ΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
© GfK 2013 | Η Επιχειρηματικότητα στην Ευρώπη – 2013 | Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου GfK Hellas | Consumer Experiences | Dr. Spyridon Tryfonas Αθήνα, 4 Φεβουαρίου.
Advertisements

Σύσταση περιβαλλοντικής επιτροπής Υπεύθυνη εκπαιδευτικός : Παναγή Μαρίνα - φυσικός Αναπληρωτής εκπαιδευτικός : Γιωργούδη Χριστίνα (καθ. μουσικής) Θέμα.
Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση [ανακοίνωση] δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή.
Δραστηριότητα 6: Από πού έρχονται και πού πηγαίνουν οι μετανάστες; Διαφάνεια 1: Στόχος >Να εξετάσουμε μερικά στοιχεία για τα πρότυπα της μετανάστευσης.
3o ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΘΗΤΩΝ – ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014.
«Επικοινωνία και ανταλλαγή πληροφοριών εξαρτώμενη από την τοποθεσία, μέσω του Google Earth»
4 καταπληκτικές τρύπες!. Αυτές οι τρύπες είναι όχι μόνο καταπληκτικές, αλλά μερικές απ' αυτές είναι πραγματικά τρομακτικές - ειδικά η Ν ο 4! Σε κανονικό.
Ο David Doubilet γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1946, και άρχισε καταδύσεις στην ηλικία των 8 ετών. Πέρασε 13 χρόνια φωτογραφίζοντας κατά μήκος των ακτών.
ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ,Η ελληνιδα που συγκίνησε το κόσμο
Βάσεις Δεδομένων ΕΙΣΑΓΩΓΗ.
E M I N E M. EMINEM Το πραγματικό του όνομα είναι Marshall Bruce Mathers γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου του Ασχολείται κυρίως με την rap μουσική. Μερικά.
To 1986 τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, δείχνοντας ένα γιγάντιο κύμα μέτρων !
Δεν φταίει ο φοιτητής αν δεν περνάει τα μαθήματα, γιατί...
Θεωρία Επικοινωνίας Εργασία 2
Γραπτη εργαςια ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Microsoft ® Lync ™ 2010 Εκπαίδευση για Πληρεξούσιους.
Εισαγωγή στις βασικές έννοιες Δικτύου και Διαδικτύου
Η Νέα Υόρκη (New York/Νιου Γιορκ) είναι μεγαλούπολη των Ηνωμένων Πολιτειών. Βρίσκεται στην ανατολική ακτή και είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη των ΗΠΑ.
 Η εταιρεία Nass Aegean δημιουργήθηκε το 1965 από τα ιδρυτικά μέλη Άρτεμις Βουρβοπούλου, Σοφία Δρούγκα, Κυριακή Κυριακόγγονα και Νίκο Μανιουδάκη. 
6ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας Α΄ τάξη - ερευνητική εργασία Σχ
Η Μονόπολη Σχεδιάστηκε από την αμερικανίδα οικονομολόγο Λάιζι Μάτζι, η οποία έλαβε και το σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το Η αρχική ονομασία του.
ΑΓΝΗ ΜΠΟΥΡΑ ΤΑΞΙΑ ΠΕΤΡΙΤΖΙΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΕΥΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
Η εφημερίδα «Καθημερινή» στο Διαδίκτυο
ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
4 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Β’ Εφαρμοσμένων Τεχνών 4ου ΕΠΑΛ ΑΘΗΝΩΝ.
Η γειτονιά που γέμισε ήχους
Άτυπη ομάδα νέων Καισαριανής
Προσπαθήστε να μαντέψετε τι απεικονίζουν οι ακόλουθες εικόνες.
Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Νεαπόλεως
Αμερική - Νεα Υόρκη Στρατος Κων/νος Αμερική Η Αμερική είναι ήπειρος του δυτικού ημισφαιρίου, που αποτελείται από τη Βόρεια και Νότια Αμερική, τα εξαρτώμενα.
Με θέμα την έλλειψη νερού στην Αφρική
Hornero: Τέλειος Αρχιτέκτονας Ουρουγουάη.
Τζαζ μουσικη project 1. Τζαζ μουσικη project 1.
Γιαννάκης Γιάννης Τροβάς Γιώργος Βογιατζής Γιώργος
Ερευνητικές Εργασίες Α’ Τάξη Γενικού Λυκείου Παντελής Μάναλης Υπεύθυνος Π.Ε. στη Δ/νση Δ/θμιας Εκ/σης Πειραιά.
ICS-FORTH February 23, Το CIDOC CRM, ένα π ρότυ π ο για Ενο π οίηση Πολιτισμικών Πληροφοριών Martin Doerr Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας Ινστιτούτο.
Ασπρόμαυρη Φωτογραφία
ΣΜΥΡΝΗ 1922 Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ. THE NEW YORK TIMES 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1922.
ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ:
CHEERLEADING Κοινώς … μαζορέτες ! Ποιος το περίμενε ; Ένα από τα πλέον θεαματικά αθλήματα στον κόσμο να είναι τόσο μα τόσο επικίνδυνο ! Οι μαζορέτες στέκονται.
Ο David Doubilet γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1946, και άρχισε καταδύσεις στην ηλικία των 8 ετών. Πέρασε 13 χρόνια φωτογραφίζοντας κατά μήκος των ακτών.
Σταματίου Ιωάννα Επί πτυχίο Β0024 Πεπόνη Νικολέτα Ή παράταση Β00073 Πουλίση Ελένη Επί πτυχίο Β0022 ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ Θέμα: Η βιβλιοθήκη του Βατικανού.
ΔΟΜΗ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
HIP HOP  ΜΑΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΝΟΥΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΠΟΛΥΖΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  ΤΣΙΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.
Αμερική.
E2 Τάξη Τίτλος προγράμματος: «Ασφάλεια στο διαδίκτυο»
ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ Τάξη Στ1 Σχολική χρονιά Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής Από την Παρασκευή Καραγιώργη - Μάγου.
Οι μεγαλουπόλεις του πλανήτη. Όλο και μεγαλύτερο πλήθος ανθρώπων σ’ όλο τον κόσμο ζει σε τεράστιες πόλεις Πόλεις άνω των 10 εκατ. κατοίκων τις ονομάζουμε.
Α’ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ Θέτουμε ερωτήματα:  Πότε ανακαλύφθηκε η φωτογραφία και από ποιόν;  Ποιος την κατασκεύασε και πως εξελίχθηκε η φωτογραφική.
Η ζωγραφική ως εικονική αναπαράσταση πρωτοεμφανίστηκε στη ζωή του ανθρώπου στο τροφοσυλλεκτικό στάδιο, στην τελευταία φάση της παγετωνικής εποχής και.
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΑ 40’Σ Το βινύλιο. Οι πρώτοι δίσκοι γραμμοφώνου κατασκευάστηκαν στις αρχές του 20ου αιώνα, από ανθεκτικό σκληρό λάστιχο με διάμετρο περίπου.
ΟΙ ΤΥΦΩΝΕΣ ΚΑΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΝΤΥ. Μάθημα: Γεωγραφία Η 29 η Αυγούστου 2005 ήταν μία καταστροφική ημέρα για την πολιτεία της Λουϊζιάνα, γιατί χτυπήθηκε από.
ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! ΝΙΚΟΛΑΣ-ΙΣΙΔΩΡΑ!!!.
Πως δημιουργούμε μια παρουσίαση στο PowerPoint
Γνωριμία με το Διαδίκτυο
ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΧΗΜΑΤΑ …με προϋποθέσεις.
Θέμα: Πνευματικά Δικαιώματα στο Διαδίκτυο
Ο Εμποροεπαγγελματοβιοτεχνικός Σύλλογος Λαυρεωτικής “ΕΡΜΗΣ”
ΕΠΕ – Εξατομικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης
ΣΤΡΑΤΗ ΜΥΡΙΒΗΛΗ «Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ»
Εορτασμός της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 Οργανώθηκαν σταθμοί-εργαστήρια Ιστορικά γεγονότα, Χορός, Μουσική-Τραγούδι, Κατασκευές 27 Οκτωβρίου 2017.
Το Κρυστάλλινο Παλάτι φτιάχτηκε για να στεγάσει την πρώτη Διεθνή Έκθεση που οργανώθηκε το 1851 στο Λονδίνο. Ήταν ένα κτίριο από γυαλί και μέταλλο, ένα.
Once upon a…Europe Ειρήνη Γεωργαντωνάκη ΠΕ 70 Τμήμα: Β1
Μελέτη μιας κίνησης με χρήση λογισμικού διερεύνησης
ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
B' ΤΑΞΗ ΑΡΧΕΙΑ ΦΑΚΕΛΟΙ Αρχεία - Φάκελοι 8/12/2018 B' ΤΑΞΗ ΑΡΧΕΙΑ ΦΑΚΕΛΟΙ.
Επιστημονική ανάλυση κινηματογραφικών ταινιών
Η Ελλάδα κατά την πρώιμη ψυχροπολεμική περίοδο,
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ "ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ" ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1930

Οι φωτογραφίες σε αυτήν την παρουσίαση, είναι πραγματικές Οι φωτογραφίες σε αυτήν την παρουσίαση, είναι πραγματικές. Μερικές απ' αυτές είναι ιστορικές φωτογραφίες και τραβήχτηκαν από τον Charles Ebbets στην αρχή της δεκαετίας του '30. οι περισσότερες από αυτές απεικονίζουν τις καθημερινές σκηνές των εργαζομένων που συμμετείχαν στην κατασκευή των ουρανοξυστών μεταξύ 1920 και 1935. Όπως θα δείτε, τα μέτρα ασφαλείας ήταν κάπως ασυνήθιστα και οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν προσπάθησαν να παρουσιάσουν εκείνη την κατάσταση.

Ονόμασα την πρώτη των ακόλουθων φωτογραφιών "μεσημεριανό γεύμα επάνω σε έναν ουρανοξύστη" ή "μεσημεριανό γεύμα στην κορυφή ενός ουρανοξύστη" ο συντάκτης είναι ο Charles C. Ebbets, ένας από τους πιό σοβαρούς φωτογράφους του κόσμου. οι φωτογραφίες λήφθηκαν στη Νέα Υόρκη, στις 29 Σεπτεμβρίου 1932, και δημοσιεύθηκαν στη New York Herald Tribune στο συμπλήρωμα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου εκείνου του έτους. Τραβήχτηκαν στο 69ο πάτωμα από τα 70 που είναι το κτήριο GE στο κέντρο Rockefeller.

Αυτός είναι ο Charles Ebbets την ώρα που τραβάει κάποιες από τις φωτογραφίες

Και αυτή εδώ, είναι άλλη μυθική φωτογραφία «Ξεκούραση στο δοκάρι" του 1932

Πολλές από αυτές τις φωτογραφίες περιλαμβάνονται στο αρχείο Bettmann, που ιδρύθηκε από τον Otto Bettmann το 1936. αυτό περιέχει μια συλλογή 11 εκατομμυρίων φωτογραφιών και περιλαμβάνει κάποιες από τις καλύτερες ιστορικές εικόνες των Ηνωμένων Πολιτειών. αυτή την περίοδο το αρχείο ανήκει στην εταιρία Corbis, ιδιοκτησία του Bill Gates.

Η μουσική είναι το "Deborah's Theme" του Ennio Morricone Η μουσική είναι το "Deborah's Theme" του Ennio Morricone. Το θέμα είναι από την ταινία ”Once Upon a time in America" του Sergio Leone