Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το φαινόμενο της έκλειψης Αντωνία Χρυστάλλα. ΕΡΩΤΗΣΗ 1. Γιατί η σελήνη φαίνετε να αλλάζει σχήμα ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ * Το φεγγάρι είναι ένας κόσμος όπως η Γη. Όπως.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το φαινόμενο της έκλειψης Αντωνία Χρυστάλλα. ΕΡΩΤΗΣΗ 1. Γιατί η σελήνη φαίνετε να αλλάζει σχήμα ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ * Το φεγγάρι είναι ένας κόσμος όπως η Γη. Όπως."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το φαινόμενο της έκλειψης Αντωνία Χρυστάλλα

2 ΕΡΩΤΗΣΗ 1. Γιατί η σελήνη φαίνετε να αλλάζει σχήμα ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ * Το φεγγάρι είναι ένας κόσμος όπως η Γη. Όπως και η Γη, πάντα η μισή φαίνετε από τον Ήλιο. Με άλλα λόγια η Σελήνη έχει πάντα μια φωτεινή και μια σκοτεινή πλευρά. Από την πλευρά της Γης, καθώς το φεγγάρι περιστρέφεται γύρω της βλέπουμε τις διάφορες φάσεις της τροχιάς της Σελήνης γύρω από την Γη. Αυτές είναι οι φάσεις της Σελήνης.. Νέα Σελήνη Αύξων Μηνίσκος Πρώτο Τέταρτο Αύξων Αμφίκυρτος Πανσέληνος Φθίνων Αμφίκυρτος Τελευταίο Τέταρτο Φθίνον Μηνίσκος

3 ΕΡΩΤΗΣΗ 2.Τί θα συμβεί αν ο Ήλιος η Γη και η Σελήνη βρεθούν στην ίδια ευθεία ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ * Όταν ο Ήλιος η Σελήνη και η Γη βρεθούν στην ίδια ευθεία θα δημιουργηθεί η έκλειψη Σελήνης.

4 ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "Το φαινόμενο της έκλειψης Αντωνία Χρυστάλλα. ΕΡΩΤΗΣΗ 1. Γιατί η σελήνη φαίνετε να αλλάζει σχήμα ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ * Το φεγγάρι είναι ένας κόσμος όπως η Γη. Όπως."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google