Άντρη Ονησιφόρου & Σελήνη Μινίκκη Α3. Ο τιμοκατάλογος ενημερώνει τον πελάτη για τα διάφορα προϊόντα που έχει στην διάθεση του ο πωλητής. Περιέχει Περιέχει:

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΡΙΘΜΟΔΕΙΚΤΩΝ
Advertisements

Αναπτύξτε σωστά την επιχείρηση σας!  Αποκτήστε από την 1 η μέρα  Πλήρη Έλεγχο Δαπανών  Μείωση Λειτουργικού Κόστους  Βελτίωση Επιπέδου Εξυπηρέτησης.
ΔΙΑΝΟΜΗ I Φαίδων Θεοφανίδης
ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗ ΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
Λεκτική περιγραφή της περίπτωσης χρήσης «Διεκπεραίωση Πώλησης»
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Ασφαλείς online αγορές Επίπεδο.
Μικροδιδασκαλία: Παρουσίαση Επιχειρηματικού Σχεδίου με τίτλο:……
Εισαγωγή στην Οικονομική ΤΟΜΟΣ Β’
Κοστολόγηση Μάθημα 13.
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
Ηλεκτρονικό εμπόριο. Τι ειναι τι ηλεκτρονικό εμπόριο... Η αγορά απο το διαδίκτυο, η εξηπηρέτηση και η συναλλαγή μέσω του υπολογιστή μας.
Chapter 9 Discounts - Εκπτώσεις. Είδη Εκπτώσεων Εμπορική Έκπτωση Ταμειακή Έκπτωση.
Κεφάλαιο 3: Ειδικές περιπτώσεις στην κεφαλαιακή διάρθρωση και τον υπολογισμό της Καθαράς Παρούσας Αξίας.
Κοστολόγηση Μάθημα 12.
1 Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων CRM Μάθημα 5 ο : CRM-ERP.
Αρχές Δικαίου Επιχειρήσεων Διάλεξη 10η
Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων
T endering O rders P rofessional Λογισμικό Αυτοματοποίησης διαδικασιών Αξιολόγησης προκηρύξεων διαγωνισμών Δημιουργίας και υποβολής προσφορών Παρακολούθησης.
Η λαχαναγορά της γειτονιά μας. Σενάριο «Ο κ.Φώτης καλλιεργεί και πωλεί βιολογικά λαχανικά στη λαϊκή αγορά της περιοχής του. Ο κ.Αντρέας καλλιεργεί τα.
Α’ Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ.
Λογιστική παρακολούθηση και αποτίμηση αποθεμάτων
Διοίκηση Αθλητικών Γεγονότων Προγραμματισμός Μηχανημάτων - προμηθειών - εξοπλισμού.
Ο λογαριασμός του Petty Cash χρησιμοποιείται για την καταγραφή μικρών αντικειμένων για τα έξοδα της εταιρείας ή για ιδιωτικά έξοδα των στελεχών. Ένα προσυμφωνηθέν.
1 Γραμμάτια Εισπρακτέα λογ. (31) Στον λογαριασμό (31) παρακολουθούνται: –οι απαιτήσεις που είναι ενσωματωμένες σε τίτλους συναλλαγματικών ή γραμματίων.
1 Προχωρημένη Χρηματοοικονομική Λογιστική Λογιστική Απαιτήσεων.
Προχωρημένη Χρηματοοικονομική Λογιστική
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ Εισηγητής: Γεώργιος Ν. Κόντος.
Έννοιες της Λογιστικής
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ Ενότητα 7: ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Τμήμα ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ.
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ Hamilton Stationery Shop. Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΙ ΚΑΤΕΧΩ = ΤΙ ΟΦΕΙΛΩ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ = ΠΑΘΗΤΙΚΟ + ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.
CASH BOOK ΒΙΒΛΙΟ ΤΑΜΕΙΟΥ. Καθολικό Βιβλίο ► Όλοι οι λογαριασμοί τηρούνται σε ένα βιβλίο ο οποίος λέγεται Γενικό Καθολικό-General Ledger (εμπορεύματα,
1 Το Σύστημα της Διαρκούς Απογραφής Η Διαρκής Απογραφή είναι: –ένα λογιστικό σύστημα το οποίo επιτρέπει τη συνεχή παρακολούθηση της κίνησης των αποθεμάτων.
Το κόστος της παραγωγής Κεφάλαιο 13 Copyright © 2001 by Harcourt, Inc. All rights reserved. Requests for permission to make copies of any part of the work.
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Πού θέλω να φτάσω; Πρέπει να γνωρίζουμε τον προορισμό, για ν’ ακολουθήσουμε το σωστό δρόμο.
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΑΡΧΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: Δρ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΤΣΙΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015/2016.
Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης Μελέτη Περίπτωσης Οι πωλήσεις του μηνός Δεκεμβρίου για την εταιρία «ΘΗΤΑ Α.Ε. ήταν € ενώ οι πωλήσεις.
Εμπορική Διαχείριση Σχεδιάζουμε μαζί το δρόμο για την επιτυχία!
CASH BOOK ΒΙΒΛΙΟ ΤΑΜΕΙΟΥ. Καθολικό Βιβλίο ► Όλοι οι λογαριασμοί τηρούνται σε ένα βιβλίο ο οποίος λέγεται Γενικό Καθολικό-General Ledger (εμπορεύματα,
Απλή Κεφαλαιοποίηση Κεφάλαιο ονομάζουμε το χρηματικό ποσό που όταν δανειστεί ή αποταμιευτεί αποκτά παραγωγική ικανότητα. Οι χρηματοοικονομικές αγορές αναπτύχθηκαν.
Οικονομικά Μαθηματικά Ενότητα: Σύνθετη Κεφαλαιοποίηση Γιανναράκης Γρηγόρης Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά)
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΝΕΦΑΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. Β2Β ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Το βιομηχανικό μάρκετινγκ ασχολείται με την ικανοποίηση των αγοραστικών αναγκών και απαιτήσεων.
Σύστημα Συναλλαγών Δημοπρασιών Προθεσμιακών Προϊόντων Ηλεκτρικής Ενέργειας Ημερίδα Αθήνα Λειτουργός Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας – ΛΑΓΗΕ ΑΕ.
1 Εμπορικό και Οικονομικό Δίκαιο Αξιόγραφα Παππά Βιβή Ελληνική Δημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου.
1 Αρχές Μάρκετινγκ Επιχειρησιακός Στρατηγικός Σχεδιασμός και ο ρόλος του Μάρκετινγκ Στρατηγική Μάρκετινγκ και Μίγμα Μάρκετινγκ Τριάρχη Ειρήνη Ελληνική.
1 Το Σύστημα της Περιοδικής Απογραφής Η Περιοδική Απογραφή αποτελεί το δεύτερο από τα διεθνώς αποδεκτά συστήματα για την λογιστική παρακολούθηση της κίνησης.
Απλή Κεφαλαιοποίηση Κεφάλαιο ονομάζουμε το χρηματικό ποσό που όταν δανειστεί ή αποταμιευτεί αποκτά παραγωγική ικανότητα. Οι χρηματοοικονομικές αγορές.
Καταναλωτές , πωλητές και πλεονάσματα
Εμπορικό και Οικονομικό Δίκαιο
ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ.
Αποτίμηση απαιτήσεων Κατά τη διαδικασία της απογραφής στο τέλος της χρήσης οι απαιτήσεις πρέπει να: Αναγνωριστούν Μετρηθούν Αποτιμηθούν.
ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ - ΕΚΤΡΟΦΗΣ
Εμπορικό και Οικονομικό Δίκαιο
Ct = Co + Co*r*t = Co*(1+r*t)
(ALPHA BANK – EUROBANK – ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
Γενική Λογιστική – Νικ. Καρανάσιος
Άσκηση Σε επιχείρηση που τηρεί βιβλία Γ κατηγορίας λαμβάνουν χώρα τα εξής γεγονότα το Φεβρουάριο του 2016: Η επιχείρηση αγόρασε (2/2) επί πιστώσει εμπορεύματα.
Ερ.66o: Άλλοι τρόπος πραγματοποίησης online προμηθειών;
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
Απλή Κεφαλαιοποίηση Κεφάλαιο ονομάζουμε το χρηματικό ποσό που όταν δανειστεί ή αποταμιευτεί αποκτά παραγωγική ικανότητα. Οι χρηματοοικονομικές αγορές.
Φορολογικη Ι τιμολόγιο πώλησης
Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Τουρισμού Διάλεξη 5η (2018 – 19) Συζήτηση πάνω στην Εργασία του Μαθήματος Δρ. Αλέξανδρος Αποστολάκης
Ηλεκτρονικές εφαρμογές Φορολογίας Κεφαλαίου
Φορολογικη λογιστικη Αγρότες.
Ανάλυση των πελατών Δρ. Μάλαμα Ελεονώρα Ιουλία
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Άντρη Ονησιφόρου & Σελήνη Μινίκκη Α3

Ο τιμοκατάλογος ενημερώνει τον πελάτη για τα διάφορα προϊόντα που έχει στην διάθεση του ο πωλητής. Περιέχει Περιέχει: * Είδη προϊόντων  Σε κάθε προϊόν δίνεται ένας κωδικός αριθμός για να προσδιορίζεται πιο εύκολα. * Δείγματα τιμών

Είναι ένα έντυπο που καθορίζει το τι θέλει να αγοράσει ο πελάτης.Περιέχει: * Είδος, ποσότητα και αξία εμπορευμάτων * Τόπος και χρόνος παράδοσης * Τρόπος πληρωμής

Το έγγραφο αυτό επιβεβαιώνει την πώληση των εμπορευμάτων και δείχνει το ποσό που πρέπει να πληρώσει ο πελάτης.Περιέχει: * Στοιχεία πωλητή * Ημε/νία * Στοιχεία αγοραστή * Είδος, ποσότητα και αξία εμπορευμάτων * Υπογραφή του πωλητή και του πελάτη (νομική ισχύ) * Ποσό έκπτωσης (αν υπάρχει) * Φ.Π.Α

* Είναι ένα έντυπο που εκδίδεται από τον πωλητή και δίνεται στο πελάτη κάθε φορά που πληρώνει ολόκληρο ή ένα μέρος του χρέους του.Περιέχει: * Στοιχεία πωλητή * Στοιχεία πελάτη * Ποσό είσπραξης * Δικαιολογία είσπραξης * Ημε/νια * Υπογραφή πωλητή

Είναι ένα έγγραφο με το οποίο ο χρεώστης υπόσχεται να πληρώσει ορισμένο χρηματικό ποσό σε ορισμένη ημε/νια στο δικαιούχο.Περιέχει: * ημε/νια έκδοσης και λήξης * Στοιχεία πελάτη και δικαιούχου * Αξία χρηματικού ποσού

* Είναι ένα έγγραφο με το οποίο ο εκδότης διατάσσει το χρεώστη να πληρώσει σε ορισμένο χρονικό διάστημα ορισμένο χρηματικό ποσό.Περιέχει: * Στοιχεία εκδότη και χρεώστη * Ημερομηνία εγγραφής και λήξης * Αξία χρηματικού ποσού