Τεστ μόνο για τους πολύ έξυπνους

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»
Advertisements

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ
Quiz για το διαδίκτυο !.
δωδεκάδα αυγώνχύμα αυγά Προτιμάμε προϊόντα χωρίς συσκευασίες, που θα πετάξουμε αμέσως μόλις πάμε σπίτι. 
2 ο Γυμνάσιο Καλαμάτας ΕΣΥ καθορίζεις τη ζωή σου στους εικονικούς κόσμους Safer Internet Day 2008.
Πάντα ακούμε τους «κανόνες» των γυναικών
Πάντα ακούμε τους «κανόνες» των γυναικών
Σημειώσεις : Χρήστος Μουρατίδης
Eνα μικρό τεστ για να βρεθεί ο πιο αδύναμος κρίκος.
Εικόνα 2.1: Το περιβάλλον της MicroWorlds Pro.
Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»
ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΤΣΙΜΠΗΜΑ Σίγουρα σε πιάνει και εσένα φαγούρα, όταν βλέπεις ένα σκυλί ή μία γάτα να ξύνεται για να ανακουφιστεί από τους πολλούς ψύλλους. Και.
Δρόμος αρετής και δύναμης
Η άσκηση του μυαλού είναι εξίσου σημαντική, όσο και η άσκηση των μυών. Καθώς μεγαλώνουμε, είναι σημαντικό να παραμένουμε πνευματικά σε εγρήγορση. Το ρητό:
Οι Φιλόσοφοι της αρχαίας Ιωνίας
ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ Βασικές δεξιότητες μελέτης. Β. Βασιλείου.
Μέσα Συγκοινωνίας ΑΙΜΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ.
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
ΚΑΝΩ ΠΛΑΝΟ ΣE XΡΩΜΑ ΜΑΘΗΜΑ 22 Ο Β Δ Α Ν ♠ Q ♥ AK  Q3 ♣ A82 Α Γ Ο Ρ Α B Α Ν Δ 1 ♠ Dealer o Νότος που ανοίγει 1 ♠
Έχεις δύο επιλογές! από το
Γνωριμία με τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή
+ - * / = * + = * - * - / - = + - * * + * / / = - + * = = / + / = + =
Εργαστήρι παραγωγής λεβέ!!
Δημιουργία Λογαριασμού
Βρεφική Ηλικία E- portofolio. Εν δράση Είμαι η φοιτήτρια Βαιοπούλου Ευαγγελία- Ευσταθία και πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στον χώρο του παιδικού.
Κωστής Κουρσάρης Μιχάλης Κοντοπίδης
Γεια σας. Είμαστε τα τρία γουρουνάκια και θα είμαστε οι ξεναγοί σας στη γνωριμία σας με τα κλάσματα Ναι!! Με το τέλος αυτού του μαθήματος θα γίνετε έξυπνοι.
Good Karma Αυτό είναι ένα μικρό - ευχάριστο ανάγνωσμα. Απόλαυσέ το!

Στην τάξη μου.
ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!
Το πρώτο κεφάλαιο αναφέρεται στον Ρόμπι, το πρώτο ρομπότ το οποίο πουλήθηκε σε μια οικογένεια σαν κουβερνάτα της κόρης τους. Το κορίτσι αγαπά πολύ το ρομπότ.
Ευθείες και πλάγιες ερωτήσεις
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΈΝΑ ΧΡΩΜΑ ΑΤΟΥ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΤ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θανάσης Θεοφιλόπουλος
ΦΙΛΙΑ Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι.
Κάντε κλικ για έναρξη… Τ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κέντρο εντολών Χώρος γραφικών (σελίδα) Χώρος σύνταξης διαδικασιών.
Πάμε να κάνουμε ένα μικρό τεστάκι.
ΟΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μουσειοσκευή Racce «Σεισμοί και Ηφαίστεια» Φύλλο Προ- αξιολόγησης Το ερωτηματολόγιο στοχεύει στη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τα.
ΚΟΥΙΖ ΑΓΟΡΑΣ ΑΝΟΙΓΜΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ Τι απαντάω; Τι ανοίγω;
Μερικές φορές το αποτέλεσμα εμφανίζεται αμέσως από κάτω.
Αγαπημένο μου παιδί....
ΕΠΙΜΕΛΙΑ: Κατερίνα Μαράντη Ηλέκτρα Γιαντζίκη Δημήτρης Βασιλείου Νικόλας Έρτσος.
Μην τολμήσεις και μιλήσεις γιατί θα σου κάνουμε χειρότερα! Πρέπει να μας φοβάσαι!
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
Ομαδική εργασία Ελένη Μπαμπίλα Σχολική Σύμβουλος.
Πανεπιστήμια Πατρών Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική ηλικία Μάθημα: Δραστηριότητες από τον κόσμο.
Μαθηματικά ΣΤ΄ τάξης Δίκαιη μοιρασιά! Διαίρεση φυσικών και δεκαδικών αριθμών.
Εκπαιδευτικές τεχνικές Π.Απόστολος. Προσχολική ηλικία Της Εύας της αρέσουν οι δραστηριότητες του νηπιαγωγείου αλλά καμιά φορά κολλάει στην αγαπημένη της.
Η έννοια του κλάσματος ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ; ΠΩΣ ΜΟΙΡΑΣΑΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ;
Συνέντευξη με νήπια.
στο σχολικό και διαδυκτιακό εκφοβισμό
Β’ γυμνασίου(Γεωμετρία)
Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»
Αγαπημένο μου παιδί....
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΥΛΑΚΟΥ E’2 16/19/15.
Λίγα λόγια για σένα. Αυτό το προγραμματάκι έγινε για να σε
Τεστ μόνο για τους πολύ έξυπνους
Eνα μικρό τεστ για να βρεθεί ο πιο αδύναμος κρίκος.
Πρωτότυπα προβλήματα Κατσανού Μαρία.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Βδομάδα 12_16/6/16 Θέλω να …..
Κάνε κλικ στη σωστή απάντηση
Πρόκληση για το Μυαλό! Η άσκηση του μυαλού είναι εξίσου σημαντική, όσο και η άσκηση των μυών. Καθώς μεγαλώνουμε, είναι σημαντικό να παραμένουμε πνευματικά.
Κάνε κλικ στη σωστή απάντηση
Τεστ μόνο για τους πολύ έξυπνους
Emotions
Ούρδας Ιωάννης Παιδιά ας μιλήσουμε για οικοσυστήματα Οικοσυστήματα τι είναι πάλι αυτό.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Τεστ μόνο για τους πολύ έξυπνους Τεστ μόνο για τους πολύ έξυπνους Παρακάτω υπάρχουν 5 ερωτήσεις, και μία bonus ερώτηση. Πρέπει να τις απαντήσεις πάραυτα. Μην χρονοτριβήσεις για να το σκεφτείς με το πάσο σου, απάντησε αμέσως. ΟΚ; Για να δούμε πόσο έξυπνος, -η είσαι στ’ αλήθεια…

Έτοιμος, -η; ΠΑΜΕ ! ! !

1η Ερώτηση Παίρνεις μέρος σε έναν αγώνα δρόμου 1η Ερώτηση Παίρνεις μέρος σε έναν αγώνα δρόμου. Αν προσπεράσεις τον δεύτερο σε ποια θέση θα βρίσκεσαι; Απάντηση Αν απάντησες ότι θα είσαι πρώτος, είσαι απολύτως λάθος. Αν προσπεράσεις τον δεύτερο και πάρεις τη θέση του, εσύ θα είσαι δεύτερος! Προσπάθησε να μην τα κάνεις θάλασσα την επόμενη φορά! Τώρα απάντησε στη 2η ερώτηση, αλλά μην σου πάρει τόσο πολύ, ΟΚ;

2η Ερώτηση Αν προσπεράσεις τον τελευταίο, τότε θα είσαι…; Απάντηση Αν απάντησες ότι θα είσαι δεύτερος από το τέλος, τότε είσαι και πάλι λάθος. Πες μου, πώς μπορείς να προσπεράσεις το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ άτομο; Δεν είσαι και πολύ καλός σ’ αυτό, έτσι;

3η Ερώτηση Πολύ πονηρή, αριθμητική 3η Ερώτηση Πολύ πονηρή, αριθμητική! Πρόσεξε: Πρέπει να την κάνεις με το μυαλό σου μόνο. Μη χρησιμοποιήσεις χαρτί και μολύβι ή κομπιουτεράκι. Δοκίμασέ το. Πάρε 1000 και πρόσθεσε 40. Τώρα πρόσθεσε κι άλλα 1000. Πρόσθεσε 30. Βάλε κι άλλα 1000. Τώρα πρόσθεσε 20. Βάλε κι άλλα 1000. Πρόσθεσε 10. Ποιο είναι το σύνολο; Απάντηση Βρήκες 5000; Η σωστή απάντηση είναι 4100. Αν δεν το πιστεύεις τσέκαρέ το με κομπιουτεράκι. Σήμερα οπωσδήποτε δεν είναι η μέρα σου, έτσι; Ίσως απαντήσεις την επόμενη ερώτηση σωστά… Ίσως…

3η Ερώτηση Πόσες σκυτάλες αλλάζουν οι αθλητές στο αγώνισμα 4*400; Απάντηση Απάντησες 4; Τςτςτς… Η σωστή απάντηση είναι μία (1) σκυτάλη.

4η Ερώτηση Ο πατέρας της Μαρίας έχει 5 κόρες : 1. ΝΑΝΑ, 2. ΝΕΝΕ, 3 4η Ερώτηση Ο πατέρας της Μαρίας έχει 5 κόρες : 1.ΝΑΝΑ, 2.ΝΕΝΕ, 3.ΝΙΝΙ, 4.ΝΟΥΝΟΥ, 5... Ποιο είναι το όνομα της πέμπτης κόρης; Απάντηση Απάντησες ΝΟΝΟ; Όχι, βέβαια! Το όνομά της είναι Μαρία. Ξαναδιάβασε την ερώτηση.

ΟΚ! Τώρα η ερώτηση bonus.

Ένας μουγγός μπαίνει σε ένα κατάστημα και θέλει να αγοράσει μία οδοντόβουρτσα. Αναπαριστώντας την πράξη του βουρτσίσματος καταφέρνει να εκφράσει αυτό που θέλει στον καταστηματάρχη και να κάνει την αγορά. Μετά απ’ αυτόν ένας τυφλός μπαίνει στο κατάστημα και θέλει να αγοράσει γυαλιά ηλίου. Αυτός πώς θα δώσει στον καταστηματάρχη να καταλάβει τι θέλει;

Προώθησέ το για να ταράξεις λίγο τα νερά έξυπνων ατόμων που γνωρίζεις. Δε χρειάζεται παρά να ανοίξει το στόμα του και να το πει! Είναι τόσο απλό! Όπως εσύ… Προώθησέ το για να ταράξεις λίγο τα νερά έξυπνων ατόμων που γνωρίζεις.