HY- 402 Βλαχάκης Μιχάλης Α.Μ.308 Πέρρος Παναγιώτης Α.Μ.1201 Χατζηαγαπίου Ανδρέας Α.Μ.1196 Μπαριτάκη Μαρία Α.Μ.1164.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
«Πρόγραμμα Αναμόρφωσης Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών Γ.Π.Α.» Σεμινάριο Επιμόρφωσης Διδακτικού Προσωπικού Οι τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών.
Advertisements

Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Ο Άγιος Παύλος» Τμήμα Γ1 Γυμνασίου Με τι θα ασχοληθούμε σήμερα…
Ευρωπαϊκή Επιτροπή Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης & Πολιτισμού Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης λειτουργεί από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη
ADAM Projects and Products Portal for Leonardo da Vinciwww.adam-europe.eu ADAM Διαδικτυακή πύλη για σχέδια και προϊόντα του Leonardo da Vinci 16/10/2009.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ: euro|guidance Ημερίδα “Ευρωπαϊκή κινητικότητα για λόγους εκπαίδευσης & απασχόλησης: Euroguidance-Eures” 15 Οκτωβρίου 2004 ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.
BioPlatform: Πανευρωπαϊκή Συνεργασία για τη Βιοποικιλότητα.
Η πλατφόρμα moodle και η χρήση ψηφ. εκπαιδευτικού υλικού
Όταν χρειαζόμαστε βοήθεια,
Marketing ( newsletters)
Το νέο Twinspace Η συνεργατική πλατφόρμα του etwinning, εργαλείο για την κοινωνική δικτύωση την επικοινωνία των εκπαιδευτικών και τη διαχείριση ενός έργου.
Διακρατική συνάντηση EQUAL Σάμος, 25 – 26 Σεπτεμβρίου 2003
ΔΙ.ΟΡΓΑΝΩ.ΣΗ Σύστημα ΔΙαχείρισης ΟΡΓΑΝΩσιακής ΓνώΣΗς για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Μπίμπη Σταματία1 Σαμολαδάς Ιωάννης1 Σταμέλος Ιωάννης1 Κατσιαδάκης.
ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Το μέλλον έρχεται προς το παρόν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Κάθε πρόβλεψη είναι αδύνατη. Μιχάλης Δερτούζος Διακεκριμένος καθηγητής στο.
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ
Η πληροφορική στην προαγωγή της οδοντικής υγείας σε παιδιά
Τι είναι wiki; Μια ιστοσελίδα που επιτρέπει στους επισκέπτες της να προσθέσουν, να αφαιρέσουν και να διαμορφώσουν το περιεχόμενό της.
Ο χώρος της Δευτεροβάθμιας Οικονομικής Εκπαίδευσης στο διαδίκτυο
Το έργο «Εθνικό Πληροφοριακό Σύστημα Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΠΣΕ+Τ) - Γ' ΦΑΣΗ "Αποθετήρια και Επιστημονικά Ηλεκτρονικά Περιοδικά Ανοικτής Πρόσβασης"»
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Ευριπίδης Αντιπρόεδρος ΣΦΕΕ Απολογισμός Δράσεων 2010 Προγραμματισμός Δράσεων 2011.
Εγκατάσταση & Διαχείριση
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ-ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΕΠΥ Α.Ε., 72 ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2004 Νικόλαος Π.
ETwinning Η δράση της Ηλεκτρονικής Αδελφοποίησης.
Οδοντιατρική Πληροφορική Βένου Θεοδώρα- Μαρία Φοιτήτρια Οδοντιατρικής σχολής ΑΠΘ Ακαδημαϊκο έτος:
Η Πύλη eTwinning.net Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και
Φροντίδα του Ογκολογικού ασθενούς στην Κοινότητα
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
Εποπτεύων καθηγητής: Κος Σαράντος Καπιδάκης
Στογιάννου Αθανασία 1Ι-ΙΝΠΟ internet Στογιάννου Αθανασία web designer 2013 web designer 2013.
ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕ WEB SITE (CONTENT MANAGEMENT TOOL)
IST CULTIVATE-EU Τί είναι: Συνοδευτικό μέτρο του προγράμματος IST, υπαγόμενο στην Kεντρική Δράση ΙII, στον τομέα «Ψηφιακή Κληρονομιά και Πολιτιστικό.
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ Ο εθελοντισμός αποτελεί εξαιρετική μορφή κοινωνικής δράσης για την εξυπηρέτηση ανώτερων σκοπών, είτε για την ενίσχυση κοινωνικών ομάδων, είτε.
Τι είναι Hospice; Βασικές Αρχές Λειτουργίας
Microsoft ASP.NET Browser Web 2.0 CSS JavaScript Server Client Clients Κατσιώτης Ιωάννης Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Οι Κινητές Μονάδες Ψυχικής Υγείας σε ένα σύγχρονο Σύστημα Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας Βενετσάνος Μαυρέας Καθηγητής Ψυχιατρικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Θέμα: Διοίκηση ανάπτυξης μη-κερδοσκοπικού ιστόπεδου (ιστόπεδου Δήμου Αγ.Παρασκευής)
Εργασία για το μάθημα της Πληροφορικής Β’εξαμήνου.
Ε ΡΓΑΣΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΘΕΜΑ : ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ : Εμμανουηλίδης Γεώργιος & Καρατζιούλας Κωνσταντίνος.
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ» ΘΕΜΑ «ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ» ΚΑΝΤΑΡΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.
Οργάνωση προσώπων και μέσων ειδικού σκοπού. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΙΔΡΥΣΗΣ ΔΙ.Κ.ΚΕ.Μ. Θεσσαλονίκη 9 Ιουλίου 2014 Δημιουργία του ΔΙΚΤΥΟΥ Κοιν.Σ.Επ. Κεν. Μακεδονίας,
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ HELLENIC INNOVATON RELAY CENTRE (HIRC) Ο ελληνικός κόμβος του ευρωπαϊκού δικτύου των Innovation Relay Centers (IRC.
Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη
ΒΟΛΟΣ 21/03/ Νέα νομοθεσία χημικών Reach – πρώτη φάση εφαρμογής Δημήτρης Τσίχλης Δ/νση Περιβάλλοντος Γ.Χ.Κ.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΑΜΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Β ΚΑΛΩΤΑ ΑΝΝΑ Β
Μαθητές: Βιολάκης Εμμαλουήλ Κανιαδάκη Μαρία Παναγούλης Ευάγγελος ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
Παιχνίδια Σοβαρού Σκοπού (Serious Games)
Ελληνικό γραφείο υποστήριξης: Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη.
Στέλιος Ευσταθίου Βλαδένης Θεόδωρος ΘΕΜΑ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ BLOG.
Εισαγωγή στο Blackboard
«Πρόγραμμα Αναμόρφωσης Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών Γ.Π.Α» Σεμινάριο Ενημέρωσης Διδακτικού Προσωπικού Οι τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών.
Οδηγός Αναζήτησης Ιδρυματικού Αποθετηρίου
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ & ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ Α.Π.Θ.
Ιδρυματικό Αποθετήριο: Κοινότητες και Συλλογές Μάιος 2015 Βιβλιοθήκη Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας Μάρθα Χριστοφορίδου – Ναούμ Βιβλιοθηκονόμος Περιφερειακό.
Μάθημα: Διοίκηση Επιχειρήσεων Εναλλακτικού Τουρισμού Πάρις Τσάρτας Καθηγητής Τουριστικής Ανάπτυξης Σαραντάκου Έφη Διδάκτορας Χωροταξίας – Τουριστικής Ανάπτυξης.
Οδηγίες Μεταπτυχιακών Φοιτητών Μ.Π.Σ. Περιβαλλοντική Πολιτική & Διαχείριση.
1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΟΡΑΜΑ2. ΣΚΟΠΟΙ3. ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΚΟΠΩΝ4. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ6. ΜΕΛΗ7.
Η Χρήση των Φορητών Συσκευών όπως το Έξυπνο Κινητό Τηλέφωνο (Smartphone), η Φορητή Ταμπλέτα (Tablet) & ο Φορητός Η/Υ (Notebook) στην Καθημερινή Κλινική.
Η Πύλη eTwinning.net Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου eTwinning.
ΣΤΟΧΟΙ της ΠΥΛΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Πρωτοβάθμια περίθαλψη
ΟΛΥΜΠΙΑΣ project Ο βασικός στόχος είναι η κοινωνική ενσωμάτωση των ανθρώπων με αναπηρίες, κάτι που είναι απόλυτα σύμφωνο τόσο με τις αρχές και την φιλοσοφία.
Πρακτική στην Κοινότητα
Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
Ομάδα Εργασίας για τους Σπάνιους Καρκίνους
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής 2o Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης Πέλλας “Η Τάξη του Μέλλοντος” Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Μαθητές: Βιολάκης Εμμαλουήλ Κανιαδάκη Μαρία Παναγούλης Ευάγγελος
Εφαρμογές ιστού και δημιουργία ιστοσελίδων
Μεταγράφημα παρουσίασης:

HY- 402 Βλαχάκης Μιχάλης Α.Μ.308 Πέρρος Παναγιώτης Α.Μ.1201 Χατζηαγαπίου Ανδρέας Α.Μ.1196 Μπαριτάκη Μαρία Α.Μ.1164

GreekDiabetes.com  Το Ελληνικό Portal για τον Διαβήτη  Σε Συνεργασία Με Το Διαβητολογικό κέντρο του Βενιζελείου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

GreekDiabetes.com  Συνεργάτες Γιατροί Διαβητολόγοι - Άγγελος Παππάς - Άγγελος Παππάς - Νικόλαος Κεφαλογιάννης - Νικόλαος Κεφαλογιάννης  Μελοντική συνέργασία με Γιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

GreekDiabetes.com  Στόχος του Portal είναι η προώθηση της άποψης ότι ο Διαβήτης δεν είναι ασθένεια αλλά τρόπος ζωής. Ο στόχος θα επιτευχθεί μέσω της άμεσης και ουσιαστικής επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων που εμπλέκονται στο θέμα του Διαβήτη στην Κρήτη. Ο στόχος θα επιτευχθεί μέσω της άμεσης και ουσιαστικής επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων που εμπλέκονται στο θέμα του Διαβήτη στην Κρήτη.

GreekDiabetes.com  Επικοινωνία Διαβητικών με Γιατρούς όλων των ειδικοτήτων για προβλήματα που τους απασχολούν. 1.Διαβητολόγους 2.Οφθαμίατρους 1.Διαβητολόγους 2.Οφθαμίατρους 3.Νευρολόγους 4. Νεφρολόγους 3.Νευρολόγους 4. Νεφρολόγους κ.τ.λ. κ.τ.λ.

GreekDiabetes.com  Επικοινωνία μεταξύ Νοσιλευτών και γιατρών σε απορίες και προβλήματα που δημιουργούνται κατά την περίθαλψη ή την νοσηλεία των Διαβητικών και ειδικά σε Νοσοκομεία, Κέντρα υγείας και Αγροτικά Ιατρεία που δεν έχουν ειδικό τμήμα.

GreekDiabetes.com  Επικοινωνία μεταξύ Φοιτητών Ιατρικής και Γιατρών για την επίλυση αποριών που δημιουργούνται κατά την μελέτη των σύνθετων προβλημάτων και επιπλοκών που μπορούν να παρουσιαστούν σε ένα διαβητικό.

GreekDiabetes.com  Επικοινωνία μεταξύ Γιατρών Διαφορετι- κών ειδικοτήτων τόσο για τον καλυτερο συντονισμό των προβλημάτων που αφορούν τον Διαβήτη, Όσο και για την ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις στον τομέα του Διαβήτη στην οποία μπορούν να συμβάλλουν και οι φαρμακευτικές εταιρείες

GreekDiabetes.com  Επικοινωνία μεταξύ των Διαβητικών ή και των συγγενών τους για ανταλλαγή απόψεων ακόμα και για ηθική υποστήριξη.

GreekDiabetes.com  Η Οργάνωση του Site: Θα διαθέτει μια Βάση Δεδομένων που θά την διαχειρίζονται οι χρήστες σε δύο επίπεδα Θα διαθέτει μια Βάση Δεδομένων που θά την διαχειρίζονται οι χρήστες σε δύο επίπεδα 1. Γιατροί,καθηγητές νοσηλευτικών σχολών (Read, Write permition) 2. Oλοι οι υπόλοιποι (Read permition)  Προυπόθεση η εγγραφή τους στο σύστημα σαν χρήστες με πλήρη στοιχεία

GreekDiabetes.com  Oι Γιατροί έχουν (Read, Write πρόσβαση) μετά την εγγραφή τους στο σύστημα σαν χρήστες με πλήρη στοιχεία.  Έτσι μπορούν να αποστέλνουν μέσω ειδικής φόρμας στοιχεία απο έρευνές τους ή άρθρα που έχουν πρόσφατα δημοσιευθεί και αφορούν τις νέες εξελείξεις στον τομέα του Διαβήτη.

GreekDiabetes.com  O Oλοι οι υπόλοιποι (Read πρόσβαση) μετά την εγγραφή τους στο σύστημα σαν χρήστες με πλήρη στοιχεία.  Mπορούν να διαβάσουν όλα τα άρθρα που βρίσκονται στην βάση δεδομένων κάνοντας (Search) μέσω λέξεων κλειδιών αναζητούμενες στους τίτλους των άρθρων που βρίσκονται στην ΒάσηΔεδομένων.

GreekDiabetes.com  Το Site θα είναι φτιαγμένο με Dreamwaver Ultradev 4.0 και με ASP (Active Server Pages) για τα στοιχεία που θα επικοινωνούν με την Βαση Δεδομένων η οποια θα φυλάσει τα στοιχεία (login, password, προσωπικά στοιχεία, και τα ανάλογα (permitions) για τους χρήστες) η οποια θα φυλάσει τα στοιχεία (login, password, προσωπικά στοιχεία, και τα ανάλογα (permitions) για τους χρήστες)

GreekDiabetes.com  Για την Επικοινωνία Στο Site σε πραγματικό χρόνο υπάρχει Δωμάτιο (Chat Room). (Προυπόθεση ο Browser του Client να έχει ενεργοποιήσει την μεταγλώτιση Java) (Προυπόθεση ο Browser του Client να έχει ενεργοποιήσει την μεταγλώτιση Java)

GreekDiabetes.com  Για την Επικοινωνία Στο Site Μέσω Yπάρχει σελίδα με πλήρη κατάλογο απο το ανθρώπινο δυναμικό που υποστηρίζει το Portal Yπάρχει σελίδα με πλήρη κατάλογο απο το ανθρώπινο δυναμικό που υποστηρίζει το Portal Γιατροί όλων των ειδικοτήτων καθώς και οι τεχνικοι υπεύθυνοι του Portal. Γιατροί όλων των ειδικοτήτων καθώς και οι τεχνικοι υπεύθυνοι του Portal. Mπορούν όλοι κατόπιν αιτήσεως να παρουν Mπορούν όλοι κατόπιν αιτήσεως να παρουν mailBox της μορφής mailBox της μορφής

GreekDiabetes.com  H σελίδα GuestBook όπως γνωρίζουμε μπορεί να κρατήσει τις καταχωρήσεις και εγγραφές των επισκεπτών της και είναι απο την φύση της ένα ισχυρό εργαλείο για Site – Portals αυτού του τύπου που δίδουν μεγάλη ώθηση στην επικοινωνία.

GreekDiabetes.com  H σελίδα Υποστήριξη παρέχει μια ειδική φόρμα επικοινωνίας για κατηγοριοποιημένα ερωτήματα των ενδιαφερόντων Γιατρών ή Ασθενών ή οποιουδήποτε άλλου προσαρμοσμένη ειδικά για τις ανάγκες του Site.

GreekDiabetes.com  Για να τεκμηριώσουμε ότι ο Διαβήτης είναι τρόπος ζωής εχουμε τα θέματα Διαβήτης και Ζωή, Ταξίδια, Άθληση, Διατροφή, Μαγειρική Διαβήτης και Ζωή, Ταξίδια, Άθληση, Διατροφή, Μαγειρική

GreekDiabetes.com  H σελίδα Μαγειρική περιέχει ειδικά διαμορφομένα menou απο Διαβητολόγους – Διαιτολόγους με πλήρη οργάνωση πινάκων με θερμίδες και ειδικά οργανωμένες δίαιτες για Διαβητικούς

GreekDiabetes.com  Όλες οι ενέργειες που πρέπει κάποιος να γνωρίζει σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης για να βοηθήσει ένα Διαβητικό.

GreekDiabetes.com  Υπερσυνδέσεις με άλλα Site σχετικά με τον Διαβήτη στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.  Με ιδιαίτερη έμφαση στη Ελληνική Πραγματικότητα

GreekDiabetes.com  Ανακοινώσεις και Νέα σχετικά με τον Διαβήτη.  Όλες οι νέες Ιατρικές μεθόδοι και Ανακαλύψεις Ιατρικά ανακοινωθέντα άρθρα και επιστημονικές δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις συνεδρίων και meetings

GreekDiabetes.com  Πληροφορίες σχετικά με τον Διαβήτη σχετικά με τον Διαβήτη Τύπου-1 Τύπου-1 Τύπου-2 Τύπου-2

GreekDiabetes.com  Πληροφορίες με την οργάνωση και μορφή FAQ με τις πλέον συχνές ερωτήσεις σχετικά με τον Διαβήτη και τα προβλήματα των Διαβητικών διατυπωμένα και οργανωμένα από τους πιό ειδικούς στν χώρο.

GreekDiabetes.com  Συμβουλές Απο Ειδικούς για τους ασθενεις συγγενείς διαβητικών, νοσηλευτές, φοιτητές Ιατρικής κ.τ.λ.

GreekDiabetes.com  Προτάσεις που μπορούν να υποβάλουν Διαβητικοί και οποιοσδήποτε άλλος με κατάληλα οργανωμένη φόρμα επικοινωνίας για αυτό τον σκοπό σχετικά με την εξέλιξη και μελοντική ανάπτυξη του GreekGiabetes.com και μελοντική ανάπτυξη του GreekGiabetes.com

GreekDiabetes.com  Πληροφορίες Σχετικά με την πολιτική που ακολουθεί το Site Σχετικά με την πολιτική που ακολουθεί το Site  Copyright  Δεοντολογία  Προσφορά Υπηρεσιών