ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Δημοσιογράφοι!!!.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
«Είμαστε σύννεφα και παίρνουμε όποιο σχήμα θέλουμε»
Advertisements

Όταν έχω περίοδο οι εικόνες είναι από το
Τα πολιτεύματα της αρχαίας Ελλάδας
Το Μάννα Κάθε φορά που κάνω κάποια σκέψη, αν δεν θα έπρεπε να την αναλύσω, θα έγραφα απλώς: Το μοναδικό φαγητό, που σύντομα πιστεύω ότι θ’ αντικαταστήσει.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ
Εκπαίδευση –εργασία -γιορτές
1ο πρότυπο πειραματικό δημοτικό σχολείο Π.Τ.Δ.Ε-Α.Π.Θ.
Η Μπουρμπουλήθρες ΑΕ με υπερηφάνεια σας παρουσιάζει το Επικό Αριστούργημα των 32,5 Όσκαρ !!!
Η καθημερινή ζωή και η εκπαίδευση των αθηναίων
Μωρό -μαθαίνει να μπουσουλάει -μαθαίνει να κάθεται -μαθαίνει να μιλάει -μαθαίνει να τρώει -το φροντίζουν η μαμά και ο μπαμπάς.
Κατάθεση εμπειριών από την πρώτη χρονιά λειτουργίας:
POKEMON ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΔΩΝΑΣ.
Δημοσιογράφοι!!!.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Εισαγωγή στην έννοια του Αλγόριθμου και τον Προγραμματισμό 1.1 Τι είναι ‘πρόβλημα’ 1.2 Τι είναι ‘Αλγόριθμος’
Βλέπω την ιστορία Δραστηριότητες Διαδίκτυο Χριστίνα Οικονόμου.
Οι Φιλόσοφοι της αρχαίας Ιωνίας
1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο ΠΤΔΕ-ΑΠΘ
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Το ενδιαφέρον των παιδιών για εκείνο το οποίο "καλούνται" να λάβουν ως νέα πληροφορία είναι αυτό που αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρό τους στην ανακάλυψη.
« Ξεκινήσαμε ένα επεισόδιο με θέμα μια φανταστική μέρα από την ζωή της Αρισταίας». Σε ένα σπίτι ζούσε μία οικογένεια χωρίς πατέρα που είχε δώσει την ζωή.
ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ
Ο«ΧΡΥΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ» 5ος αι.π.Χ.
Τα Αρχαία Πολιτεύματα της Αρχαία Ελλάδας
O γέρος και τα τρία αδέλφια
Στην τάξη μου.
Modern Greek Lessons 29, 30.
Ένα παραμύθι κατά του σχολικού εκφοβισμού
Πώς περνούν τον ελεύθερό τους χρόνο οι μαθητές του σχολείου μας.
Η εκπαίδευση στο Βυζάντιο
Τα πολιτεύματα στην Αρχαία Ελλάδα
Οι μαθήτριες Ε΄ Δημοτικού Σταυρίνα Άννα. Μια φορά και έναν καιρό στο σχολείο των κοντοπόδαρων καθώς παίζανε μπάλα εμφανίστηκε ένας μακροπόδαρος που τον.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Το πολίτευμα και η κοινωνία της Αθήνας στα χρόνια του Περικλή
Αρχαίο κείμενο ● Ἐ ν Ἀ θ ή ναις το ὺ ς πα ῖ δας μετ’ ἐ πιμελε ί ας διδ ά σκουσι κα ὶ νουθετο ῦ σι. διδ ά σκουσι κα ὶ νουθετο ῦ σι. Νέα Ελληνικά ● Στην.
Ο φτωχοσ και τα γροσια . ..
Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ
ΑΡΧΑΪΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Τα γράμματα. ΠΟΙΗΣΗ Οι ποιητές γράφουν για την καθημερινή ζωή των ανθρώπων και τα προβλήματά τους. Οι ποιητές γράφουν για την καθημερινή.
Μερικές φορές νιώθω πολύ θυμωμένη!!
1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ΠΤΔΕ-ΑΠΘ
2ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας
2ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας
Μια βόλτα στο θέατρο Σπύρος Ρουμελιώτης Α’3.
Τι είναι ο συνήγορος του πολίτη….. Ειρήνη Μιτελούδη Στ1
Ας ελέγξω το γραπτό μου!.
Οι Αθηναίοι πολίτες.
Αγαπημένο μου παιδί....
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ-Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ-Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 ΕΝΟΤΗΤΑ Η πολιτική ζωή της Αθήνας, κυριαρχείται από δύο ανταγωνιστικά πολιτικά κόμματα το αριστοκρατικό και το δημοκρατικό.
Ένα γράμμα για την Ιωάννα Χατσίκου Ιωάννα
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ UNICEF ΜΕ ΘΕΜΑ: “Να σας γνωρίσω τους φίλους μου, τα παιδιά του κόσμου” ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ: “ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”
Ο Λόγος του Αποστόλου Παύλου στον Άρειο Πάγο Ισαβέλλα Παπαδοπούλου ΄Γ 3.
The cool girls Παναγιώτα Ζαχαρία Χριστίνα Σοβαρά
Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Τούρκους
Αγαπημένο μου παιδί....
Το ενδιαφέρον των παιδιών για εκείνο το οποίο "καλούνται" να λάβουν ως νέα πληροφορία είναι αυτό που αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρό τους στην ανακάλυψη.
5o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΟΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΕΜΑ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Βασίλης Κ. Λευτέρης Μ . Γκόρικ Χ.
Λεφτά εεεε κύριε Καβούρη
At a restaurant Talking about future plans
Η ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τεστ μόνο για τους πολύ έξυπνους
Βδομάδα 3_ Hobbies and pastimes.
O «ΧΡΥΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (5ος π.Χ. αιώνας)
Τα πολιτεύματα στην Αρχαία Ελλάδα
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ
Τα εργοστάσια ______________προϊόντα τοποθετώ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Βδομάδα 9_10/3/16 Στόχοι The weather.
ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΟΥΖΗΣ Α4 Γυμνασίου 12/11/2018.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Δημοσιογράφοι!!!

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ ! Σου μιλάει ο Νίβω ! Όλα σου τα λέω ! Τίποτα δεν κρύβω! Όλα τα νέα είναι εδώ , στα τρελά μυαλά , yo yo yo !!!!!!!!!Και τώρα ξεκινώ με έναν λόγο δυνατό , για να σας μιλήσω για τον Πο-λι-τι-σμό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Δ.-ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ ! Είμαι ο Αχιλλεύς από << ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ >> και θέλω να σας συστήσω τους συναδέλφους μου!!! Την Έλλη!!! Τον Νέστωρ!!! Τον Άρη!!! Την Χρυσηίδα!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ζ.-Σήμερα θα σας μιλήσουμε για πολλά θέματα! Ένα από αυτά είναι η πολιτική , όπου ο Περικλής χθες στην εκκλησία του δήμου συζήτησε με τους πολίτες της Αθήνας για τους μέτοικους , αν θα μπορούν να πάνε στην Αγορά για να πουλήσουν διάφορα προϊόντα και συμφώνησαν …

ΕΚΚΛΗΣΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ζ.-Η εκκλησιά του δήμου αποφάσισε να υπάρχει ένας αγορανόμος που θα βλέπει αν όλα είναι σωστά στην αγορά.

ΕΚΚΛΗΣΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Nτ.-Μάλιστα ο Περικλής αποφάσισε και κάτι άλλο , ότι οι πύλες της Αθήνας θα είναι ανοιχτές για όλους και για όλες…

Η ΑΓΟΡΑ ΕΙ. Στην αγορά διάφοροι φιλόσοφοι συζητούν σοβαρά θέματα που τους απασχολούν

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Δ.-Ένα άλλο σοβαρό θέμα είναι και η οικονομία ! Ο Περικλής πριν λίγες μέρες πήρε το συμμαχικό ταμείο και το έφερε στην Αθήνα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ντ .-Ο αθλητισμός εξελίσσεται καθημερινά με τα γυμναστήρια καθώς ο Περικλής μας δίδαξε και την τοξοβολία !!! Καθώς όμως εξελίσσεται ο αθλητισμός εξελίσσονται και οι αγώνες!!!!!!!!!!!!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β.-Ο σπουδαίος και σοφός Περικλής εξέλιξε μέχρι και τα Παναθήναια ! Τα χώρισε σε μικρά και σε μεγάλα ! Και δήλωσε και πως τα μεγάλα Παναθήναια θα γίνονται κάθε 4 χρόνια και τα μικρά Παναθήναια ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!!!!!!

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Δ. Τα παιδιά από 8 χρονών και πάνω πηγαίνουν σχολείο με τον παιδαγωγό .Εκεί με το γραμματιστή μαθαίνουν να διαβάζουν να γράφουν να λογαριάζουν . Με τον κιθαριστή να παίζουν κιθάρα και λύρα.

ΕΡΓΑΣΙΑ Ειρ.-Το προτελευταίο μας θέμα θα είναι η εργασία η οποία έχει ξεφύγει απ’ τα όρια . Οι Αθηναίοι πολίτες διαμαρτύρονται για τον χώρο . Άλλοι λένε ότι δεν έχουνε χώρο για να πουλάνε τα προϊόντα τους , ενώ άλλοι λένε ότι δεν υπάρχει χώρος για να παίζουν τα παιδιά! ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ

ΕΡΓΑΣΙΑ Β.Ο Περικλής έδωσε δάνεια στους νέους για να μπορούν να ανοίξουν και αυτοί ένα μαγαζί για να μπορούν να πουλήσουν διάφορα προϊόντα.

Δ.-Και το τελευταίο θέμα μας για σήμερα είναι η τέχνη! ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Δ.-Και το τελευταίο θέμα μας για σήμερα είναι η τέχνη! Β.-Ο Φειδίας πριν λίγες μέρες δημιούργησε το Ερέχθειο! Ντ.-Ευχόμαστε να σας κάναμε να ενδιαφερθείτε για την πόλη σας! Ει.-Και να πληροφορηθήκατε! Ζ.-Σας ευχόμαστε ένα άπαιχτο βράδυ!!!! Όλοι-Καλησπέρα Αθήνα ! Όλα κάπου εδώ τελείωσαν!