Βαλίτσα μεταφοράς χρημάτων με ασφάλεια

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Runner Delivery Services
Advertisements

Αποτελεσματικό – Φορητό
Η απόλαυση της Ασφάλειας. Μία εταιρεία - πολλές επιλογές…… •Πιστεύουμε πως έχουμε επιλύσει τα μεγαλύτερα προβλήματα στον τομέα της ασφάλειας •Και πως.
Videofied Εγκατάσταση
Εκπαίδευση Π.Φάληρο 9-10 Μαϊου 2013 Επίδειξη συστήματος και συσκευών τηλεϊατρικής Προμήθεια Εξοπλισμού ΤΠΕ, Αναλώσιμου Υλικού, Εφαρμογών και Υπηρεσιών.
Ο Ηλεκτρονόμος Ο Ηλεκτρονόμος (Relay) είναι ένας μηχανικός διακόπτης, του οποίου οι επαφές ελέγχονται από έναν ηλεκτρομαγνήτη. Ο ηλεκτρονόμος είναι ένα.
Εισαγωγή στην Τεχνολογία Επικοινωνιών
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Η κατανόηση των συστηµάτων επικοινωνιών.
Η νέα γενιά των πινάκων XT XV XL Μετάφραση : Βαρσάμης Ηλίας.
Door ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ DoorLine.
Πράγματα που το κινητό σου μπορεί να κάνει (και που εσύ δεν γνωρίζεις)
Αρχές επικοινωνίας με ήχο και εικόνα (Κεφάλαιο 16)
Τεχνικές Προδιαγραφές
Τεχνολογία Δικτύων Επικοινωνιών
Α) βλάβες πυκνωτών Οι βλάβες που μπορεί να παρουσιάσουν οι πυκνωτές είναι οι παρακάτω: 1)Βραχυκύκλωμα . Αυτό είναι αποτέλεσμα εφαρμογής τάσης μεγαλύτερης.
Τεχνολογία Επικοινωνιών Κεφ.17
Δίκτυα Υπολογιστών Ι Δρ. Ηλίας Σαράφης.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
Ερωτήσεις Σχολικού Ποια είναι η σχέση μεταξύ εναλλασσόμενου ρεύματος και ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων; Είναι δυνατόν να δημιουργηθεί εναλλασσόμενο ρεύμα.
Μέσα μετάδοσης σημάτων
Σε όλους μας έχει συμβεί! Αφού βρούμε το φορτιστή, φορτίζουμε το κινητό μας στο πάτωμα, στην κουζίνα, στα πλακάκια, στο γραφείο… Πατάμε το καλώδιο, μπερδεύεται.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
‘Εξυπνο Σπίτι 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Χίου τάξη B’ ΗΛ/ΓΩΝ & ΗΛ/ΚΩΝ
ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ Ηλεκτροακουστικές συσκευές που μετατρέπουν τα ηχητικά κύματα σε ηλεκτρικές μεταβολές Τάση ή ρεύμα ήχος μικρόφωνα.
Ο ΟΘΟΝΕΣ Η οθόνη  (monitor ) του υπολογιστή, περιλαμβάνει ένα καθοδικό σωλήνα, όπως η τηλεόραση, και κατάλληλα κυκλώματα σάρωσης. Μπορεί να είναι έγχρωμη.
Η εταιρεία MasterFour είναι Ευρωπαϊκή εταιρεία με έδρα δύο χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Αγγλία και την Βουλγαρία Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται στους.
Τεχνολογία Επικοινωνιών
Οπτικές Ίνες.
Ο Ηλεκτρονόμος Ο Ηλεκτρονόμος (Relay) είναι ένας μηχανικός διακόπτης, του οποίου οι επαφές ελέγχονται από έναν ηλεκτρομαγνήτη. Ο ηλεκτρονόμος είναι ένα.
Αρχές επικοινωνίας με ήχο και εικόνα (Κεφάλαιο 16)
Τί είναι η σειρά προϊόντων Easy Line
Engino Robotics Controller (ERC) Η τεχνολογία που στηρίζει τη νέα ρομποτική πλατφόρμα Engino Δρ. Γιώργος Α. Δημητρίου Τμήμα Πληροφορικής και Μηχανικών.
Κλειδαριά Tandeo C 600 Με αυτόματο μηχανικό κλείδωμα.
Π. Μαυρογένης Εφαρμογές πληροφορικής τεχνολογίας που καλύπτουν ένα ευρύ τομέα επιχειρησιακών αναγκών του ξενοδοχείου ΣΤΟΧΟΙ Ο μαθητής να: Ονομάζει τις.
ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Κεφάλαιο 24 Χωρητικότητα, Διηλεκτρικά, Dielectrics, Αποθήκευση Ηλεκτρικής Ενέργειας Chapter 24 opener. Capacitors come in a wide range of sizes and shapes,
Κεφάλαιο 26 Συνεχή Ρεύματα
Insurance Money Conference 2012 Κωνσταντίνος Δημητρουλάκης Διευθύνων Σύμβουλος.
Οπτικές Ίνες Οι οπτικές ίνες είναι λεπτά νήματα τα οποία κατασκευάζονται από γυαλί ή από πλαστικό .Το σχήμα τους είναι κυλινδρικό και η διάμετρος τους.
Ηλεκτρικό- Υβριδικό αυτοκίνητο
Ερευνητικές Εργασίες Α΄ Λυκείου Ιανουάριος 2012
DYNAMIC 3D.
Arduino  Πρώτη Επαφή Involve me & I learn 3ο Γυμνάσιο Ελευσίνας.
ΥΛΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ Ο.Τ.Ε. Έχετε αναλογιστεί ποτέ τον ρόλο του Ο.Τ.Ε στην ζωή μας; Πόσο εξαρτιόμαστε από αυτόν; Σκεφτείτε αν κάποια μέρα ξυπνούσαμε.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΚΟ.
Αυτά που μπορεί να κάνει το κινητό σου και μέχρι σήμερα αγνοείς....
1 Αρχές επικοινωνίας με ήχο και εικόνα (Κεφάλαιο 16) Συστήματα επικοινωνίας με ήχο και εικόνα Παραδείγματα: 1.Τηλέγραφος 2.Τηλέφωνο 3.Τηλεόραση 4.Ραδιόφωνο.
Κωνσταντίνος Γάλλος (Σπουδαστής Σχολής ΗΜ&ΜΥ, ΕΜΠ)
Το λεπτό και μοντέρνο πληκτρολόγιο του Proteus θα ομορφύνει τον χώρο σας. Τα ενσωματωμένα πλήκτρα αφής που διαθέτει καθώς και το ελληνικό μενού, σας.
ΟΜΑΔΑ 2 ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΟΣ ΡΑΜΙΩΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΩΣ ΚΑΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Δρ Σεισμολόγος ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ, ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.
ΕΚΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Γεννήτρια συχνοτήτων με ενισχυτή τύπου YB16200 Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης (Συνοπτική Παρουσίαση) ΕΚΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2010.
Εισαγωγή Η αντικλεπτική συσκευή της Save-bees βοηθά τους μελισσοκόμους στον εντοπισμό των κυψελών τους, σε περιπτώσεις κλοπής ή ανεπιθύμητης μετακίνησης.
1 ΕΠΑΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Ερευνητική Εργασία ΑΤ2 Καθηγητής: Τσαφάς Α. Σχ. Ετος Θέμα: Μετατροπή του ήχου σε ηλεκτρικά σήματα και αντίστροφα.
ΕΝΟΤΗΤΑ 1 – Κεφάλαιο 4: Δίκτυα Υπολογιστών Λέξεις Κλειδιά: Δίκτυο υπολογιστών (Computer Network), πόροι δικτύου, τοπικό δίκτυο (LAN), δίκτυο ευρείας περιοχής.
“Τα πάντα ρει, μηδέποτε κατά τ' αυτό μένειν” «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ»
Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης
Φύλλο Εργασίας 10 Το Ηλεκτρικό βραχυ-Κύκλωμα – Κίνδυνοι και "Ασφάλεια"
APIARY DATA SERVICES.
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ
Σχολικό Έτος 2015/16 Υπεύθυνη Καθηγήτρια : κυρία Μαυρομματάκη
ΕλληνογαλλικΗ ΣχολΗ ΠειραιΑ ΑγιοΣ ΠαΥλοΣ
Εικόνα 4.1: Τμήμα του εθνικού οδικού δικτύου (Αττική οδός)
Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΣΣΑ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΛΑΣ.
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ
Κάθε χρόνο συμβαίνουν στη χώρα μας άπειρα τροχαία ατυχήματα, που έχουν ως αποτέλεσμα το θάνατο πολλών ανθρώπων αλλά και τον τραυματισμό τους. Από το σύνολο.
1o ΣΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ Μίχας Παναγιώτης
Πράγματα που το κινητό σου μπορεί να κάνει (και που εσύ δεν γνωρίζεις)
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Βαλίτσα μεταφοράς χρημάτων με ασφάλεια Βαλίτσα μεταφοράς χρημάτων με ασφάλεια Δημήτριος Βυργιώτης

Η βαλίτσα μεταφέρει χρήματα και σε περίπτωση κλοπής τα χρωματίζει Όταν τα χρήματα χρωματιστούν καθίστανται άχρηστα για τον κλέφτη ενώ η Τράπεζα τα αλλάζει αμέσως

Πόσα χρήματα μπορεί να μεταφέρει Μπορεί να μεταφέρει 60 δεσμίδες χαρτονομισμάτων (δηλ 6.000 χαρτονομίσματα)

Πως γίνεται η μεταφορά Πεζή με το χέρι Με το αυτοκίνητο (με ειδικό καλώδιο προστασίας car plug).

Πως οπλίζει Η τσάντα οπλίζει και ασφαλίζει με κλειδί ασφαλείας Κατά την όπλιση διαθέτει Ηχητική ένδειξη Οπτική ένδειξη

Πως μεταφέρεται Η τσάντα μεταφέρεται πατώντας το ειδικό μπουτόν στη χειρολαβή

Όταν επιχειρηθεί κλοπή Για 20 sec ηχεί ισχυρή σειρήνα 80db Μετά τα 20 sec εκρήγνυται και σκάνε τα καπνογόνα και εκτοξεύεται το μελάνι

Εκτόξευση καπνού Η τσάντα έχει δυνατότητα να εκτοξεύει καπνό από μια ή δυο εξόδους Διάρκεια εκτόξευσης καπνού 50 sec συνεχώς

Εκτόξευση μελάνης Το μελάνι εκτοξεύεται στο εσωτερικό της τσάντας με πίεση Εκτοξεύεται 1Kgr μελάνης σε 1 sec από 60 τρύπες των 2 mm

Μεταφορά επί αυτοκινήτου Η τσάντα μεταφέρεται και με αυτοκίνητο με ειδικό καλώδιο που δένεται σε σταθερό σημείο Οποιαδήποτε απόπειρα κοπής ή αποσύνδεσης του καλωδίου ενεργοποιεί τη σειρήνα για 20sec. Αν στο διάστημα αυτό δεν απενεργοποιηθεί, τότε ενεργοποιείται το καπνογόνο και το μελάνι

Προστασία της βαλίτσας Η βαλίτσα είναι παγιδευμένη περιμετρικά με λεπτό σύρμα. Οποιαδήποτε απόπειρα κοπής ενεργοποιεί τα καπνογόνα και το μελάνι Είναι παγιδευμένη στο πίσω μέρος στους μεντεσέδες Είναι παγιδευμένο το μπροστινό άνοιγμα

Φόρτιση Η τσάντα διαθέτει συσσωρευτές μολύβδου 12V – 1,2 AH Θέλει φόρτιση κάθε βράδυ Διαθέτει ένδειξη φόρτισης (ηχητική και οπτική) Ο φορτιστής διαθέτει οπτική ένδειξη φόρτισης

Είσοδος RS 232 Η τσάντα διαθέτει είσοδο RS232 για αλλαγή των παραμέτρων με ευκολία

GPS Η τσάντα διαθέτει GPS (κατόπιν παραγγελίας) για τον προσδιορισμό της θέσης της και τη συνεχή παρακολούθησή της

Ενέργειες μέσω GPS Αποστολή σημάτων Αποστέλλονται μέχρι 5 σήματα στο κέντρο λήψεως μέσω του προγράμματος ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Θέση τσάντας Κατάσταση μπαταριών ON – OFF (ένδειξη) Ενεργοποίηση Άλλο……

Ενέργειες μέσω δικτύου GSM Αποστολή σημάτων Αποστέλλονται μέχρι 5 σήματα μέσω του δικτύου GSM Οπλισμός από απόσταση Ενεργοποίηση των καπνογόνων από μακρυά ………….. …………………. ……………………….

Κατασκευή Η βαλίτσα κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην ΕΛΛΑΔΑ και συγκεκριμένα στην Πάτρα. Κατασκευάζουμε Τα καπνογόνα Τον μηχανισμό εκτόξευσης μελάνης Την ηλεκτρονική πλακέτα

Service H DIVICO αναλαμβάνει την επισκευή και τη συντήρηση της βαλίτσας σας Αναλαμβάνουμε Τον έλεγχο και την επισκευή της ηλεκτρονικής πλακέτας Αντικατάσταση μπαταρίας Τον έλεγχο και την αλλαγή καπνογόνων

Ευχαριστώ