Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πρόγραμμα κατάρτισης „Lifestyle επιχειρηματικότητα για τους ενήλικες εκπαιδευομένους“ Τελική συνάντηση Το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πρόγραμμα κατάρτισης „Lifestyle επιχειρηματικότητα για τους ενήλικες εκπαιδευομένους“ Τελική συνάντηση Το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πρόγραμμα κατάρτισης „Lifestyle επιχειρηματικότητα για τους ενήλικες εκπαιδευομένους“ Τελική συνάντηση Το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η δημοσίευση αυτή αντικατοπτρίζει μόνο τις απόψεις του συγγραφέα και η Επιτροπή δεν μπορεί να ευθύνεται για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό. No LT01-KA

2 Τρίτη συνάντηση: στόχοι
Παρουσιάστε και συζητήστε τις ιδέες και σχέδια δράσης της LSE Κάντε ανασκόπηση στις πιθανότητες επικύρωσης των δεξιοτήτων που απέκτησαν οι εκπαιδευόμενοι Συμπληρώστε την εξέταση αυτοαξιολόγησης ξανά και συγκρίνετε τα αποτελέσματα Πάρτε ανατροφοδότηση για το περιεχόμενο και τα ωφέλη του προγράμματος LSE .

3 Επικύρωση Η επικύρωση είναι μια διαδικασία πιστοποίησης από ένα αρμόδιο / εξουσιοδοτημένο φορέα ότι τα μαθησιακά αποτελέσματα (γνώσεις, δεξιότητες ή / και ικανότητες) που αποκτήθηκαν από ένα άτομο σε επίσημο, μη επίσημο ή ανεπίσημο περιβάλλον έχουν αξιολογηθεί βάσει προκαθορισμένων κριτηρίων και πληρούν τις απαιτήσεις ενός προτύπου επικύρωσης. Η επικύρωση τυπικά οδηγεί σε πιστοποιητικό.

4 Επικύρωση μέσω διαπιστευμένων φορέων
Η ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ οργανώνεται μέσα σε ένα διαπιστευμένο φορέα (οργανισμό) και περιέχει διάφορα ολοκληρωμένα στάδια Ταυτοποίηση Τεκμηρίωση Αξιολόγηση Πιστοποίηση

5 Οι μέθοδοι επικύρωσης της άτυπης και μη-τυπικής μάθησης
χαρτοφυλάκιο γνώσης Euro pass ή βιογραφικό σημείωμα (CV) Παρακολούθηση

6 μέθοδοι επικύρωσης της άτυπης και μη-τυπικής μάθησης
Διαγωνίσματα και εξετάσεις Ανταπόκριση στην και πάνω στην πράξη (Reflection in and on practice) Συνεντεύξεις και συζητήσεις

7 Η επικύρωση μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα αποτελέσματα:
Σε επίσημα πιστοποιητικά- αυτό παραμένει συχνό περισσότερο στον τομέα VET από ότι στην ανώτερη εκπαίδευση Σε προσόντα που διαφέρουν από εκείνα που χορηγούνται από τις αρχές εκπαίδευσης και κατάρτισης Σε κάποια μορφή επίσημης πιστοποίησης χωρίς να είναι προσόν. Το πιστοποιητικό αυτό μπορεί κάποιες φορές να χρησιμοποιηθεί για την απόκτηση προσόντων αλλά έχει επίσης ανεξάρτητη αξία στην αγορά εργασίας.

8 Γιατί επικύρωση; Αύξηση αυτοπεποίθησης Βελτίωση της αυτογνωσίας
Αύξηση του ατομικού κινήτρου Οπτικοποιημένη μαθησιακή πρόοδος Αύξηση αυτοανασκόπησης Μεγαλύτερη εμπλοκή Καλύτερες πιθανότητες καριέρας Ενδυνάμωση

9 Εξετάστε την πρόοδό σας
Συμπληρώστε την εξέταση αυτοαξιολόγησης στο διαδίκτυο Συγκρίνετε τα αποτελέσματα της εξέτασης

10 Καλή τύχη στην μετατροπή του ταλέντου σας σε επιχείρηση!


Κατέβασμα ppt "Πρόγραμμα κατάρτισης „Lifestyle επιχειρηματικότητα για τους ενήλικες εκπαιδευομένους“ Τελική συνάντηση Το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google