ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
«Πρόγραμμα Αναμόρφωσης Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών Γ.Π.Α.» Σεμινάριο Επιμόρφωσης Διδακτικού Προσωπικού Οι τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών.
Advertisements

E-alerts.com Για να μην ξεχνάτε ποτέ... E-ALERTS.COM.
υπηρεσία τηλεκπαίδευσης επανάσταση στη διδασκαλία
Οδηγίες χρήσης του Exams Planner
Οδηγός εγγραφής στην Τηλεμάθεια.
Μέσα στα πλαίσια του σχεδιασμού ενσωμάτωσης των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας στο εκπαιδευτικό μας σύστημα, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ
ΘΕΜΑ : « Διαδικτυακή εφαρμογή για την εξυ π ηρέτηση των σ π ουδαστών εξ α π οστάσεως » Σπουδαστής : Ανδρέας Μπακόπουλος Επιβλέπων Καθηγητής : Πέτρος Λάμψας.
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Εξωτερική Αξιολόγηση – Επιστημονική.
Φιλοθέη-Ψυχικό 2013 Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα
Σελ. 1 Ε.2.2 Υπηρεσίες – Λειτουργία Helpdesk Καταχώρηση και παρακολούθηση αιτημάτων μέσω web Ε Καταχώρηση αιτημάτων υποστήριξης.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.  Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι ενσωματωμένο στη Βάση Δεδομένων Εξοπλισμού Σχολειών.  Έχει σκοπό να διατηρεί το ωρολόγιο.
Ενιαίο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Ερήμης
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Φλώρος Αθανάσιος Καθηγητής ΠΕ 19 Υποδιευθυντής 32 ο ΓΕ. Λ. Θεσσαλονίκης.
Το Δίκτυο Ηλεκτρονικής Μάθησης για την Τάξη
Καθηγητής Πληροφορικής
ΣΕΜΙΝAΡΙΑ ΦΙΛΟΛOΓΩΝ ΦΕΒΡΟΥAΡΙΟΣ 2012
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΘΑΡΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΠΕΡΤΗ
Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης
Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στη Δ.Ε.
Δημιουργία Λογαριασμού. Τι είναι το Gmail; To Gmail είναι ένα webmail, δηλαδή ένας λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μπορείτε να λαμβάνετε από.
Ζούμε στην εποχή της ταχύτητας, της αμεσότητας στις πηγές πληροφόρησης αλλά και ενός εξαιρετικά δύσκολου κοινωνικού περιβάλλοντος.
Επιμορφωτική Διημερίδα για τους Σχολικούς Συμβούλους Ξένων Γλωσσών Η εκπαιδευτική πύλη του ΠΕΑΠ και το ηλεκτρονικό πρόγραμμα εξ αποστάσεως επιμόρφωσης.
ΥΠΟΕΡΓΟ 3: Επιμόρφωση Επιμορφωτών και Εκπαιδευτικών για την Εφαρμογή του Προγράμματος Εκμάθησης της Αγγλικής. Η εκπαιδευτική πύλη του ΠΕΑΠ, το ηλεκτρονικό.
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ: ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Λεωνίδας Κυριακίδης Τμήμα Επιστημών της.
Η δυναμική της ελληνικής γλώσσας εκτός Ελλάδας σε περίοδο κρίσης Στόγιος Νικόλαος.
ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΦΟΔΙΑΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ.  E.R.P μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα επιχειρησιακό εργαλείο ελέγχου, παρακολούθησης και συντονισμού των διαδικασιών.
Η κοινωνία εμπιστεύεται το σχολείο Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στη Σχολική Μονάδα Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στη Σχολική Μονάδα Ο θεσμός.
Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Σερρών Κατασκευή Ιστοσελίδας  Απόλυτα πεπεισμένοι πως η κοινωνία της γνώσης προσκαλεί αλλά και προκαλεί τα Στελέχη της Εκπαίδευσης.
 Καταγραφή όλων των τμημάτων που ενδιαφέρουν τον/την υποψήφιο/α από τα πεδία που μπορεί να δηλώσει.  Κριτήρια: το ενδιαφέρον για το αντικείμενο σπουδών.
Επεξεργαστής κειμένου και γραμματισμός. Πιθανές θετικές επιδράσεις   Η διαδικασία της παραγωγής λόγου πλησιάζει στον τρόπο σκέψης του ανθρώπου που δεν.
Σχολικό Έτος Ενημέρωση Γονέων-Κηδεμόνων
Η επιστήμη του Web.
ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ Ήρθε η σειρά σας να δώσετε οδηγίες στα παιδιά της Β’ τάξης για να φτιάξουν μια κατασκευή. Θα ακολουθήσουμε τα ίδια βήματα με το Βιβλίο.
Ηλεκτρονική Γραμματεία
Επεξεργαστής κειμένου και γλωσσική διδασκαλία. Πιθανές θετικές επιπτώσεις  Αντιμετώπιση του γραψίματος ως μιας δυναμικής – μη στατικής διδασκαλίας (αλληλοεγκιβωτισμός.
Τι είναι το wiki; Wiki και φιλολογικά μαθήματα. Λεωφορείο στη Χαβάη! γρήγορα – γρήγορα!
Αποστόλης Καλέμας - Γιάννης Μόκιας Επιμόρφωση Β Επιπέδου ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ (BLOG) Blog = Web + Log =δικτυακή καταχώρηση.
Οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης για το πρόγραμμα Teachers 4 Europe
WebCT Γιατί δημιουργήθηκε το WebCT; Τι είναι το WebCT; Οργάνωση WebCT Εργαλεία διαχειριστή/μαθητή Σχεδιαστική διεπαφή Ακαδημαϊκή απόδοση και αποδοχή.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Μία διδακτική π ρόταση για το μάθημα : « Αρχές οργάνωσης και διοίκησης των ε π ιχειρήσεων » ΤΣΙΟΥΚΑ ΣΩΤΗΡΙΑ.
Καλέμας Απόστολος Επιμόρφωση Β Επιπέδου ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ (BLOG) Blog = Web + Log =δικτυακή καταχώρηση.
ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ
Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης Μάθημα: Θρησκευτικά Υπ. Καθηγητής: Γ. Καπετανάκης Μαθήτρια: Κατερίνα Ζιάκα Τμήμα: Β1 Σχολικό έτος:
«Πρόγραμμα Αναμόρφωσης Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών Γ.Π.Α» Σεμινάριο Ενημέρωσης Διδακτικού Προσωπικού Οι τεχνολογιές της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών.
Λογισμικό Εκπαίδευσης M- Pedia Ελευθέριος Μιχαηλίδης Διευθύνων Σύμβουλος, M-Data
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Σχολή Θετικών Επιστημών Τμήμα Βιολογίας Mάθημα Παιδαγωγικών Ενισχυτική Εργασία Υπεύθυνη μαθήματος: Ζαχαρούλα.
Δικαιούχος φορέας Συμπράττοντες φορείς ● Επιμόρφωση εκπαιδευτικών στις αρχές παιδαγωγικής αξιοποίησης των ΤΠΕ, καθώς και στην απόκτηση.
Πρακτικές Σχεδιασμού Μαθήματος. Πρακτικές καλού σχεδιασμού μαθήματος Η συγκέντρωση του εκπαιδευτικού υλικού και η οργάνωση στο eclass γίνεται πλέον σε.
Εγγραφή στην πλατφόρμα του eclass. Πιστοποίηση μέσω UPnet Η είσοδός σας στην πλατφόρμα του eclass προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού της μορφής
Παρουσίαση Αξιολόγηση μαθητή και διδασκαλίας Κατσίρας Λεωνίδας, Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ 13, Νομικών- Πολιτικών Επιστημών Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ι Τμήμα Λογιστικής ΤΕΙ Κρήτης Γιάννης Χρυσάκης
Λέγοντας « σύστημα » εννοούμε έναν οργανισμό, ο οποίος στελεχώνεται από ανθρώπινο δυναμικό και έχει σαν στόχο την επίτευξη συγκεκριμένων λειτουργιών με.
Κατή Αργυρώ Πρωτοψάλτου Θεόφιλος Τσαρτσαράκης Αντώνιος
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
Δημιουργία Λογαριασμού
Σύνδεση στην πλατφόρμα
Οριζόντιο Έργο Υποστήριξης Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο Δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξη.
ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
Δημιουργία Ανοιχτού Ακαδημαϊκού Μαθήματος στην πλατφόρμα openeclass
Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ Ήρθε η σειρά σας να δώσετε οδηγίες στα παιδιά της Β’ τάξης για να φτιάξουν μια κατασκευή. Θα ακολουθήσουμε τα ίδια βήματα με το Βιβλίο.
ΘΕΜΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ TWITTER
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 2ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου
Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
Στόχος παρουσίασης ΚΛΑΔΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΓΙΝΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 2016-2017

Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ 100% ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝ ΑΠΕΧΘΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Οι καθηγητές που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ και ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΙΣΩ

ΑΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕΝΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΒΑΘΜΩΝ(ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ – ΑΣΚΗΣΕΙΣ) ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΛΑΘΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΠΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΜΕΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΜΕΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΓΡΑΠΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ

ΜΕΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΓΡΑΠΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟΥΣΙΩΝ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ: ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΤΗ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΙΣΩ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΙΣΩ

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΛΑΘΩΝ ΠΙΣΩ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ ΠΙΣΩ

ΔΗΜΙΟΥΤΓΙΑ ΣΧΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΙΣΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΙΣΩ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ ΠΙΣΩ

ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΙΣΩ

ΓΡΑΠΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΙΣΩ