πληροφόρησης σε Ψηφιακό Περιβάλλον Ιόνιο Πανεπιστήμιο Τμήμα Αρχειονομίας & Βιβλιοθηκονομίας, Κέρκυρα Ηλεκτρονική Δημοσίευση Θέμα: Τεχνολογίες.
Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΑΘΛΗΤΗΣ
ΕφαρμογΕς οδοντιατρικης πληροφορικης
Για δες που τα όργανα μιλούν
ΚΙΘΑΡΑ Η κιθάρα ανήκει στην κατηγορία των έγχορδων μουσικών οργάνων. Αποτελείται συνήθως από έξι χορδές. Κατασκευάζεται από ξύλο σε διάφορους χρωματισμούς,
ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ Από τον Δημήτρη και τον Χριστόφορο.
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Γιώργος Νταλάρας Τμήμα: ΣΤ΄1 Βασίλης Βρ. Βασίλης Β.
Ολίβια Σοβίνκσα Μαριλένα Χωριανοπούλου Οδυσσέας Ψαρράς
25η Μαρτίου.
Ο ηρωάς μου Ιφιγένεια Μ.. Miley Ray Cyrus Σήμερα θα σας μιλήσω για μία από τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες την Μiley Cyrus.
Ακοή - Αυτί 1. Ποια είναι τα μέρη του αφτιού; Ακουστικό νεύρο
Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής
Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής
Εφη Κεβοπουλου Αγγελικη Κεχρη
ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΟΡΟΣ(HIP-HOP)
Συνηθισμένα όργανα ντραμς κιθάρα. Συνηθισμένα όργανα ντραμς κιθάρα.
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Γιάννης Πάριος
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΕΛ Αξιού Μάθημα: Project Ετος : 2015
Νέοι και μουσική Από την παραδοσιακή μουσική στα σύγχρονα μουσικά ρεύματα 1 Ο ΕΠΑ.Λ. ΔΡΑΜΑΣ ΣΧ. ΕΤΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ● ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ● ΚΑΠΡΑΝΗ ΜΑΡΙΑ.
ΘΕΜΑ: Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ονοματεπώνυμο μαθητή: Ντελέζος Γιώργος.
Ο ιδρυτής του Rock ‘n’ Roll
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Ο αΓΙΟσ ΠΑΥΛΟσ
Electronic Dance Music
Trap μουσική είναι ένα είδος μουσικής που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι χαρακτηρίζεται από επιθετική.
ΣΙΤΑΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ.
Αναστάσης Παπαϊωάννου Σταύρος Χαραλαμπόπoυλος
Αγγελικη σταθοπουλου δεσποινα μπιτσικωκου στελλα μπουλινη β1
ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΡΗΝΗ ΔΡΟΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΡΦΙΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΖΑ ΖΑΦΕΙΡΑ
Ο μοτοσικλετιστής Μαρίας Κέντρου-Αγαθοπούλου
Δραστηριότητα Νορβηγικό βίντεο!
ΠΑΟΥΛ ΚΛΕΕ.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Skrillex

Γιατί επέλεξα αυτό το θέμα Επέλεξα να ασχοληθώ με αυτό το θέμα καθώς μου αρέσει η Dubstep μουσική. Το συγκεκριμένο είδος μουσικής δεν σε εκφράζει με τους στίχους τους ,καθώς υπάρχουν περιστασιακά και είναι επαναλαμβανόμενοι. Η Dubstep ,όπως και άλλα παρόμοια είδη μουσικής, έχει ξεσηκωτικό ,δυνατό και χορευτικό ρυθμό. Επέλεξα να ασχοληθώ συγκεκριμένα με αυτόν τον καλλιτέχνη ,μιας και είναι ο αγαπημένος μου στο χώρο της Dubstep μουσικής.

Γενικά για την Dubstep Η Ντάπστεπ (Dubstep) είναι ένα είδος ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, που για πρώτη φορά εμφανίστηκε στις αρχές του 21ου αιώνα στο Νότιο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας. Συνολικά ο ήχος του περιγράφεται ως σφικτά ενωμένες παραγωγές με υπερβολικά μπάσα και μοτίβα αντήχησης τυμπάνων, κομμένα δείγματα, και περιστασιακά φωνητικά. Οι πρώτες κυκλοφορίες έγιναν το 1998.

Σύντομη παρουσίαση Ο Sonny John Moore (γεννηθείς στις 15 Ιανουαρίου του 1988, περισσότερο γνωστός με το όνομα Skrillex, είναι ένας Αμερικανός παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής (συγκεκριμένα Dubstep) και πρώην τραγουδιστής-στιχουργός.

Ιστορική αναφορά-βιογραφικά στοιχεία Μεγαλωμένος στα βορειοανατολικά του Λος Άντζελες και στη Βόρεια Καλιφόρνια, ο Moore έγινε μέλος της Αμερικανικής post-hardcore μπάντας, From First to Last, από την ίδρυση της μέχρι το τέλος της, καθώς ο τραγουδιστής το 2004, ηχογράφησε δύο άλμπουμ με το συγκρότημα. Ακολούθησε σόλο καριέρα από το 2007. Ξεκίνησε την πρώτη περιοδεία του ως σόλο καλλιτέχνης στα τέλη του 2007.Επίσης εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του ετήσιου Alternative Press με θέμα <<100 Συγκροτήματα που πρέπει να ξέρετε>> .Το 2009 άρχισε τις εμφανίσεις υπό την επωνυμία Skrillex και άρχισε να παράγει ηλεκτρονική μουσική ,συγκεκριμένα dubstep.

Ιστορική αναφορά-βιογραφικά στοιχεία Μετά την έκδοση του My Name is Skrillex, κυκλοφόρησε το Scary Monsters and Nice Sprites στα τέλη του 2010 και το More Monsters and Sprites στα μέσα του 2011. Και οι δύο έχουν γίνει από τότε μέτριες εμπορικές επιτυχίες. Στις 30 Νοεμβρίου του 2011 ήταν υποψήφιος για συνολικά πέντε βραβεία Grammy στα 54α βραβεία Grammy, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου καλύτερου νέου καλλιτέχνη και κέρδισε τρία βραβεία: "του καλύτερο Dance/Electronica άλμπουμ" "Καλύτερης Dance εγγραφής" και "Καλύτερης ρεμίξ εγγραφής, μη-Κλασικής". Στις 5 Δεκεμβρίου του 2011, το BBC ανακοίνωσε ότι είχε ορισθεί στην δημοσκόπηση για "τον ήχο του 2012" (Sound Of 2012). Στις 12 Δεκεμβρίου του 2011 ονομάστηκε επίσης καλλιτέχνης της χρονιάς για το MTV και EDM, καθώς κατατάχτηκε μπροστά από επιτυχείς καλλιτέχνες, όπως ο David Guetta και ο deadmaus.

Ηχητικό παράδειγμα http://www.youtube.com/watch?v=iIyE3EDCigE&ob=av2e

Επίλογος Ο Skrillex ,είναι παγκοσμίως γνωστός καθώς και ένας από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες στο χώρο της dubstep μουσικής. Δισκογραφία (άλμπουμ) 2010: My Name is Skrillex 2010: Scary Monsters and Nice Sprites 2011: More Monsters and Sprites 2011: Bangarang

Ευχαριστώ για την προσοχή σας Λυρούδης Κωνσταντίνος