Πρόγραμμα κατάρτισης „Lifestyle επιχειρηματικότητα για τους ενήλικους εκπαιδευομένους “ Τρίτη συνάντηση Το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» ΜΟΝΑΔΑ Β’ - ΟΔΗΓΟΣ.
Advertisements

9 ο ΜΑΘΗΜΑ: ΟΙΝΟΣ Παλαίωση – Ωρίμαση ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ – Σ.ΤΕ.Γ. - ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ Εισηγητής: Δρ. Νίκη Ταβερναράκη.
Εσωτερικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις Ι Ενότητα 6: Διατάξεις Προστασίας, Ελέγχου Σταύρος Καμινάρης Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανώτατο.
6ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Διόρθωση γλεύκους και Αλκοολικός Τίτλος Οίνου ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ – Σ.ΤΕ.Γ. ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ Εισηγητής: Δρ.
ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ  Η εκούσια (απόπειρα αυτοκτονίας) ή ακούσια (ατύχημα- υπέρβαση δόσης) είναι πιθανή σε κάθε ασθενή που παρουσιάζει.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.
Εμφιαλωμένο νερό 1.Διαχείρηση πηγών 2.Κόστος 3.Ποιότητα και ασφάλεια για τον καταναλωτή 4.Το εμφιαλωμένο νερό στην Ελλάδα Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα-Απόστολος.
ΥΠΟΚΛΥΣΜΟΣ Είναι η εισαγωγή διαλύματος στο έντερο από το ορθό με καθετήρα (σωλήνα αερίων) ή ρύγχος.
Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας «Επιστημονικός σχεδιασμός – Συντονισμός και υποστήριξη ΥΥΚΑ & ΥΠΕ για την ανάπτυξη και βελτίωση συστημάτων οικονομικού προγραμματισμού.
Μεταβολισμός και θερμορύθμιση Φυσιολογία ΙΙ 2014.
ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Τμήμα Τεχνολόγων Περιβάλλοντος Περιβαλλοντική Βιολογία Βιομόρια – Noυκλεϊκά οξέα & Υδατάνθρακες Περιβαλλοντική Βιολογία Βιομόρια – Noυκλεϊκά.
ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ TOPIKH ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΠΕ02) 4 o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΡΥΜΟΥ ΠΑΡΝΗΘΑΣ η αναγκαστική απαλλοτρίωση των δουλειών που ισχύουν σε επιμέρους εκτάσεις του Δρυμού και δεν συμβιβάζονται με τους.
Σύγχρονες τεχνικές σχεδιασμού κομμωτικής ΚΟΜ 108 ΕΒΔΟΜΑΔΑ 11 ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ.
Μαρία Η. Χαϊτίδου – Άννα Σπύρτου. Παιδαγωγική Γνώση Περιεχομένου (ΠΓΠ): μια γνώση αποκλειστική των εκπαιδευτικών Παιδαγωγική Γνώση Περιεχομένου (ΠΓΠ):
Κοινή Γεωργική Πολιτική και αγορές: τάσεις και προκλήσεις 1 ο Αγροτικό Συνέδριο Ναυτεμπορικής Η ελληνική γεωργία σε κρίσιμο σταυροδρόμι Αθήνα, 23 Μαρτίου.
Εργαστήριο «Διαχείριση & Ασφάλεια Δικτύων» Επισκόπηση Βασικών Δικτυακών Λειτουργιών Διδάσκων: Δρ. Γενειατάκης Δημήτρης Τμήμα Επιστήμης.
Πρόγραμμα κατάρτισης „Lifestyle επιχειρηματικότητα για τους ενήλικες εκπαιδευομένους “ Πρώτη συνάντηση Το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη.
Ενότητα I „Τα βασικά στοιχεία ενός Lifestyle Επιχειρηματία “
This project has been funded with support the European Commission
Αειφορια και εθελοντισμοσ
Μέτρα μεταβλητότητας ή διασποράς
Διαχείριση Τεχνικών Έργων
ΠΕΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΑΓΜΑΤΙΚΩΝ & ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ
Υπολογισμός επιπέδου οικονομικής βιωσιμότητας γεωργικής εκμετάλλευσης
ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ
Ημερομηνίες ΠΑ Εαρινού Εξ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ & ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ
Πρόγραμμα κατάρτισης „Lifestyle επιχειρηματικότητα για τους ενήλικες εκπαιδευομένους“ Τελική συνάντηση Το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη.
ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μαρία Η. Χαϊτίδου – Άννα Σπύρτου
ΤΟ ΑΠΛΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ
Άσκηση στο νερό και τρίτη ηλικία
6. ΟΞΕΙΔΟΑΝΑΓΩΓΙΚΕΣ ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΣΤΑ 1200 π.Χ. Η Μυκηναϊκή Ελληνική.
Παρουσίαση Προβλημάτων Msc , μαθηματικού Κοσόγλου Ιορδάνη
Αρχές τιτλοδότησης.
Η ΠΡΑΣΙΑΔΑ ΛΙΜΝΗ μέσα από τα μάτια των οικολόγων
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Ανακοίνωση Το ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Το Νερό και ο Άνθρωπος: Μια αειφόρος σχέση Ζωής
Συμβουλευτικη στη Δια Βίου Ανάπτυξη.
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Ανακύκλωση απορριμμάτων είναι η διαδικασία με την επαναχρησιμοποίηση και την επανεπεξεργασία εν μέρει ή ολικά οτιδήποτε αποτελεί έμμεσα ή άμεσα.
Μεταναστευτικό Αιγαίο
Πληροφορική Κεφάλαιο 10ο: Εισαγωγή στο EXCEL 2010 Μέρος Γ
Στεγνωτήριο ρούχων Miele 7kg T 8822 C
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
Erasmus+ KA Ενσωμάτωση των Ζώων στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (Animal integration in the Educational programme) «ZORO» 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο.
Μέτρα μεταβλητότητας ή διασποράς
Κλειστά πλαστικά κανάλια
Ο ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Ρίκα Δεληγιαννίδου Νίκος Κ. Μπάρκας
Ενότητα No 1: Marketing/ Προώθηση & ηλεκτρονικό εμπόριο
Σ΄ενοχλεί κάτι? Εχεις κάποιο πρόβλημα?
Παντείου Πανεπιστημίου
ΕΛΛΕΙΨΟΕΙΔΕΣ ΤΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ
عضو هیئت علمی گروه عمران و محیط زیست موسسه آموزش عالی جامی
Σ΄ενοχλεί κάτι? Εχεις κάποιο πρόβλημα?
Κεφάλαιο 1ο Το άτομο Το άτομο είναι το πιο μικρό κομμάτι ενός στοιχείου. Στο κέντρο βρίσκεται ο πυρήνας με τα πρωτόνια p+, που είναι θετικά φορτισμένα.
ΔΙΠΛΗ ΔΙΑΘΛΑΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΕΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ Σχολικό έτος
اـيلعلا تاـساردلا ةدامع
Ρίκα Δεληγιαννίδου Νίκος Κ. Μπάρκας
Φυσική για Μηχανικούς Ενέργεια Συστήματος
CRYPTOSPORIDIUM PARVUM
6η Επιμορφωτική Διημερίδα Ζ’ ΕΝΩΣΗΣ
Δημοτικό Σχολείο Λυκαβηττού (Κ.Α’ )
Open Professional Collaboration for Innovation (No
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Πρόγραμμα κατάρτισης „Lifestyle επιχειρηματικότητα για τους ενήλικους εκπαιδευομένους “ Τρίτη συνάντηση Το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η δημοσίευση αυτή αντικατοπτρίζει μόνο τις απόψεις του συγγραφέα και η Επιτροπή δεν μπορεί να ευθύνεται για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό. No 2015-1-LT01-KA204-013404

Τρίτη συνάντηση: στόχοι Ανάλυση των ιστοριών επιτυχίας (γραπτών και σε μορφή βίντεο) για την LSE που παρουσιάζονται ως OER σύμφωνα με τις ερωτήσεις που δίνονται Εμβάθυνση της γνώσης για την LSE μέσω πρακτικών ασκήσεων Ανάπτυξη της ιδέας της LSE Περίγραμμα ενός σχεδίου δράσης στην LSE

Ερωτήσεις προς συζήτηση Σας εμπνέουν οι ιστορίες; Αν ναι γιατί; Αν όχι, γιατί; Είναι το περιεχόμενο αρκετό για να αποκτήσετε πλήρη ιδέα της διαδικασίας ανάπτυξης μιας επιχείρησης; Ποιά ιστορία είναι η πιο ελκυστική για εσάς; Γιατί; Είναι ένα ρεαλιστικό παράδειγμα για να εφαρμοστεί από εσάς; Τί διαφορετικό θα κάνατε; Ποιό είδος LSE θα ενδιαφερόσασταν να ξεκινήσετε;

Ανάλυση των διαφορετικών ιστοριών Τί ενθάρρυνε το άτομο ώστε να ξεκινήσει την δική του/της επιχείρηση; Μπορείτε να αξιολογήστε το ταλέντο, ικανότητα και τρόπο ζωής του επιχειρηματία; Τί προβλήματα είχε να αντιμετωπίσει ο επιχειρηματίας; πως τα αντιμετώπισε; Ποιοί οικονομικοί πόροι ήταν απαραίτητοι για να ξεκινήσει και να λειτουργήσει μια επιχείρηση; Ποιές στρατηγικές μάρκετιγκ χρησιμοποίησε για να προωθήσει τα προϊόντα και υπηρεσίες του/της; Πώς βελτιώθηκε η ποιότητα της ζωής τους; Ποιές προσωπικές και κοινωνικές ικανότητες έχουν φανεί; Ποιά είναι τα μελλοντικά τους σχέδια; Πώς θα χρησιμοποιούσατε την εμπειρία από τις ιστορίες επιτυχίας στη ζωή σας; Τί διαφορετικό θα έκανα;

Εισηγήσεις για την ανάπτυξη ενός σχεδίου δράσης Βήμα 1- εντοπίστε τις δυνατότητές σας (ταλέντα, ικανότητες, ενδιαφέροντα, προσωπικά χαρακτηριστικά) που μπορεί να είναι χρήσιμες για την μελλοντική σας επιχείρηση. Βήμα 2 – περιγράωτε με συντομία την Lifestyle ιδέα σας Βήμα 3 – περιγράψτε πώς θα διαθέσετε στην αγορά την επιχείρησή σας συμπεριλαμβάνοντας διάφορα επικοινωνιακά εργαλεία και κανάλια Βήμα 4 – παρουσιάστε ένα λεπτομερές προφίλ του ιδανικού σας πελάτη (θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα) Βήμα 5 – Προσδιορίστε τους απαραίτητους οικονομικούς και ανθρώπινους πόρους για την ολοκλήρωση κάθε σταδίου του σχεδίου δράσης Βήμα 6 – συμπληρώστε τη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε (“To do list”)

Εργασία για το σπίτι Εμβαθύνετε τη γνώση σας μελετώντας το υλικό αυτοεκπαίδευσης και τις ιστορίες επιτυχίας διαδικτυακά Βασισμένοι στην ανάλυση των ιστοριών επιτυχίας και ακολουθώντας τις εισηγήσεις, προετοιμάστε ένα ατομικό σχέδιο δράσης για την LSE επιχειρηματική σας ιδέα Προετοιμάστε να ετοιμάσετε το σχέδιο δράσης σας κατά τη διάρκεια της επόμενης προσωπικής συνάντησης