ROBOT! Πολλοί θα αρανωτιέστε τι είναι τα ρομπότ....τα ρομπότ είναι μια μηχανική συσκευή η οποία μπορεί να δράσει κάτω από τον απ’ευθείας έλεγχο ενός ανθρώπου.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
σας παρουσιάζουμε SlidePlayer.gr
Advertisements

Ελληνογαλλική σχολή ‘’Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ’’
Η ιστορία του Πέπε.
Ας μιλήσουμε για την Εθελοντική Αιμοδοσία…
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ
FM Group FM 4 SUCCESS ΚαλΩς Hρθατε στην.
Τι είναι wiki; Μια ιστοσελίδα που επιτρέπει στους επισκέπτες της να προσθέσουν, να αφαιρέσουν και να διαμορφώσουν το περιεχόμενό της.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΠΟΤ.
ΣΧΕΔΙΑΖΩ :ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΒΑΡΤΑΝΙΑΝ ΜΙΧΑΗΛ
RCX ROBOT Lego Mindstorms Χρήστος Μιάμης Αλέξης Σαμαράς
Τα παράδοξα των καιρών μας
Αυτοεκτίμηση Σεβασμός Αγάπη
ΑΓΑΠΗ.
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
Δίνει τον ορισμό του βιομηχανικού ρομπότ.
Γνωριμία με τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή
Το γέλιο στην ζωή μας !!! Γέλιο και χιούμορ !!!.
Ο Πάνος στη «Στοιχειωμένη αίθουσα» δήλωσε για τον Ιορδάνη: «Αυτός έχει τσακωθεί με τη Γραμματική, όπως και με κάθε άλλο μάθημα εκτός από τα Μαθηματικά.
Δεδομένα, Πληροφορίες και Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές
BULLYIN G. “Το bullying αναφέρεται στην ειδική χρήση βίας που είναι σκόπιμη και επαναλαμβανόμενη και συμβαίνει από ένα παιδί ή ομάδα παιδιών προς ένα.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ιωάννα Τσώνη Γ5 Σχολικό Έτος [ ]
Πάντα να βοηθάς ένα φίλο!. Να πιστεύεις στον εαυτό σου!
Εισαγωγή Με τον βιομηχανικό τρόπο παραγωγής παράγονται προϊόντα σε μεγάλες ποσότητες, ικανοποιητική ποιότητα και χαμηλό κόστος, βελτιώνοντας το βιοτικό.
 Τα παιδιά της Α΄ Τάξης εξαιρούνται από το πρόγραμμα.  Παρατηρήσαμε ότι τα παιδιά που εισέρχονται για πρώτη χρονιά στο σχολείο χρειάζονται χρόνο για.
Έλενα Λεβιδιώτη Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
Ερευνητική Ομάδα Α’ Λυκείου Ανδριανή Αθανασοπούλου Βασίλης Γεωργόπουλος Γιάννης Ζολώτας Χρήστος Ιατρού Γιώργος Μαλλίρης Γιώργος Χατζηπαναγιώτης.
Συνέπειες των απορριμμάτων για το περιβάλλον.
ΘΥΜΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ.
ROBOTS Ορισμός Ιστορία Τομείς ρομποτικής Ρομποτική χειρουργική
Ρομποτική – Ηλεκτρική Κιθάρα
Πάντα να βοηθάς ένα φίλο Να πιστεύεις στον εαυτό σου.
Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
1.4 Επικοινωνία και προβλήματα – Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας
Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 07:34.
Ψυχολογία έφηβων Είμαι όμορφος; Είμαι άσχημος;
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
Μουσειοσκευή Racce «Σεισμοί και Ηφαίστεια» Φύλλο Προ- αξιολόγησης Το ερωτηματολόγιο στοχεύει στη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τα.
ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ & οι ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥΣ
Τι είναι επιτυχία; Μια απλή εξήγηση
ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΚΖ.
Ευχές για καλή συνέχεια στο Ταξίδι της Ζωής
ΤΑΞΗ:Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 2 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΥΚΗΣ
Θέμα εργασίας: ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ
ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ Τάξη Στ1 Σχολική χρονιά Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ph.D.. ΤΙ ΕΙΝΑΙ;; «Είναι Ένα Από Τα Μικρά Μυστικά Του Ελέγχου Της Σκέψης. Ο Θετικός Αυτοδιάλογος Βοηθάει Τους Αθλητές/τριες Να Βρίσκονται.
«DIFRIENDS» Κατερίνα Μαρία-Αγγελική Βασιλική Ανδριάνα Σενάριο για το μάθημα της Γλώσσας Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Κ. Κατερίνα Νικολοπούλου.
Συμμιγείς αριθμοί.
ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ. Ως κοινωνικό ον ο άνθρωπος σε όλη την πορεία της ζωής του συνάπτει σχέσεις. Στάση πρώτη, οι καθρέφτες του, οι γονείς. Έπειτα, το ευρύτερο.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΣΧ.ΜΟΝΑΔΑ: 6/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜ. ΣΧ. ΑΓΚΑΘΙΑΣ-ΚΥΨΕΛΗΣ ΣΧ.ΕΤΟΣ: ΤΑΞΗ: Α' ΜΑΘΗΤΕΣ: 15 ΔΑΣΚΑΛΑ: ΜΑΝΙΑ ΑΘΗΝΑ.
H ευτυχία των παιδιών, οδηγός για την επιτυχία Ελιζάνα Πολλάτου, αναπ
Τα παράδοξα των καιρών μας
Παίρνω τον έλεγχο: Βρίσκω τον δρόμο αντιμετωπίζοντας την ανεργία
Robots and Future.
Κων/νος Καβάφης Διαθεματική εργασία Λογοτεχνίας Σταυρούλα Μαγουλά
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ <<ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ>>
Σκέψεις της στιγμής Μουσική: Autumn Rose.
Πάντα να βοηθάς ένα φίλο
Η ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ως οπλο επικοινωνιας
Ποιο γλυκό σας αρέσει περισσότερο;
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Δίνει τον ορισμό του βιομηχανικού ρομπότ.
Εργασία Οικιακής Οικονομίας
Τι είναι ρομπότ Λένη Πολυμνίου.
Από Κατερίνα Ονουφρίου Στ΄2
Τι είναι ρομπότ Χριστιάνα Ζορπίδου.
Από Άντρεα Χαραλάμπους Στ΄2
ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΚΑΛΛΗ Ε2.
Ρομποτική.
ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΟΝΟΥΦΡΙΑ ΠΟΛΥΜΝΙΟΥ.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ROBOT! Πολλοί θα αρανωτιέστε τι είναι τα ρομπότ....τα ρομπότ είναι μια μηχανική συσκευή η οποία μπορεί να δράσει κάτω από τον απ’ευθείας έλεγχο ενός ανθρώπου ή αυτόνομα κάτω από τον έλεγχο ενός προ-προγραμματισμένου υπολογιστή.

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ Η λέξη ρομπότ προέρχεται από το Σλαβικό robota που σημαίνει εργασία. Καθιερώθηκε ως όρος με την σημερινή του έννοια το 1920 από τον Τσέχο θεατρίνο συγγραφέα Karel Capek στο έργο “R.U.R.” (Rossum’s Universal Robots). Σε πολλές σύγχρονες Σλαβικές γλώσσες χρησιμοποιείται σαν έκφραση καθημερινότητας με την έννοια της σκληρής δουλείας .

Τι μπορούν να κάνουν τα ρομπότ ? Τα Robot στις μέρες μας είναι ένα από τα πλέον απαραίτητα πράγματα που χρειαζόμαστε για τις διάφορες μας δραστηριότητες. Αρχικά η πρώτη χρήση τους ξεκίνησε από τις επιστημονικές ταινίες και θα καταλήξει σε ένα από τα πιο απαραίτητα πράγματα που θα χρειάζεται ένα σπίτι.

Άλλες εργασίες Τα ρομπότ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να κάνουν εργασίες οι οποίες είτε είναι δύσκολές ή επικίνδυνες για να γίνουν απ’ευθείας από έναν άνθρωπο. Σε άλλες περιπτώσεις , χρησιμοποιούνται για να εκτελούν εργασίες ταχύτερα ή φθηνότερα από ότι ο άνθρωπος. Έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην αυτόματη παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων κάποιου προϊόντος και με χαμηλότερο κόστος .

ROBOT ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ Στις μέρες μας όλες οι γυναίκες είναι εργαζόμενες και είναι πολύ δύσκολο για αυτές να ασχολούνται και με τις δουλείες του σπιτιού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ζωή να γίνεται δυσκολότερη... Με την εξέλιξη της τεχνολογίας ανακαλύφθηκαν robot με κτητική σκέψη ώστε να μπορούν να εκτελούν με επιτυχία όλες τις οικιακές εργασίες!!!

Μπορούν να κάνουν όποιαδήποτε εργασία γρήγορα και αποτελεσματικά Μπορούν να κάνουν όποιαδήποτε εργασία γρήγορα και αποτελεσματικά. Δραστηριότητες οι οποίες είναι δύσκολο ή ακόμη και ακατόρθωτο να γίνουν από έναν άνθρωπο γίνονται εύκολα από ένα robot!

ROBOT ΓΙΑΤΡΟΙ Όλοι οι ηλικιωμένοι υποφέρουν από πολλές ασθενείς. Πως μπορούν οι ελάχιστοι γιατροί του κόσμου να προλαβαίνουν όλα τα έκτακτα περιστατικά? Για το λόγο αυτό οι επιστήμονες πρόσθεσαν στα robot με συναισθήματα ιατρικές ιδιότητες.

ROBOT CAN DANCE Και.. για όσους ακόμη να χάσουν τις αισθήσεις τους από αυτά που διαβάσατε μέχρι τώρα... διαβάστε αυτό: τα ROBOT αυτά που έχουν κατασκευαστεί με συναισθήματα προσφέρουν και θεάματα, δηλαδή έχουν και αυτά τα χόμπι τους όπως χορός.

ROBOT ΜΕ ΑΙΣΘΗΑΜΑΤΑ

Είμαι πολύ χαρούμενος! Γιατί τόση χαρά EZ643I?

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!!

ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ...! = /

Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ! ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ! ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ... ΘΥΜΟΣ! Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ! ΦΟΒΟΣ!

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ. 2019 2009

ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΡΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑ ΜΑΣ!!!

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΑ ROBOT ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ROBOT!!!

ΤΑ ROBOT ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ... ΟΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΛΥΠΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ

Στο μέλλον θα είναι πιο εύκολο να δανείζεσαι ή να αγοράζεις ένα ρομπότ…!!! Θα είναι όπως αγοράζεις κάτι από το σουπερ μάρκετ ή θα δανείζεσαι κάτι από ένα φίλο σου.

Εργάστηκαν: Γλυκύ Ραφαέλλα Παύλου Κατερίνα Σαπαρίλλας Αναστάσιος Στρόπου Μαρία Φουλίδου Ραφαέλλα