ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!. Το ρετιρέ του κτιρίου La Βelle Εpoque στο Μονακό που πουλήθηκε στην αστρονομική τιμή των 240 εκατ. ευρώ έχει.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Γραφήματα & Επίπεδα Γραφήματα
Advertisements

Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων
Athens Laboratory of Research in Marketing (A.LA.R.M.) – GLOBAL SALES BAROMETER © Νικόλαος Παναγόπουλος, PhD Επίκουρος Καθηγητής Μάρκετινγκ Οικονομικό.
Η Γη σε αριθμούς και εικόνες !!!!
Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίου ΚΕΒΕ Λευκωσία 26 Οκτωβρίου 2010 Νίκος Χατζηνικολάου Λειτουργός Βιομηχανικών Εφαρμογών.
Μια ομάδα από άντρες κάθονται στη σάουνα και συζητούν για δουλειές και μετοχές, όταν ξαφνικά χτυπάει ένα κινητό...
2.3 Περιεκτικότητα διαλύματος – Εκφράσεις περιεκτικότητας
Το Προφίλ του Αγοραστή  Η έρευνα διεξήχθη από τα μέλη της Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας (ΕΠΠΑ).  Βασίστηκε σε 132 συναλλαγές.
Γλώσσα Προγραμματισμού LOGO MicroWorlds Pro
Εργαστήριο Δασικής Διαχειριστικής & Τηλεπισκόπησης Ασκήσεις Δασικής Διαχειριστικής Ι Διδάσκων Δημήτριος Καραμανώλης, Επίκουρος Καθηγητής Άσκηση 1.
1 ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΙΔΗ Ξενοδοχείο Χίλτον Λευκωσία, 19 Ιανουαρίου ΑΚΙΝΗΤΑ – ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ.
Ina-x.  Παροχή οικονομικών ανθρώπινων συμβουλών  Σύσταση Ελληνικών και Ευρωπαικών Εταιρειών  Δημοσιεύσεις Ισολογισμών  Λογιστικά-Φορολογικά Ina-x.
2 ο Γυμνάσιο Καλαμάτας ΕΣΥ καθορίζεις τη ζωή σου στους εικονικούς κόσμους Safer Internet Day 2008.
Πίνακες Μετάφραση Ευχαριστίες: Στον άγνωστο μαθηματικό.
Ο μυστηριώδης θάνατος του Αρμάντο Φερνάντο!!!
Μαυρογιάκουμου Αντωνία Γκιουστερακλί Κιουρζάρα.  Βαν Γκογκ:στενός φίλος του Αρμάντο Φερνάντο  Eduard Cardon: κριτικός τέχνης  Naudet: αγοραστής του.
Test your Greek! Aberdeen Scottish Hellenic Society: Modern Greek Classes
Εξυπνο-πρασινο σπιτι Στην προσπάθεια μας να πραγματοποιήσουμε την ερευνητική εργασία-project οδηγηθήκαμε σε κάποια συμπεράσματα σε ότι αφορά τι ακριβώς.
Άντρη Ονησιφόρου & Σελήνη Μινίκκη Α3. Ο τιμοκατάλογος ενημερώνει τον πελάτη για τα διάφορα προϊόντα που έχει στην διάθεση του ο πωλητής. Περιέχει Περιέχει:
Ο Naudet (αγοραστής), ο ιδιοκτήτης της γκαλερί Pere Malgras και ο κριτικός τέχνης Edouard Carton έχουν συνεργαστεί για να σκοτώσουν τον Αρμάντο Φερνάντο.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Το κόστος (ιδίων) κεφαλαίου των επιμέρους επενδυτικών σχεδίων μιας επιχείρησης Υπολογισμός του Κόστους Κεφαλαίου της επιχείρησης (WACC) Ισοδύναμο.
Ερευνητική Εργασία Ά Λυκείου
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας
 Ένας ιμπρεσιονιστής ζωγράφος βρίσκεται νεκρός στο Γκραν Ζάτ.  Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες έπειτα από ένα ανώνυμο σημείωμα.  Ενώ ο πίνακας είχε τελειώσει.
«Ολυμπιακή Φλόγα» Δημιουργός : Τσουκνίδα Μαρία.
Η πιο έξυπνη χελώνα στον κόσμο
ΣΕΝΤΟΝΙ ΤΥΠΟΥ Malmoe: € 280,00 ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ: € 320,00.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ
Μια παρέα από άντρες κάθονται στη σάουνα και συζητούν για δουλειές και μετοχές, όταν ξαφνικά χτυπάει ένα κινητό...
Έχεις δύο επιλογές! από το
Πόσα χρόνια πέρασαν από τότε;
Εάν μειώναμε τον πληθυσμό της Γης στο μέγεθος μίας μικρής πόλης με 100 ανθρώπους, διατηρώντας τις αναλογίες θα ήταν ως εξής:
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΕΡΔΟΥΣ 1. 40% ΜΕΤΡΗΤΑ 600 e ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ e ΚΕΡΔΟΣ 40% 840 e ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 2. ΒONUS 9 % ΒΟΝUS ΣΤΑ.
1 AYTOΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ….
Chapter 9 Discounts - Εκπτώσεις. Είδη Εκπτώσεων Εμπορική Έκπτωση Ταμειακή Έκπτωση.
Ο σεισμός του 1978 στη Θεσσαλονίκη
Η αλυκή Uyuni στη Tunupa της Βολιβίας, έχει έκταση km², είναι η μεγαλύτερη αλυκή στο κόσμο.Βρίσκεται σε υψόμετρο μέτρων πάνω στα.

Φορολογία ακινήτων Φορολογικές διατάξεις που αποτρέπουν πιθανές επενδύσεις και προτάσεις για βελτίωση 6 Οκτωβρίου 2014 Γεωργία Σταματέλου Επικεφαλής Φορολογικού.
Λάμπες φθορισμού Σύγκριση λαμπτήρων πυρακτώσεως, φθορισμού και led.
VODAFONE WIND COSMOTE WHATS UP “CALL ΕΡΩΣ” Q.
Κεφάλαιο 3: Ειδικές περιπτώσεις στην κεφαλαιακή διάρθρωση και τον υπολογισμό της Καθαράς Παρούσας Αξίας.
Λογοτεχνία Α΄ Λυκείου Κριτήρια αξιολόγησης
Αναγωγή στη μονάδα!. Πρόβλημα Ο πατέρας αγόρασε ένα αυτοκίνητο που κόστιζε συνολικά € Έδωσε τα 7 του ποσού έως τώρα! 15 α) Πόσα € έδωσε ως τώρα;
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Συνέπειες των απορριμμάτων για το περιβάλλον.
Η ΚΥΠΡΟΣ (1/2) Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΉ ΤΗΣ ΘΕΣΗ
Βίκυ Σμπαρούνη Accounting & Taxation Manager ΕΒΕΑ - 14/04/2010
CHOCO DREAMS. Οικονομικά στοιχεία και ίδρυση της επιχείρησης.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ1 Ανάλυση Λογιστικών γεγονότων Ο Ισολογισμός της ατομικής ε π ιχείρησης Α έχει σε ευρώ : Άσκηση.
Η ομάδα του ξέρω τι ζητάω θα σας παρουσιάσει ένα μικρού μήκους βίντεο που θα παίξει όμως μεγάλο ρόλο στη ζωή του κάθε θεατή…
ΛΟΝΔΙΝΟ Περιγραφή του Λονδίνου Περιγραφή του Λονδίνου Μια από τις σπουδαιότερες και ομορφότερες πόλεις του κόσμου Μια από τις σπουδαιότερες και ομορφότερες.
Διδακτική Μαθηματικών Ι 9 Απριλίου 2014 Μάθημα 4 ο -5 ο Επίλυση προβλήματος ( συνέχεια )
Παρουσίαση των γεγονότων του
Δειγματική διδασκαλία Κεφ. 15: Αναγωγή στην κλασματική δεκαδική μονάδα
ΕΝΟΤΗΤΑ 8η ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΕΡΕΛΟΣ.
GREEK II LECTURE 5 MRS DOXA EFSTATHIOU. ANSWERS 1. ΣΩΣΤΟ 2. ΣΩΣΤΟ 3. ΛΑΘΟΣ 4. ΛΑΘΟΣ 5. ΛΑΘΟΣ 6. ΣΩΣΤΟ 7. ΣΩΣΤΟ 8. ΣΩΣΤΟ 9. ΣΩΣΤΟ 10. ΛΑΘΟΣ.
Greek II Revision MRS DOXA EFSTATHIOU. Nominative and accusative case in singular.
ΜΕΤΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ASPERGER: ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ Ευάγγελος Μώκος 1 και.
1 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ. ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ 1 2 Στην αγορά συμμετέχουν πολλοί αγοραστές και πωλητές Τα προσφερόμενα.
ΠΟΣΟΣΤΑ.
D. ACEMOGLU, D. LAIBSON, J. A. LIST
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ
Επιμέλεια «Ονοματεπώνυμό σας»
Η διανομή των εθνικών κτημάτων
ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Μεθοδολογία έρευνας Αποτελέσματα έρευνας
Η αγορά Ευρωνομισμάτων
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!

Το ρετιρέ του κτιρίου La Βelle Εpoque στο Μονακό που πουλήθηκε στην αστρονομική τιμή των 240 εκατ. ευρώ έχει δύο πατώματα και συνολικό εμβαδό περίπου τετραγωνικά μέτρα. Εχει 30 διαφορετικά δωμάτια, από τα οποία όμως μόνο τα τρία είναι κρεβατοκάμαρες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο ανώνυμος αγοραστής πλήρωσε ευρώ για κάθε τετραγωνικό του μέτρο! «Υπάρχουν ακίνητα που γνωρίζω ότι είχαν πουληθεί πάνω από 100 εκατ. στερλίνες (120 εκατ. ευρώ) στο Λονδίνο, αλλά δεν γνωρίζω να έχει πουληθεί (άλλη φορά) κάτι σε τέτοιο ποσό», λέει στους «Τάιμς» του Λονδίνου ο Jonathan Ηewlett, επικεφαλής των συμβούλων ακινήτων Saville που εδρεύει στη βρετανική πρωτεύουσα.

Ιδιοκτήτες και πωλητές του διαμερίσματος- το οποίο σημειωτέον έχει τραγική ιστορία- ήταν οι αδελφοί Νick και Christian Candy που δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη ακινήτων. Σύμφωνα με τους «Τάιμς» του Λονδίνου, πριν να εξαγοραστεί το 2008 από τους αδελφούς Candy, ανήκε στον δισεκατομμυριούχο τραπεζίτη και φιλάνθρωπο Εdmond Safra, ο οποίος έχασε τη ζωή του μέσα σε αυτό πριν από 11 χρόνια κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς. Για τη φωτιά είχε καταδικαστεί ένας από τους νοσοκόμους του Safra, ο Τed Μaher, με το σκεπτικό να σώσει στη συνέχεια το αφεντικό του και να φανεί στα μάτια του σαν ήρωας. Ο Safra όμως και άλλος ένας άνθρωπος από το προσωπικό του πέθαναν από ασφυξία και το διαμέρισμα πέρασε στα χέρια της χήρας του Lily. Οταν το αγόρασαν οι αδελφοί Candy προχώρησαν σε πλήρη ανακαίνιση κατασκευάζοντας σπα, κινηματογραφική αίθουσα και κέντρο Τύπου, όπου οι πολυθρόνες μετατρέπονται σε κρεβάτια με το πάτημα ενός κουμπιού. Σύμφωνα με τη «Sunday Τelegraph», οι αδελφοί Candy αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο για την πώληση του διαμερίσματος που είναι ένα από τα πιο γνωστά ακίνητα στο Πριγκιπάτο.

Το αγόρασε... Έλληνας εφοπλιστής !