Εισηγητής: Τσαδήμας Χρήστος Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ11

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Advertisements

Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟ MOVIE MAKER
Εαρινό εξάμηνο 2014 Εισηγητής: Χρήστος Μπαντάνης Δάσκαλος
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.
Έρευνα για το Βιβλίο Δημοτικό Σχολείο Αλάμπρας Σχολική χρονιά
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ «Ι.Μ.ΔΕΛΑΣΑΛ» - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ 1 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
Γιορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940 Γιορτή της σημαίας Η γιορτή έγινε στις 26 Οκτωβρίου στο 3ο Γυμνάσιο Νάουσας Φωτογραφίες από τη γιορτή Η γιορτή του σχολείου.
Δ Η Μ Η Τ Ρ Η Σ Ε Υ Σ Τ Α Θ Ι Α Δ Η Σ Τ Α Ξ Η : ΑΤ’1
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ  Αποτελεί ένα από τα τέσσερα τμήματα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών Αγωγής.  Υπήρξε το πολυπληθέστερο.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΝΔΟΥ
25ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Α1 - Α
Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο: Ανάπτυξη ουσιαστικής συνεργασίας ανάμεσα στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς Λεωνίδας Κυριακίδης Τμήμα Επιστημών.
Georgakopoulou Anna. Εμείς«Ανήκειν;»και βέβαια«Ανήκειν»
Επιμορφωτικό -Βιωματικοσεμινάριο Η χειροσφαίριση στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση Τρίτη 16 Δεκεμβρίου2014, ώρα 12:00 3ο Δημοτικό Σχολείο Υμηττού ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.
Σκοπός Σκοπός της άσκησης αυτής είναι η στερεογραφική απεικόνιση του επιπέδου του ρήγματος, καθώς και του βοηθητικού επιπέδου και του επιπέδου δράσης και.
Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΤΑ Μ Ε Τ Α Π Τ Υ Χ Ι Α Κ Ω Ν Σ Π Ο Υ Δ Ω Ν.
Το Σας καλωσορίζει Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας.
ΣΤΟΧΟΙ: ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
15 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Μαθαίνω για το ΕΣΠΑ Από τις μαθήτριες της Γ΄τάξης Σκριάπα Γεωργία Τσιακλάγκανου Ελένη.
Η εικονογραφικη μεθοδοΣ
ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ
ΕΙΔΗ ΓΡΑΜΜΩΝ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ : ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: ΠΟΝΤΙΚΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΠΕ02) ΧΕΛΜΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ( ΠΕ01)
Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Θεσπρωτίας
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΜΕΝΙΚΩΝ
«Χρονοδιάγραμμα Ενεργειών» ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΑΛΥΣΟΥ Ανιχνεύω, Γνωρίζω, Αγαπώ.
Κατερίνα Θεοδοσέλη, Συντονίστρια Εθνικού Δικτύου Κυκλοφοριακής Αγωγής
Άλμπουμ φωτογραφιών 2 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ Επιμέλεια φωτογραφιών.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Σεμινάριο «Η Αντισφαίριση στο Δημοτικό Σχολείο: Διδακτική μεθοδολογία» συνδιοργανώνουν η Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής, η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία.
Ειδικό Δημοτικό Ηρακλείου Αττικής
ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦYΛΛΟΥ ΣΧ.ΣYΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕ05 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΄΄COMENIUS΄΄: ΒΟΗΘΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ.
Τα υπέρ και τα κατά Stomikrocosmotistaxismas.blogspot.gr.
Μια όμορφη, σχετικά απλή αλλά υπεύθυνη δουλειά… ΕΚΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Εκπαιδευτική εκδρομή Στ΄ τάξης του 3 ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς όλα τα παιδιά της τάξης ονειρευόμασταν την εκπαιδευτική.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ.
Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Ζωγραφειωτών
«Ανάπτυξη υποστηρικτικών δομών για την ένταξη και συμπερίληψη στην εκπαίδευση των μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες - Μετατροπή του.
«Ανάπτυξη υποστηρικτικών δομών για την Ένταξη και Συμπερίληψη στην Εκπαίδευση των μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες - Μετατροπή του.
Καλλιέργεια Οδικής Συνείδησης Υπό έμφαση στόχος για τη σχολική χρονιά
Εκπαιδευτική ημερίδα Πολλαπλή νοημοσύνη: θεωρία και πράξη
7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ
Συγκριτικά στοιχεία ελληνικής και διεθνούς νομοθεσίας
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
«Μόνο ότι δέχεσαι με την ψυχή σου, αυτό μόνο μαθαίνεις και αυτό ενσωματώνεις στη ζωή σου και το χαρακτήρα σου» Dewey.
Μαθητές με βαρηκοΐα στην 8η ΕΑΕ Δίον 18/9
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης Γ΄2
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης A΄1
Χορογραφίες Προγραμμάτων Γυμναστικής για Όλους
Χορευτικό ταξίδι στο χρόνο και στον τόπο: από το βορρά στο νότο
Ακόντιο Ισαβέλλα Παπαδοπούλου Μυρτώ Παπαδοπούλου Φανή Παπαχρήστου
Ανίχνευση Μαθησιακών Δυσκολιών από Εκπαιδευτικούς στο Σχολείο
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   Για τη διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος Σας γνωρίζουμε.
Η Ε Λ Ι Α 6/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ ΤΑΞΗ: Δ’
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα (12 ωρών)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Οδοιπορικό στους Αγίους Τόπους σας προσκαλούν
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης Β΄2
Εορτασμός της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 Οργανώθηκαν σταθμοί-εργαστήρια Ιστορικά γεγονότα, Χορός, Μουσική-Τραγούδι, Κατασκευές 27 Οκτωβρίου 2017.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης Β΄1
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 42ου Δημοτικού Σχολείου και των 27ου και 71ου Νηπιαγωγείων Πάτρας, σας προσκαλούν.
Επιμορφωτικό σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς Φ. Α.
Επιμορφωτικό σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς Φ. Α.
1ο Γυμνάσιο Μάνδρας Πρόγραμμα αγωγής σταδιοδρομίας
για να σχηματίσω τη λέξη
Εκπαιδευτική ημερίδα Πολλαπλή νοημοσύνη: θεωρία και πράξη
Ο κλασικός Αθλητισμός στο Δημοτικό Σχολείο
2 Οκτωβρίου 2017 «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού» Αθλοπαιδιές στον προαύλιο χώρο του Σχολείου μας. Ομιλία, συζήτηση και προβολή βίντεο στο Αμφιθέατρο.
1 ο Νηπιαγωγείο Οβρυάς
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Εισηγητής: Τσαδήμας Χρήστος Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ11 Οργανωτικές κατευθύνσεις για τον συντονισμό των Τμημάτων Παρελάσεως της 28ης Οκτωβρίου Εισηγητής: Τσαδήμας Χρήστος Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ11

Κύριοι συνάδελφοι Έχοντας υπόψη το πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και με σκοπό τον πανηγυρικό εορτασμό και την άψογη εμφάνιση των Τμημάτων Παρελάσεως, δίνονται οι παρακάτω οδηγίες που αφορούν τη συγκρότηση και προετοιμασία των Μαθητικών Τμημάτων και παρακαλούμε για την πιστή εφαρμογή τους.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Κάθε Σχολείο, θα παρελάσει με έναν (1) σημαιοφόρο, πέντε (5) παραστάτες και δύο (2) τμήματα, ένα κοριτσιών (1ο) και ένα αγοριών (2ο) σε τριάδες. Τα σχολεία και των δυο βαθμίδων Εκπαίδευσης θα συγκροτήσουν ένα (1) τμήμα κοριτσιών με τριάντα μαθήτριες (3χ10=30) και ένα (1) τμήμα αγοριών με τριάντα μαθητές (3χ10=30), δύο (2) διμοιρίτες, σημαιοφόρο και πέντε (5) παραστάτες, σύνολο εξήντα οκτώ (68) μαθητές.

Κάθε Σχολείο δείχνει τον τίτλο του (π. χ Κάθε Σχολείο δείχνει τον τίτλο του (π.χ. 1ο Γυμνάσιο) με λευκή πάνινη ταινία πάχους 15 εκατ., την οποία θα φέρει ο πρώτος δεξιά παραστάτης της ΣΗΜΑΙΑΣ, πάνω από τον δεξιό ώμο και προς την αριστερή πλευρά. Οι φάλαγγες θα απέχουν μεταξύ τους είκοσι πέντε (25) μέτρα. Οι διμοιρίτες θα απέχουν τέσσερα (4) μέτρα από την ΣΗΜΑΙΑ και δύο (2) μέτρα από την διμοιρία.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ Ο σημαιοφόρος στηρίζει το κοντάρι στο αριστερό μέρος της λεκάνης. Κρατά το κοντάρι με το αριστερό χέρι, έτσι ώστε η παλάμη να βλέπει προς το πρόσωπό του ενώ το δεξί χέρι αιωρείται κανονικά.

Οι υπόλοιποι μαθητές –τριες θα πρέπει να έχουν και τα δύο χέρια ελεύθερα, τα οποία αιωρούνται έως το ύψος του ώμου. Υπεύθυνοι για την προετοιμασία των μαθητών - τριών είναι οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, σε συνεργασία με τον Σύλλογο των Καθηγητών – Δασκάλων.

συνοδεύουν τους μαθητές στο τέλος και Οι συνοδοί εκπαιδευτικοί, ένας για κάθε Σχολείο συνοδεύουν τους μαθητές στο τέλος και αριστερά των τμημάτων του Σχολείου τους, σε όλη τη διαδρομή της παρέλασης.

Χ Ω Ρ Ο Σ Σ Υ Γ Κ Ε Ν Τ Ρ Ω Σ Η Σ Τα τμήματα θα συγκεντρωθούν με ευθύνη των συνοδών στην οδό Υψηλάντη, στο ύψος του Δημοτικού Θεάτρου στις 11.30 π.μ. Έναρξη παρέλασης : 12.00 μ.μ. Αφετηρία παρέλασης : Η οδός Υψηλάντη στο ύψος του Δημοτικού Θεάτρου. Διαδρομή παρέλασης :Υψηλάντη – Πλατεία Ελευθερίας – Ρήγα Φεραίου – Πλατεία Πάρκου (αριστερά) – Καποδιστρίου – Λεωνίδου. Τέλος παρέλασης : ΛΕΩΝΙΔΟΥ και ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΟΙΧΙΣΗ - ΖΥΓΙΣΗ Ο ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ (2) ΔΙΜΟΙΡΙΤΕΣ (επιλογή) Η ΣΤΡΟΦΗ ΚΕΦΑΛΗΣ - ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΟΙ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΄΄Η ΒΑΡΚΑ΄΄ Ο ΒΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΠΟΥΡΛΟ ΄΄ΤΟ ΒΗΜΑ ΄΄ Ο ΒΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΡΟΦΗ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΥΨΗΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΨΗΛΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Η ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ Κ.Φ.Α.

Ό Χ Ι Υ Π Ε Ρ Β Ο Λ Ε Σ

ΤΗ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ Κ Α Λ Η Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α ΤΗ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΗ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ ΤΗ ΧΡΩΣΤΑΜΕ Σ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΑΝΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ