Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Καταγραφή όλων των τμημάτων που ενδιαφέρουν τον/την υποψήφιο/α από τα πεδία που μπορεί να δηλώσει.  Κριτήρια: το ενδιαφέρον για το αντικείμενο σπουδών.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Καταγραφή όλων των τμημάτων που ενδιαφέρουν τον/την υποψήφιο/α από τα πεδία που μπορεί να δηλώσει.  Κριτήρια: το ενδιαφέρον για το αντικείμενο σπουδών."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2  Καταγραφή όλων των τμημάτων που ενδιαφέρουν τον/την υποψήφιο/α από τα πεδία που μπορεί να δηλώσει.  Κριτήρια: το ενδιαφέρον για το αντικείμενο σπουδών και τα επαγγέλματα στα οποία οδηγεί κάθε τμήμα.

3  Επιλέγει το τμήμα το οποίο είναι πρώτο στην προτίμηση του/της, το αντιγράφει σε μια νέα κατάσταση και το σβήνει από την αρχική.  Μελετά τα υπόλοιπα τμήματα, επιλέγει την επόμενη επιλογή, την αντιγράφει στην νέα κατάσταση και την σβήνει από την αρχική κ.ο.κ ώσπου να αντιγράψει όλα τα τμήματα που επιθυμεί.

4  Δίπλα σε κάθε τμήμα σημειώνει το πεδίο στο οποίο ανήκει.  Ελέγχει σε πόσα πεδία ανήκουν τα τμήματα  Αν ανήκουν σε περισσότερα από δύο, επιλέγει τα δύο τα οποία είναι πιο κοντά στις προτιμήσεις του/της και τα πιθανά μόρια που θα συγκεντρώσει αφού μελετήσει και τις περσινές βάσεις.

5  Συζητά με τους γονείς του/της αν θα δηλώσει το τμήμα για το οποίο ενδιαφέρεται σε όλες τις πόλεις ή αν θα παρεμβάλει τμήματα το οποία έχει σε χαμηλότερη σειρά προτίμησης αλλά βρίσκονται στην πόλη του/της.

6  Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μπορεί να οδηγήσει σε μια ανακατανομή της σειράς προτίμησης εκτιμώντας τα νέα δεδομένα


Κατέβασμα ppt " Καταγραφή όλων των τμημάτων που ενδιαφέρουν τον/την υποψήφιο/α από τα πεδία που μπορεί να δηλώσει.  Κριτήρια: το ενδιαφέρον για το αντικείμενο σπουδών."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google