Πυρροσ δημασ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ιστορίες Καθημερινής Επισφάλειας νο2.
Advertisements

Κλασικός Αθλητισμός (Στίβος)
Η βασιλεία του Όθωνα.
Η αγαπημένη μου αθλήτρια
Ερευνητική Εργασία Β ’Λυκείου ΘΕΜΑ: Σπουδαίες αθλητικές προσωπικότητες
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΕΚΑΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΠΕΚΑ
Αννα Κορακάκη η πρωταθλήτρια
ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Η πρώτη Διεθνής Ολυμπιακή
ΘΕΜA:ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ1)ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο ΠΤΔΕ-ΑΠΘ
Αθλήματα Ολυμπιακών Αγώνων σήμερα
Α. ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ. Α. ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ Η Σχολή Αστυφυλάκων έχει ως αποστολή την εκπαίδευση των Δοκίμων Αστυφυλάκων και αποβλέπει στην κατάλληλη.
ΠΑρθενωνασ 1ο πρότυπο πειραματικό δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης Δ2
Όνομα μαθητή / τριας , Καπετανέα Μάρθα
Χρυσοπηγή Δεβετζή Η Χρυσοπηγή Δεβετζή είναι αθλήτρια του τριπλούν και του μήκους, με μεγάλες διακρίσεις στο ενεργητικό της. Γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου.
Η Ελληνική επανάσταση του 1821 υπήρξε ο αγώνας για απελευθέρωση των Ελλήνων από την οθωμανική καταπίεση. Ήταν η τελευταία από μια σειρά εξεγέρσεων που.
Μάθημα:Η/Υ Από την Αναστασία Πετρουλάκη
28η Οκτωβρίου 1940.
Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΑΘΛΗΤΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ.
25η Μαρτίου.
Χάρης Αλεξίου Νικόλας Βουβάκης
ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ: Εξάρχου Μαρίνα Κανδρέλη Γεωργία.
Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός:ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ Τάξη:Δ1΄ Π.Π.Σ.Π.Π.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ βαρελλα ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ.
Αγγελική Βαρελλά.
Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος; ΕΝΑΡΞΗ. Οδηγίες Παιχνιδιού Θα κάνεις κλικ στην σωστή απάντηση Για κάθε 5 σωστές απαντήσεις θα κερδίζεις euro.
Θέμα : Νίκος Νησιώτης Ονοματεπώνυμο : Μαρία Μποσμή Τμήμα : Γ’3 Σχολείο : Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης.
ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ
Ολυμπιακα αθληματα.
 Το Παναθηναϊκό Στάδιο γνωστό και ως Καλλιμάρμαρο είναι στά διο (αθλητικός χώρος) στην Αθήνα που βρίσκεται ανατολικά του Ζαππείου και βόρεια του λόφου.
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΡΕΑΤΣΟΥΛΗ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούσαν αποτελούσαν τους σπουδαιότερους σπουδαιότερους αγώνες στην αρχαία Ελλάδα. Πραγματοποιούνταν στο λαμπρότερο.
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Θάνος Μικρούτσικος Τμήμα: Στ’2 Εύα Σ. Μελίνα Π.
Ο Φοίβος και η Αθηνά ταξιδεύουν στην Ευρώπη!! 14 ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών Τάξη: Στ΄1 Υπεύθυνη Δασκάλα: Ευτυχία Καλογερά Σχολικό έτος:
ΜΑΘAIΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν το 776 π.Χ., στην Αρχαία Ολύμπια. Τότε οι Αγώνες.
Παναγιώτης Γιαννακόπουλος Γιάννης Βορρής 20 ο Γυμνάσιο Απρίλιος 2013.
O Thomas Hicks, ήταν νικητής μαραθωνίου στην Ολυμπιάδα του Είχε χρησιμοποιήσει μείγμα στριχνίνης και κονιάκ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Δημήτρης. Κ Κωνσταντίνος. Ξ. Οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες έγιναν στην Αθήνα το 'Aρχισαν στις 6 Απριλίου, ανήμερα του.
ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. H μόνιμη έκθεση των Ολυμπιακών Μαραθωνίων παρουσιάζει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό την ιστορία των Ολυμπιακών Μαραθωνίων,
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Μ. ΕΦΗ Π.. Οι ολυμπιακοί αγώνες είναι αθλητική οργάνωση με πολλά αθλήματα και γίνονται κάθε 4 χρόνια. Ξεκίνησαν από την αρχαία.
Βασίλης Χατζηδούρος Δημήτρης Φοινίκης
Γυναίκες Ολυμπιονίκες
Γυναίκες Ολυμπιονίκες
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Διδακτική Παραολυμπιακών Αθλημάτων
ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ
ΑΓΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΧΝΙΔΙ, SPORT
Α. ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ. Α. ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ Η Σχολή Αστυφυλάκων έχει ως αποστολή την εκπαίδευση των Δοκίμων Αστυφυλάκων και αποβλέπει στην κατάλληλη.
ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ Εργασία της μαθήτριας Δούβαλη Ευδοξίας
Προσχολική Παιδαγωγική
Σημαντικές Προσωπικότητες Μεταμόρφωσης
Επιμελήτρια:Τοσιλιάνη Δήμητρα
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
Ιωάννης Κωλέττης 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΗΣ Ένας τρικαλινός Ολυμπιονίκης
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
Αρχαίοι Έλληνες Ολυμπιονίκες:
ΠΕΡΙΚΛΗΣ Χαλβατζή Μαρία Α’3.
Πρόγραμμα «Μικροί εκπαιδευτές για το διαδίκτυο 2.0»
Κολομβία Η Κολομβία είναι χώρα που βρίσκεται στην βορειοδυτική γωνία της Λατινικής Αμερικής, με έκταση τ.χλμ. και πληθυσμό κατοίκους.
ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟ
ΣΤΙΒΟΣ Μάθημα: Project Τμήμα: Α’1 Συμμετέχοντες : Κων/να Μανιάτη
5ο Δημοτικό Σχολείο Κωνσταντίνα Σελβίδου Χριστίνα Ποπονίδου Κιλκίς.
5ο Δημοτικό Σχολείο Ορέστης Κιλκίς.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Πυρροσ δημασ

Ονοματεπώνυμο : Αναστασία Ρόβα Κική Μακρίδου Μαρία Σαρηγιαννίδου . Ε , ΣΤ Δημοτικού Σχολείου Ελάφου- Έξοχης Έτος : 24/1/2017

Περιεχόμενα : Φωτογραφίες ......1 Βιογραφία …..5 Επιδόσεις …..6 Φωτογραφίες ......1 Βιογραφία …..5 Επιδόσεις …..6 Χαρακτήρας…7 Σχόλια…..8

Πυροσ δημασ σαν βουλευτησ

Βουλευτησ ο πυροσ δημασ

Ολυμπιονικησ ο πυροσ δημασ

Το χρυσο μεταλλιο που τον έφερε στην πρωτη θεση

Περίληψη : Σκοπός αυτής της εργασίας είναι να παρουσιάσουμε τον αθλητή που θαυμάζουμε όλες μας και αποτελεί το πρότυπο μας. Για τον σκοπό αυτό ,πήρα πληροφορίες από το διαδίκτυο και από την Βικιπαίδεια .Πρόκειται για τον Πύρο Δήμα ,αθλητή της άρσεις βαρών με εξεραιτικές επιδόσεις σε διεθνείς και παγκόσμιους αγώνες. Βασικό του γνώρισμα η επιμονή και η προσπάθεια ,χαρακτηριστικά απαραίτητα σε όλες τις πτυχές της ζωής του ανθρώπου. Λέξεις κλειδιά : αθλητής , ολυμπιονίκης της άρσης βαρών.

Βιογραφικο : Γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1971 στη Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου. Έχει ύψος 1,72μ. και αγωνιζόταν στη κατηγορία των 85κ.. Υπήρξε αθλητής του Α.Ο Νέας Σμύρνης Μίλων. Έχει σπουδάσει σε κλάδο της γεωπονίας και της παιδαγωγικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Φέρει τον βαθμό του ταγματάρχη πεζικού του ελληνικού στρατού.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ : Στην ολυμπιάδα της Αθηνάς το 2004 κατέλαβε την τρίτη θέση. Έχει αναδειχθεί τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, στην Βαρκελώνη το 1992 στην κατηγορία των 82,5κ., στην Ατλάντα το 1996 στην κατηγορία των 83κ.. και στο Σύδνεϋ το 2000 στην κατηγορία των 85 κιλών. Στην κατοχή του έχει ακόμη τρεις παγκόσμιους τίτλους στο σύνολο (1993, 1995 και 1998) και ένα Ευρωπαϊκό (1995). Για τις διακρίσεις του έχει αναδειχθεί τέσσερις φορές καλύτερος αθλητής της χρονιάς στο ετήσιο δημοψήφισμα των αθλητικών συντακτών της Ελλάδας (1992, 1993, 1995, 1996). Έχει μείνει στην ιστορία με δύο παγκόσμια ρεκόρ τα οποία θα ζουν αιώνια, καθώς τα είχε πετύχει στη κατηγορία των 83κ., η οποία δεν υπάρχει πια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα. Σήκωσε τότε 180κ. στο αρασέ και 392,5κ. στο σύνολο.

Σχολια : Ο Πύρος Δήμας είναι ένας από τους καλύτερους Αρσιβαρίστες στην Ευρώπη. Έχει καταφέρει να Κερδίσει πολλά χρυσά μετάλλια επειδή Γυμναζότανε και γενικά ασχολούταν με τον Αθλητισμό , η μεγαλύτερη επιτυχία του είναι το 2000 στο Σύδνεϋ με βάρος 85 κιλών και Κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο.

ΧΑΡΑΚΤηΡΑΣ Ο Πύρος Δήμας είναι ένας δυναμικός χαρακτήρας που έχει καταφέρει πολλά . Ήταν ολυμπιονίκης , πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και έχει οικογένεια