Eπίκ. Καθ. Αθηνά Λαζακίδου

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
«Πρόγραμμα Αναμόρφωσης Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών Γ.Π.Α.» Σεμινάριο Επιμόρφωσης Διδακτικού Προσωπικού Οι τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών.
Advertisements

ΕΣΠΑ: Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς Υλοποιεί μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση», διάφορες πράξεις. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
CC – Chemical Creativity
ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 14 Δεκεμβρίου 2010, Αθήνα 2η Σύνοδος Διευθυντών.
Κατασκευή ιστολογίου(Blog) στοBlogger της Google Βήματα κατασκευής ιστολογίου.
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Εξωτερική Αξιολόγηση – Πληροφοριακές.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ του tool ενημέρωσης στατιστικών
15 Νοεμβρίου 2005ΥΚΒ - ΕΚΠΑ1 Κεντρική Διαχείριση Παραγγελίας Άρθρων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Παναγιώτα Μπουρογιάννη, Γιώργος Πυρουνάκης Υπολογιστικό Κέντρο.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Ασφαλείς online αγορές Επίπεδο.
Οφέλη και Προοπτικές Χρηματοδότησης μέσω Προγραμμάτων ΕΠΕΑΕΚ Ροζάννα Σεμερτζιάν Υπεύθυνη Προγραμμάτων ΕΠΕΑΕΚ Γραφείο Στήριξης Ερευνητικών & Αναπτυξιακών.
Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
ETwinning Η δράση της Ηλεκτρονικής Αδελφοποίησης.
Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
Σελ. 1 Ε.2.2 Υπηρεσίες – Λειτουργία Helpdesk Καταχώρηση και παρακολούθηση αιτημάτων μέσω web Ε Καταχώρηση αιτημάτων υποστήριξης.
Η Πύλη eTwinning.net Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και
Συμπλήρωση μηχανογραφικού δελτίου 2014
Το Δίκτυο Ηλεκτρονικής Μάθησης για την Τάξη
Επιστολή της Ιδρυματικής Υπεύθυνης
ΕΠ ΚτΠ – Μέτρο 1.2 «Εισαγωγή και Αξιοποίηση των Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση» Πράξη «Δράσεις Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών Πληροφορικής» Ανάδοχος: Ερευνητικό.
Δημιουργία λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gmail της Google
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Δημιουργία Λογαριασμού
Μάρτιος 2011Τμήμα Λογιστικής Πρακτική άσκηση ΕΣΠΑ Με ποιο ποσό επιδοτείται: Για τον ιδιωτικό τομέα με 330€/μήνα πρακτικής άσκησης Για τον δημόσιο τομέα.
Αρχές Δικαίου Επιχειρήσεων Διάλεξη 9η
Τι είναι το Erasmus+ Το ERASMUS+ είναι το νέο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό, που στοχεύει.
Επιστημονική Υπεύθυνη: Kαθ. ΔΟΜΝΑ ΚΑΚΑΝΑ
Ηλεκτρονική Γραμματεία
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
Οδηγίες σύνδεσης & χρήσης για το BigMarker Δρ. Α.Παρασκευάς
Γιάννης Μόκιας Επιμόρφωση Β Επιπέδου Κατασκευή ιστολογίου(Blog) στοBlogger της Google Βήματα κατασκευής ιστολογίου.
Σπου… ΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!. Επιστολή της Ιδρυματικής Υπεύθυνης Οι οδηγίες αυτές συντάχθηκαν για να σας δώσουν τις βασικό πλαίσιο για να ξεκινήσετε την ΠΑ με.
Καταγραφή ιδεών Το πρώτο βήμα στη συγγραφή της έκθεσής σας είναι να καταγράψετε όλες τις ιδέες σας. Δε χρειάζεται να τις γράψετε με κάποια σειρά, αργότερο.
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κατασκευή Ιστοσελίδας Χρηματοοικονομικού.
Ημερίδα Ενημέρωσης Δυνητικών Δικαιούχων του ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Σύνταξη και Υποβολή Αίτησης Χρηματοδότησης & Τεχνικού Δελτίου Πράξης.
Εγγραφή στην πλατφόρμα του eclass. Πιστοποίηση μέσω UPnet Η είσοδός σας στην πλατφόρμα του eclass προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού της μορφής
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS + Άρθρο 45 ΤΟΥ Ν.4251/2014.
Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αγρίνιο, 28 Μαρτίου 2012 Επίκουρος Καθηγητής Γεώργιος Κεχαγιάς E.Π. Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση ΕΣΠΑ.
Συνάντηση Πρακτικής Άσκησης 1/6/2016 Τμηματικά Υπεύθυνος: Αν. Καθηγητής Γ. Μαρνέλλος Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Τμήματος.
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass Εργαλεία Οργάνωσης και Διαχείρισης Εκπαιδευτικού Υλικού Εργαλείο «Έγγραφα»: Μεταφόρτωση/Ανέβασμα.
Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης Εαρινό Εξάμηνο
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΣΠΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Συνάντηση Πρακτικής Άσκησης 31/10/2016
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ (ΔΑΣΤΑ)
Πρόγραμμα Μαθητείας Αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Περίοδος αναφοράς: Ακαδημαϊκό έτος
Ενότητα # 1: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ
ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης Xειμερινό Εξάμηνο
Τμήμα Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Πύλη Τηλεκπαίδευσης Τμήματος edu. dmst. aueb. gr Βασιλική Ταγκαλάκη (Ε
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Erasmus EMaTTech.
Δωρεάν πρόσβαση σε εφημερίδες και περιοδικά
Το γραφείο μου: Ιπποκράτους 20 – 3ος όροφος ή αργότερα Ισόγειο ΜΔΔΕ
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
ΕΦΑΡΜΟΓΗ Κ.Ε.Α. Γνωριμία με την πλατφόρμα διαχείρισης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης για χρήστες Δήμων Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης
Πρακτική Άσκηση Φοιτητών
‘Πρακτική Άσκηση’ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Σύνοψη Βασικών Βημάτων για τους Ενδιαφερόμενους Φορείς και τους Επιτυχόντες Φοιτητές ΠΑ 2018 Eπίκ. Καθ. Αθηνά Λαζακίδου Τμηματική Υπεύθυνη Πρακτικής Άσκησης ΤΟΕ 2019 Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (ΓΠΑ) http://es.uop.gr/praktiki/

Επόμενα βήματα για τους Ενδιαφερόμενους Φορείς Πρώτο Βήμα: Να κάνει εγγραφή και να πάρει πιστοποίηση από το σύστημα ΑΤΛΑΣ (στην περίπτωση που δεν έχει συνεργασθεί ποτέ στο παρελθόν με οποιοδήποτε πανεπιστήμιο). Προθεσμία: 10/04/2019 Δεύτερο Βήμα: Θα πρέπει να ανοίξει θέση στο σύστημα ΑΤΛΑΣ. Προθεσμία: 06/06/2019 Τρίτο Βήμα: Θα λάβει e-mail ο φορέας με στοιχεία για σύνδεση και πρόσβαση στην πλατφόρμα του πανεπιστημίου (praktiki.uop.gr) όπου θα χρειαστεί απλά να δημιουργήσει νέο password για πρόσβαση στην πλατφόρμα. Προθεσμία: 12/06/2019 Τέταρτο Βήμα: Ο φορέας θα πρέπει να μπει στην καρτέλα «Προφίλ Εταιρίας» προκειμένου να συμπληρώσει κάποια απαραίτητα στοιχεία (π.χ. στοιχεία νόμιμου εκπροσώπου, έδρα διεύθυνσης φορέα κλπ.) που είναι απαραίτητα για να εμφανίζονται αργότερα αυτοματοποιημένα στις συμβάσεις που θα δημιουργηθούν. Προθεσμία: 12/06/2019 Πέμπτο Βήμα: Ο φορέας θα πρέπει να μπει στην καρτέλα «Αιτήσεις συνεργασίας» και να επιλέξει «Οριστική Επιλογή». Προθεσμία: 15/06/2019

Επόμενα βήματα για τους Επιτυχόντες Φοιτητές Πρώτο Βήμα: Οι φοιτητές συμπληρώνουν στην πλατφόρμα τα «Στοιχεία πρόσληψης» (ΑΦΜ, ΔΟΥ, Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, IBAN, ΑΜΚΑ, Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου κλπ). Προθεσμία: 12/06/2019 Δεύτερο Βήμα: Ο φοιτητής μέσα από την πλατφόρμα θα πρέπει να επιλέξει κάποια από τις θέσεις που προσφέρει ο φορέας χρησιμοποιώντας τις καρτέλες «Διαθέσιμες θέσεις» και «Επιλεγμένες θέσεις». Προθεσμία: 8/06/2019 Τρίτο Βήμα: O φοιτητής θα πρέπει να κάνει «Προώθηση στο ΓΠΑ» την αίτηση, ώστε έτσι να εκδηλώσει ενδιαφέρον για συγκεκριμένη θέση ενός φορέα. Προθεσμία: 08/06/2019 Τέταρτο Βήμα: Ο φοιτητής ελέγχει σε τι στάδιο βρίσκεται η αίτησή του, και όταν εμφανισθεί η ένδειξη «με έχουν επιλέξει», α) θα πατήσει «Αποδεκτή» και β) αμέσως μετά «Δέσμευση». Προθεσμία: 16/06/2019

Επισημάνσεις για φοιτητές Σημείωση για το 3ο βήμα φορέων: Προϋπόθεση από την πλευρά των υπόλοιπων εμπλεκόμενων μερών (δηλ. φοιτητές και Γραφείο Πρακτικής Άσκησης) ώστε να λάβει το σχετικό e-mail o φορέας ( στο βήμα 3) είναι να γίνουν οι εξής ενέργειες με τη σειρά που αναφέρονται: α) ο φοιτητής μέσα από την πλατφόρμα να έχει επιλέξει κάποια από τις θέσεις που προσφέρει ο φορέας, β) ο φοιτητής να έχει κάνει προώθηση στο ΓΠΑ, γ) το ΓΠΑ να εγκρίνει και να προωθήσει την αίτηση στο φορέα Σημείωση για το 1ο βήμα φοιτητών: Τα έγγραφα που θα ανεβάσουν οι φοιτητές στην πλατφόρμα π.χ. πρώτη σελ. τραπεζικού λογαριασμού για το IBAN θα πρέπει να φαίνονται με ευκρίνεια (είτε μέσω σάρωσης ή φωτογραφίας).