Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ;

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ 10 ZOOM Από το απειροελάχιστο στο …άπειρο .
Advertisements

Lambda-Sat Διαστημικές αποστολές 12 Γυμνάσιο Αχαρνών Γραπτή εργασία:
Εκμάθηση διεπαφής MS Kodu. Δημιουργώ τον Κόσμο Το πρώτο πράγμα που θα φτιάξουμε είναι ο κόσμος. Λογικό, αφού χωρίς κόσμο, πού θα τοποθετούσαμε μετά τα.
Το Μάννα Κάθε φορά που κάνω κάποια σκέψη, αν δεν θα έπρεπε να την αναλύσω, θα έγραφα απλώς: Το μοναδικό φαγητό, που σύντομα πιστεύω ότι θ’ αντικαταστήσει.
¨Ένα μικρό βήμα για μένα, ένα μεγάλο για την ανθρωπότητα¨
ΕΠΑΓΩΓΗ (induction).
Η Μεγάλη Έκρηξη, αστέρες μεγάλης μάζας, και το Λαύριο Η κοσμική προέλευση του αργύρου και του μολύβδου Η Μεγάλη Έκρηξη - αρχή του Σύμπαντος Εσείς και τα.
Η Φυσική είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ , ΕΝΝΟΙΕΣ, ΝΟΜΟΙ.
Προσδεθείτε και ξεκινάμε!!!
Διάστημα Έλλη Πετρίδου Στ’
Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΕΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟ
Το μάθημα της Αστρονομίας και Μάτια στο Ηλιακό Σύστημα
SN 1987A Παρουσίαση Ερευνητικής Πρότασης. 1. Υπερκαινοφανείς Ορισμένοι αστέρες κατά το τέλος της ζωής τους (αφού κάψουν όλο το υδρογόνο που περιέχουν)
ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ
ΗΗΜΕΙΑ.
Τιτάνας: Η παγωμένη Γη.
Προσδεθείτε και ξεκινάμε!!! 1.Πόσο μακριά βρίσκεται το φεγγάρι από τη γη; μίλια μίλια μίλια μίλια μίλια.
. ZOOM ZOOM Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ 10 Από το απειροελάχιστο στο …άπειρο.
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ!
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
. Όλοι θέλουμε να ταξιδέψουμε στο χώρο για κάποιο χρονικό διάστημα και ύστερα να επιστρέψουμε στη Γη. Για τους ανθρώπους που έμειναν στον πλανήτη μας,
Ταξίδι με τη NASA α π ό το μεγαλύτερο ά π ειρο στο μικρότερο ά π ειρο του σύμ π αντος.
6.2 ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
Η ατμόσφαιρα.
Αυγούστα Πετρακάκη Ελευθερία Μυρωνίδου Ιφιγένεια Μορφοπούλου
Σεληνιακές επιδράσεις Πειραματικού Γυμνασίου Ηρακλείου
ΦΕΓΓΑΡΙ Η Σελήνη είναι (ο μοναδικός) φυσικός δορυφόρος της Γης και ο πέμπτος μεγαλύτερος φυσικός δορυφόρος του ηλιακού συστήματος. Πήρε το όνομά του από.
Η Φυσική με Πειράματα Α΄ Γυμνασίου.
ΣΕΛΗΝΗ. Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
Ερευνητική εργασία Α΄ Λυκείου. Παρουσίαση 3/2/2012.
Δήμητρα Αντρέου Δήμητρα Αντρέου Γεωργία Ιωαννίδη Γεωργία Ιωαννίδη Ευαγγελία Ζαχαριουδάκη Ευαγγελία Ζαχαριουδάκη Άγια Σκέινεχ Άγια Σκέινεχ Ιούλιος του 1969.Οι.
ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΡΜΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΗ ΑΡΗΣ ΚΡΟΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ.
Η NASA απαθανάτισε γεγονότα και φαινόµενα που συνέβησαν το 2010 και παρουσίασε την όµορφη όψη τους όπως µόνο οι αστροναύτες κατάφεραν να δουν Όσα είδαν.
Υπεύθυνος καθηγητής : Σιμάτος Νικόλαος Έτος 2014 Μαθητές : Γκιόζα Αλέξιος Κοτσερώνης Γεώργιος Καλογεροπούλου Κατερίνα Στέφου Σωσάννα Υφαντή Βικτωρία.
ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ.
ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Οι φάσεις της σελήνης.
ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!.
“Ημερολόγιο των Μάγια” Οι Μάγια πίστευαν ότι στο τέλος κάθε κύκλου (περίπου 7885 χρόνια) ο κόσμος καταστρέφεται και επαναδημιουργείται...
. ZOOM ZOOM Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ 10 Από το απειροελάχιστο στο …άπειρο.
Το ηλιακό σύστημα και οι πλανήτες
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η Δήμητρα Σκληθριώτη Ζήσης Κωστάκης Μαρία Καρκαλά.
Και όμως, είναι αλήθεια. Οι γόβες της Ευτέρπης έχουν «σκοτώσει» τον αντρικό πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου της, του Κλέαρχου, ενός καθ’
Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων Κατανοώντας τις συνέπειες μίας θετικής ψηφιακής ταυτότητας Έφηβοι και διαδικτυακή φήμη #2.
Το φαινόμενο της έκλειψης Αντωνία Χρυστάλλα. ΕΡΩΤΗΣΗ 1. Γιατί η σελήνη φαίνετε να αλλάζει σχήμα ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ * Το φεγγάρι είναι ένας κόσμος όπως η Γη. Όπως.
Ηλιακό Σύστημα.
Φλαμίνγκο παπα.
Η έννοια του πεδίου Πεδίο είναι μία περιοχή του χώρου η οποία έχει την ιδιότητα να ασκεί δυνάμεις σε κάθε σώμα που φέρεται μέσα σε αυτή Βαρυτικό Πεδίο.
Φυσική: Η Βαρύτητα Πατσαμάνη Αναστασία
Πρώτη προσελήνωση στο Φεγγάρι της NASA το 1969 ΑΛΗΘΕΙΑ Η΄ ΨΕΜΑ;
Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ (ΜΑΘΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ)
2η Εργαστηριακή Άσκηση Θέμα: Βαρύτητα Μιχαηλίδου Κυριακή Α.Ε.Μ.:4060
NASA.
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ.
Κεφάλαιο 6 Το ηλιακό μας σύστημα.
<<Η Βαρύτητα>>ΗΕργασία πληροφορικής
H AΡΚΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
Η έννοια του πεδίου Πεδίο είναι μία περιοχή του χώρου η οποία έχει την ιδιότητα να ασκεί δυνάμεις σε κάθε σώμα που φέρεται μέσα σε αυτή Βαρυτικό Πεδίο.
ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Χριστιάνα Αρης.
Ηλιακό Σύστημα.
ΦΩΣ & ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Πολιτιστικό πρόγραμμα: «Χρόνος ο Χορόνους» σχολ. Έτος
Ηλιακό Σύστημα.
Προσσελήνωση αλήθεια ή ψέμα;
H ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ Σχηματίστηκε από μία δραματική σύγκρουση πριν από 4.5 δισεκατ. χρόνια. Από τότε, η Γη και ο νέος της γείτονας αλληλεπιδρούν βαρυτικά.
PROJECT 4: ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Αυτό είναι ένα ταξίδι το οποίο αρχίζει και τελειώνει με αποστάσεις δύσκολες να συλληφθούν με το ανθρώπινο μυαλό. Είναι καταγεγραμμένες σε επιστημονική.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ;🌙 Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ;🌙 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΣΤ’ ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΥΡΙΑ ΨΥΛΛΟΥΡΑ

Πράγματι αυτό έχει γίνει; Πάτησε ο άνθρωπος το πόδι του στη Σελήνη; Όμως όλοι γνωρίζουμε και πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος πάτησε το πόδι του στη Σελήνη. Πριν 40 χρονιά ο Νιλ Άρμστρονγκ, ο Έντουιν (Μπαζ) Όλντριν και ο Μάικλ Κολινς ξεκίνησαν την αποστολή ‘’Απόλλων 11’’ για να κατακτήσουν την Σελήνη. Πράγματι αυτό έχει γίνει; Πάτησε ο άνθρωπος το πόδι του στη Σελήνη; Στη μελέτη μας που ακολουθεί έχουμε πληροφορίες και επιχειρήματα που αποδεικνύουν πως ο άνθρωπος δεν πάτησε το πόδι του στη Σελήνη.

Ας δούμε λοιπόν την επιστημονική θεωρία αυτών των επιχειρημάτων.

Ερώτημα 1 : Σημαία Πώς γίνεται να κυματίζει στον ιστό που στήθηκε, η Αμερικανική σημαία αφού οι αστροναύτες βρίσκονταν στο κενό; Πώς γίνεται να κυματίζει αφού στο φεγγάρι δεν υπάρχει άνεμος;

ΕΡΩΤΗΜΑ 2: θερμοκρασία Υπάρχουν ψηλές θερμοκρασίες στη σελήνη . Οι ψηλές θερμοκρασίες ανέρχονται στους 138°c .Σ΄ αυτήν τη θερμοκρασία τίποτα δεν λειτουργεί ακόμα ούτε και ο άνθρωπος.

ΕΡΩΤΗΜΑ 3: ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ Το διάστημα είναι γεμάτο από γρήγορους και μικροσκοπικούς μετεωρίτες που κινούνται με μεγάλες ταχύτητες. Η σελήνη δεν έχει ατμόσφαιρα στην οποία οι μετεωρίτες θα καίγονται, συνεπώς η ζωή των αστροναυτών κινδύνευε ανά πασά στιγμή.

ΕΡΩΤΗΜΑ 4: Οι σκιές Οι σκιές δεν είναι παράλληλες – αυτό μας αποδεικνύει περισσότερες από μια πηγές φωτός. Οι μακριές σκιές στις φωτογραφίες φαίνονται να προκαλούνται από προβολείς κινηματογραφικού στούντιο.

ΕΡΩΤΗΜΑ 5: ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ Όπως γνωρίζουμε υπάρχουν μαγνητικά πεδία γύρω από τη Γη. Γιατί δεν σκότωσε η ραδιενέργεια τους αστροναύτες;

ΕΡΩΤΗΜΑ 6: ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ Για να μείνουν αποτυπώματα των ποδιών στη σεληνιακή σκόνη θα έπρεπε να υπάρχει υγρασία. Υγρασία όμως δεν υπάρχει στη Σελήνη.

Τι πραγματικά έχει γίνει; Πάτησε ο άνθρωπός το πόδι του στο φεγγάρι; Ποιο συμφέρον είχε η Αμερική για να μας πει πώς πήγε ο άνθρωπος στη σελήνη; Με αυτά τα απλά επιχειρήματα εμείς έχουμε μπει σε αμφιβολία για το τι έχει συμβεί πραγματικά. Γνωρίζουμε πως μετά από αυτήν την έρευνα και παρουσίαση έχουν γεννηθεί και σε σας αμφιβολίες για το τι είχε γίνει.