Point System γιά άντρες...

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Point System γιά άντρες...
Advertisements

Καπάνταης Σοφοκλής Μιχελάκης Γιώργος.  Α1: Αγωνίζονται 13 ομάδες. Παίζουν όλες μεταξύ τους και εντός και εκτός έδρας.  Ευρωλίγκα : Συμμετέχουν 24 ομάδες,
ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ CHAPIONS LEAGUE. ΠIΑ ΟΜΑΔΑ ΠΗΡΕ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΤΟ 2011; REAL MADRIT; BARCELONA; BAYERN;
Ποδόσφαιρο. 1.Ποιος είναι ο πρώτος σκόρερ στο champions league όλων των εποχών; Α) Raul Α) Raul Β) C.Ronaldo.
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Τρώω σωστά,μεγαλώνω σωστά» Σχολικό έτος ο Νηπιαγωγείο Πατρών.
Ευρωπαϊκό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Teachers 4 Europe” Εκπαιδευτικός : Τριανταφύλλου Μαρία 1 ο Πιλοτικό Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών, Πέλλας Τάξη.
«Το κυκλοφοριακό πρόβλημα. Αιτίες, συνέπειες και δυνατότητες άμεσης βελτίωσης» Οι κρίσιμοι τομείς της οδικής ασφάλειας και στάθμευσης, όπου λόγω της αδικαιολόγητης.
Τέλος 2 ου παγκοσμίου πολέμου Η διακυβέρνηση του κράτους παραδώθηκε στις 4 μεγάλες δυνάμεις Η Γερμανία χωρίστηκε σε ζώνες κατοχής Η Γερμανία χωρίστηκε.
ΥΛΙΚΑ:  2 κιλά περίπου άγρια χόρτα για πίτα, όχι για βράσιμο  Άνηθο  Κρεμμυδάκια φρέσκα  5 Αυγά  2 ντομάτες ώριμες  Ελαιόλαδο.
Α΄ τετράμηνο Τμήμα Α2. Στέργιος Φλώρος Δημήτρης Φιλέντας Θανασης Μηχος Γιάννης Μαδένογλου.
Λογιστική Κόστους Ενότητα # 5: Συμπαράγωγα Διδάσκουσα: Σάνδρα Κοέν Τμήμα: Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Τα φύλα στη λογοτεχνία Τάξη: Α΄ Λυκείου. Α΄φάση: Πριν από την ανάγνωση (ενδεικτικός χρόνος: τρεις διδακτικές ώρες) 1 η ώρα : τα παιδιά συζήτησαν για τα.
Πληροφορική και Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3826 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ POWER POINT Διδάσκων: Παλαιγεωργίου Χρόνος1 Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης.
Το Oasis® Shampoo Cap είναι ένα προϊόν μίας χρήσης που φέρει την επανάσταση στη φροντίδα και την υγιεινή των μαλλιών ατόμων που αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν.
«Διατροφή – Τρόφιμα» Ερευνητική Εργασία Α’ τάξης Επιβλέποντες καθηγητές: Μπόσμος Ιωάννης (ΠΕ06) Πολύζου Αγλαΐα (ΠΕ11) Πολύζου Αγλαΐα (ΠΕ11) 1.
Διάρκεια: 15 ογδοντάλεπτες περιόδους Παραδοσιακά παραμύθια Εικονογράφηση των παραμυθιών (Πολιτισμός) Ζωντανεύω ένα κομμάτι από παραμύθι (Θεατρικό παιχνίδι)
ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Εφαρμοσμένη οικολογία Γ΄Λυκείου
ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής «Μποδοσάκειο» Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας
Αριθμός παιδιών: 24 Αγόρια 13 Κορίτσια 11
ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ.
Συνταγεσ δρυμου ΜΥ.ΛΕ., ΜΥ.ΛΕ. που γυρίζεις…!
ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΔΡΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ ΜΑΤΙΝΑ.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Επιμορφωτικό Σεμινάριο στις Ερευνητικές Εργασίες (Project) στην Α΄ & Β΄ Λυκείου Αθήνα, Σεπτέμβριος ο ΓΕΛ Περιστερίου.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΥΡΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Καλλυντήριο Νομός Ροδόπης
Κάνε διπλό κλικ πάνω στην εικόνα και ανοίγει το power point
ΝΟΣΟΣ ΤΩΝ ΔΥΤΩΝ (ΑΖΩΤΟΥ)
ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓAIΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Θεολόγος Καθηγητής DEA Εκκλησιαστικής Ιστορίας ΑΠΘ Δρ.
Οικολογική Κρίση Μαρουλιώ Πασχάλη, ΠΕ 15.
Απομόνωση νουκλεϊκών οξέων
ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
~ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.Π.Α~ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Απομόνωση νουκλεικών οξέων
Γραμμένου Ευαγγελία.
ENOTHTA 1 – Mεντελική γενετική Κεφ. 2, 3, 4, 5, (13)
Παρουσιάσεις με την χρήση PowerPoint
Κανοντας μαθημα με… Σχεδια εργαςιας (projects) ςε τμημα ενταξης ΠΑΡΟΥΣΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ Τ.Ε. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ.
ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Παρουσίαση των δεδομένων με γραφικό τρόπο
Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων
«Σχεδιασμός και υλοποίηση προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης»
Πληροφοριακά Συστήματα και επιχείρηση
Δικτυα υπολογιστων Κεφάλαιο 4.
Μάθημα 2ο Δημιουργία χαρακτήρα Συγγραφή σκηνής.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ… Β΄ Λυκείου 3ο ΓΕΛ Εχεδώρου.
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Βασίλης Γκιμίσης ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ
Μαθηματικά και Γραφιστική στα Logos των Ποδοσφαιρικών Ομάδων
Δρ. Α. Ραφαηλίδης Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πάτρα) ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας
Για να γίνει το γεύμα σας πιο ισορροπημένο...
Σελ. 1 ΟΔΗΓΙΕΣ για τη συμπλήρωση του Φύλλου Αγώνα
Τα Ποδοσφαιρικά Στολίδια της Ε.Ε. (3/5)
Κινήσεις και γραφικές παραστάσεις
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Ο Ιβάν στην Ευρώπη.
Παράδειγμα χρήσης λογισμικού παρουσίασης
ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ Α΄ΒΟΗΘΕΙΩΝ
ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΚΕΣΠΕΜ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ Εκπαιδευτική Ομάδα: Ταξίδου Δήμητρα & Σίμογλου Αθανασία Επιστημονική Υπεύθυνη : Μαρία Ζωγραφάκη Επόπτρια: Λένα Παπαδοπούλου.
ΜΑΡΙΑ ΨΥΧΑ & ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
GDPR- ο ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ Κατασκευή “προσομοιώσεων βαρών” ενός σώματος στην επιφάνεια των πλανητών του Ηλιακού Συστήματος 1ο ΓΕΛ Αγίου Δημητρίου Σχολικό έτος.
Λογιςτικη κοςτους ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΑ.
Συγγραφή Επιστημονικής Εργασίας
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 – Κεφάλαιο 5: Γνωριμία με το Λογισμικό
Διαταραχή ελλειματικής προσοχής-Υπερκινητικότητας
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Point System γιά άντρες... Στον κόσμο των γυναικών ισχύει ένας και μοναδικός κανόνας: Κάνεις κάτι που της αρέσει, παίρνεις πόντους Κάνεις κάτι που δεν της αρέσει, σου αφαιρούνται πόντοι Δεν παίρνεις πόντους για κάτι που είναι αναμενόμενο.

Απλά καθήκοντα…(1) Στρώνεις το κρεβάτι (+1) … χωρίς τα διακοσμητικά μαξιλάρια (+0) Αφήνοντας τσαλακωμένο το κάλυμμα του κρεββατιού (-1) Αφήνεις το κάθισμα της λεκάνης όρθιο (-5) Αλλάζεις το χαρτί υγείας όταν τελειώσει (+0) Όταν τελειώσει το χαρτί υγείας χρησιμοποιείς χαρτοπετσέτες (-1) Όταν τελειώνουν και αυτά χρησιμοποιείς την άλλη τουαλέτα (-2)

Απλά καθήκοντα…(2) Πας έξω να της αγοράσεις λεπτές σερβιέτες με φτερά (+5) ....Και χιονίζει (+8) Αλλά γυρίζεις πίσω με μπύρες (-5) Ελέγχεις έναν ύποπτο θόρυβο την νύχτα (+0) ... και δεν είναι τίποτα (+0) Ελέγχεις έναν ύποπτο θόρυβο την νύχτα και είναι κάτι... (+5) Που το εξουδετερώνεις χτυπώντας το με το ψαλίδι (+10) Είναι το κατοικίδιό της (-10)

Κοινωνικές επαφές… Μένεις μαζί της σε όλη τη διάρκεια του πάρτυ (+0) Τολμάς να μιλήσεις στον κολλητό από το πανεπιστήμιο (-2) Και λέγεται Κατερίνα (-4) Και λέγεται Angela (-8) Η Angela είναι χορεύτρια (-12) Και είναι κορμάρα (-20) Και έχει βάλει σιλικόνη (-80)

Τα Γενέθλια της… Την βγάζεις έξω για δείπνο (+0) …και είναι βραδυά Champions League (+1) Αλλά το μαγαζί έχει τηλεόραση (-2) Και είναι βραδυά προσφοράς (-3)

Εξοδος με αντροπαρέα… Πας με τον κολλητό σου (-5) Ο κολλητός σου έχει έναν ευτυχισμένο γάμο (-2) Και προσπαθεί να σε πείσει γιά το...“θεσμό της οικογένειας” (+2) Ο κολλητός σου είναι αμετανόητος εργένης (-7) Και οδηγάει μια Mustang cabrio (-10) (-15) Με αμερικανικές πινακίδες που γράφουν "GR8 N BED"

Μαζί στο σινεμά… Την πας σινεμά (+2) Την πας σινεμά σε ταινία που ΤΗΣ αρέσει (+4) Την πας σινεμά σε ταινία που τη σιχαίνεΣαι (+6) Την πας σινεμά σε ταινία που τη λατρεύεις (-2) και έχει τίτλο "Φονικός Μπάτσος 3" (-4) (-6) και είναι τσόντα… Και είπες ψέματα ότι ήταν ευρωπαϊκός κινηματογράφος (-8) με θέμα την τέχνη και τον έρωτα… (-10)

Το σώμα σου… Αναπτύσσεις εμφανή μπάκα (-5) Αλλά γυμνάζεσαι για να την ξεφορτωθείς (+10) Και καταφεύγεις σε φαρδιά τζην και φουσκωτά πουκάμισα (-30) Και της λες "Δεν πειράζει, έχεις κι εσύ" (-800)

(Ω ναι! Χάνεις πόντο έτσι κι αλλιώς!) Το ΜΕΓΑ ερώτημα… Ρωτάει: "Σου φαίνομαι χοντρή;" (-1) Διστάζεις να απαντήσεις (-10) Απαντάς "Που;" (-35) Οποιαδήποτε άλλη απάντηση (-20)

Θέλει να συζητήσετε… (+0) Ακούς δείχνοντας προβληματισμένος (+10) Ακους για πάνω από 30 λεπτά (+10) Χωρίς χασμουρητό (+20) Αλλά αυτό συμβαίνει επειδή σε πήρε ο ύπνος (-50)