«Για σκέψου...» Πατήστε το κουμπί του ποντικιού ή Page Down...

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Το μήνυμα τού George Carlin
Advertisements

Αφιέρωσε δύο λεπτά στο διάβασμα του κειμένου που ακολουθεί
ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
Music: Nightengale Serenade
ΟΜΑΔΑ: ΚΡΙΝΟΣ ΧΡΩΜΑ: ΛΕΥΚΟ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΥΟ ΔΟΝΤΙΟΥ ΠΙΚΙ - ΠΙΚΙ.
Συγχώρα με, Αγάπη μου, που Ζούσα Πριν σε Γνωρίσω
Μη μας από-ρίπτετε…. Επαναχρησιμοποιήστε μας!!!
«Τι είναι αυτό που σας εκπλήσσει περισσότερο στους ανθρώπους;»
Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»
Ένας πατέρας με οικονομική άνεση, θέλοντας να διδάξει στο γιο του τι σημαίνει φτώχεια, τον πήρε μαζί του για να περάσουν λίγες μέρες στο χωριό, σε κάτι.
Χριστουγεννιάτικες επιθυμίες
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε.
Φιλοσοφία για τα γερατειά.
Αυτό το ΤΑΝΤΡΑ ήρθε από την Ινδία. Δεν πειράζει αν είσαι ή οχι προληπτικός, αξίζει ο κόπος να διαβάσεις...OK? Αυτό είναι ένα Tantra Totem Nepalese για.
Κατάθεση εμπειριών από την πρώτη χρονιά λειτουργίας:
Αν το διαγράψεις αυτό μετά το διάβασμα… θα περάσεις ένα χρόνο κακής τύχης ! *** Αλλά… αν το στείλεις σε (2 τουλάχιστον) φίλους… θα έχεις 3 χρόνια καλής.
Τα παράδοξα των καιρών μας
ΦΙΛΙΑ Στέλιος Μητρογιαννόπουλος, τμήμα Β1.
Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»
Αυτοεκτίμηση Σεβασμός Αγάπη
Μια ιστορία ενδιαφέρουσα και για σκέψη…. Φαντάσου ότι υπάρχει μια τράπεζα, η οποία κάθε μέρα καταθέτει στον λογαριασμό σου το ποσό των €. Αυτή.
Δρόμος αρετής και δύναμης
Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
Η συνταγή της νεότητας!.
«Έχετε σκεφτεί ότι...»
Αναζήτηση στο διαδίκτυο Για να μπούμε στον κόσμο του διαδικτύου, θα πρέπει να ξέρουμε ποια πόρτα να κτυπήσουμε!
ωρα σκεφτομαι στιχο για να φιαξω…
Κάντε ‘κλικ’ για να μετακινηθείτε ανάμεσα στις διαφάνειες
ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ
Όλα τώρα γύρω μου γελούνε κι απ’ αγάπη τώρα με μεθούνε σαν φιλώ γλυκά τα δυο σου χείλη που `ναι σαν τριαντάφυλλα τ’ Απρίλη.
ήταν ένα κοριτσάκι που το έλεγαν...
Κωστής Κουρσάρης Μιχάλης Κοντοπίδης
Πολύ Αγαπημένο ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ…. Ο φίλος Πλάτωνας με ενημέρωσε για το ερώτημα που τέθηκε…
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ MASTER TEMPO FEAT KIM.
Κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό του Ζαγορίου. Έζησα στον τόπο καταγωγής μου μέχρι την ηλικία των 9 ετών και, στη συνέχεια, εγκαταστάθηκα με την οικογένειά.
Ξυπνάς το πρωί. Μια μέρα ξεκινάει….
Το παιχνίδι της Χάρτινης σακούλας.
Το πρώτο κεφάλαιο αναφέρεται στον Ρόμπι, το πρώτο ρομπότ το οποίο πουλήθηκε σε μια οικογένεια σαν κουβερνάτα της κόρης τους. Το κορίτσι αγαπά πολύ το ρομπότ.
Εκπονώντας εκπαιδευτικά προγράμματα ευαισθητοποιούμε τους μαθητές μας σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα Με τους μαθητές του Γ1 ασχοληθήκαμε με.
ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ. ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ Ή ΔΡΟΜΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ;
Ο Γεωργός και τα Παιδιά του
Μια δυναμική προσέγγιση όσον αφορά τη διαχείριση του χρόνου και η βελτίωση της αποτελεσματικότητας μας. Παρουσίαση από Γιώργο Δημητριάδη MBA FBIM.
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ.
ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ … Μπορείς να σκεφτείς αν υπάρχει τίποτα άλλο που να μας δίνει χαρτί, φρούτα, καρπούς, ξυλεία, φωλιές για τα πουλιά και τα άλλα ζώα,
Στοματική υγιεινή.
Η ΟΜΗΡΙΚΗ ΕΛΕΝΗ. Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑ Η ΚΑΤΑΡΑ;
Έχω κάτι … διαφορετικό??. ’διαφορετικός «το να είσαι …’διαφορετικός’…» 14 ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών Επιμέλεια από την εκπαιδευτικό της Στ2 τάξης: Μέλλου.
Χρήσεις του νερού Ας θυμηθούμε μερικούς αριθμούς: Στη Γη υπάρχουν χοντρικά km³ νερό. Αν σκεφτούμε ότι το κάθε κυβικό χιλιόμετρο ισοδυναμεί.
Τα 5 στάδια του πένθους Το 1969 η ψυχίατρος Kübler-Ross εισήγαγε για πρώτη φορά «τα 5 στάδια του πένθους». Τα στάδια αυτά αποτελούν τις υγιείς ψυχικές.
Μελέτη και βελτίωση του πάρκου απέναντι από το σχολείο μας από τα παιδιά της Γ τάξης ( ) Οι εργασίες, οι σχετικές με το project, ξεκίνησαν με αφορμή.
Φιλοσοφία για τα γερατειά.
Τα παράδοξα των καιρών μας
Βιωματική Δράση Α΄Τάξης 2ου Γυμνασίου Πεύκης
ΦΙΛΙΑ Η έννοια της φιλίας Οι διαφορές φιλίας-παρέας
Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»
Η συνταγή της νεότητας!.
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Δραστηριότητα: η ιστορία του αστεριού
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Κάντε αυτή τη σύντομη μαθηματική άσκηση που θα καταπλήξει πολλούς.
Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Μερικοί απόφοιτοι, με καλές δουλειές πλέον, συζητούσαν για τις ζωές τους σε μία «γιορτή σχολικής επανένωσης». Αποφάσισαν.
Music: Nightengale Serenade
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Πρόκληση για το Μυαλό! Η άσκηση του μυαλού είναι εξίσου σημαντική, όσο και η άσκηση των μυών. Καθώς μεγαλώνουμε, είναι σημαντικό να παραμένουμε πνευματικά.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

«Για σκέψου...» Πατήστε το κουμπί του ποντικιού ή Page Down... (Θα διαβάσετε λίγες όμορφες σκέψεις για μια ωραιότερη ζωή.) Μετάφραση-προσαρμογή στα ελληνικά: www.sofoteros.gr

Σήμερα τα κτίριά μας ψηλώνουν και οι δρόμοι μας φαρδαίνουν, αλλά τα ανθρώπινα αναστήματα κονταίνουν και τα μυαλά στενεύουν.

Οι δαπάνες μας αυξάνουν, αλλά η απόλαυσή μας λιγοστεύει. Έχουμε μεγαλύτερα σπίτια, αλλά μικρότερες οικογένειες. Έχουμε περισσότερες επιλογές, και λιγότερο χρόνο. Οι γνώσεις μας πολλαπλασιάστηκαν, η ευθυκρισία μας συρρικνώθηκε. Τα φάρμακα αυξήθηκαν, το ίδιο κι οι αρρώστιες.

Αυξήσαμε την αξία της περιουσίας μας, αλλά μειώσαμε τις ανθρώπινες και ηθικές αξίες. Φλυαρούμε αδιάκοπα, αγαπούμε με το σταγονόμετρο, μισούμε και καταφρονούμε αλόγιστα.

Πήγαμε στο φεγγάρι και γυρίσαμε, αλλά μας πέφτει κόπος να πεταχτούμε απέναντι και να επισκεφτούμε το γείτονά μας. Κατακτήσαμε το αχανές διάστημα, και αφήσαμε ανεξερεύνητο τον εσωτερικό μας κόσμο.

Κερδίσαμε περισσότερη ελευθερία, αλλά λατρέψαμε την ασυδοσία. Αυξήθηκαν το εισόδημα και οι καταθέσεις μας, αλλά λιγόστεψε το περίσσευμα ψυχής. Κερδίσαμε περισσότερη ελευθερία, αλλά λατρέψαμε την ασυδοσία. Έχουμε περισσότερα τρόφιμα, αλλά χειρότερη διατροφή και περισσότερους πεινασμένους.

Σήμερα, μια οικογένεια χρειάζεται δύο μισθούς, αλλά πολλές οικογένειες δυσκολεύονται να έχουν έστω κι έναν. Φτιάξαμε περισσότερα και ωραιότερα σπίτια, αυξήθηκαν όμως και τα διαλυμένα σπίτια.

Γι’ αυτό κι εγώ προτείνω, αρχίζοντας από σήμερα... Por todo esto, propongo que de hoy en adelante; Γι’ αυτό κι εγώ προτείνω, αρχίζοντας από σήμερα...

Μη φυλάτε τίποτε για κάποια ξεχωριστή περίσταση, γιατί κάθε μέρα που ζούμε είναι μια ξεχωριστή περίσταση. Αναζητήστε τη γνώση και την αλήθεια, διαβάστε και σκεφτείτε περισσότερο, καθίστε κι αγναντέψτε τη φύση, μην αφήνετε να σας βασανίζουν συνέχεια οι ανάγκες σας.

Περάστε περισσότερη ώρα με την οικογένεια και τους φίλους σας, απολαύστε τα αγαπημένα σας φαγητά, επισκεφτείτε τα μέρη όπου νιώθετε καλά.

Η ζωή δεν είναι μόνο για να επιβιώνουμε Η ζωή δεν είναι μόνο για να επιβιώνουμε. Είναι και για να τη βιώνουμε, σαν μια αλυσίδα από όμορφες στιγμές. Απολαύστε κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία της ζωής σας ή, καλύτερα, σαν να είναι η πρώτη της υπόλοιπης ζωής σας.

Πετάξτε από το λεξιλόγιό σας εκφράσεις όπως «κάποια μέρα» και «μια απ’ αυτές τις μέρες». Κι ας στρωθούμε να κάνουμε αυτό που όλο αναβάλλαμε για «μια απ’ αυτές τις μέρες».

Ας μην παραμερίζουμε άλλο αυτό που δίνει χαρά και νόημα στη ζωή μας. Ας θυμηθούμε να πούμε στους αγαπημένους μας πόσο τους αγαπούμε. Ας μην παραμερίζουμε άλλο αυτό που δίνει χαρά και νόημα στη ζωή μας. Κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε λεπτό είναι μια ξεχωριστή περίσταση. Και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα είναι η τελευταία.

Αν είστε τόσο πολυάσχολος που δεν προλαβαίνετε να στείλετε τώρα αυτό το μήνυμα σε κάποιον που αγαπάτε, και σας φτάνει να υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα το στείλετε «μια απ’ αυτές τις μέρες», σκεφτείτε ... «Μια απ’ αυτές τις μέρες» ίσως να μην είστε πια εδώ για να το στείλετε! www.sofoteros.gr