“Δράση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2017” 13o Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικού.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Σεμινάρια Επιθεωρητών Σεπτεμβρίου Σχολική χρονιά
Advertisements

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σ.Δ.Ε Φυλακών Δομοκού Σχολικό Έτος: Εισήγηση: Ηλιοπούλου Βασιλική.
ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Ophtha Awareness & Diagnosis Campaign Μαζί βλέπουμε τη ζωή ομορφότερη!
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΡΕΣΙΩΤΩΝ»
Δημοτικός Οργανισμός Υγείας & Κοινωνικών Θεμάτων Δήμου Βόλου Δίκτυο Εθελοντών Κοινωνικής Προσφοράς του Δ.Ο.Υ.Κ “ Volo”
Ε υ ρ ω π α ϊ κ ό Δ ί κ τ υ ο Ε μ π ε ι ρ ο γ ν ω μ ό ν ω ν & Τ ε χ ν ο μ ε σ ι τ ε ί α ς Μ Κ Ο www. euronet.org.gr.
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ
ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΜΨΥ ΒΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΕΠΑΨΥ
Παγκόσμια ημέρα του παιδιού
Στόχος της επίσκεψης  Ήταν να πάρουμε μια άποψη από μέρους της εκκλησίας στο ερώτημα τί είναι ποιότητα ζωής και ταυτόχρονα να ασκηθούμε.  Ο άνθρωπος.
Δράσεις & Καλές Πρακτικές της Πνευμονικής Υπέρτασης Ελλάδος Hellenic Pulmonary Hypertension.
ΨυχολΟγος.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 12 Ιουνίου. Καθιερώθηκε από τη Διεθνή Οργάνωση Εργασία, με στόχο.
Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου
ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 158 ΜΕΤΡΟ 4.3 (ΕΤΠΑ) ΕΠ ΚτΠ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Π158 13/7/2006 ΠΕΛΚΑ ΛΙΝΑ ΕΥΔ.
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ M.Sc, M.A.
24 November 2014Γεωργία Μουάγκι1. Δομή της παρουσίασης Έμβληματα του Ερυθρού Σταυρού Χρήση του εμβλήματος Τι είναι ο Ερυθρός Σταυρός Τι είναι οι στοχοί.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ»
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ Β’ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤ’ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
«Η Προοπτική της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» Αμφιλοχία 10/5/2006 Ασύρματο Ευρυζωνικό Δίκτυο τοπικής πρόσβασης Δήμου Ανακτορίου Φιώρου.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ «Η ΟΜΑΔΑ»
14Ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου. Ε΄ Τάξη
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Ο Φαγανούλης στη χώρα της κρίσης»
U.N.I.C.E.F. Οι συμμαθητές.
«Η Προοπτική της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» Πάτρα 9/12/2006 Ασύρματο Ευρυζωνικό Δίκτυο Τοπικής Πρόσβασης Δήμου Μεσσάτιδος Κωτσόπουλος.
Αρχικός τίτλος: «Το κλίμα αλλάζει. Κάνε κάτι και εσύ» H ομάδα ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ξεκινά ένα πρόγραμμα που εποπτεύεται από τη ΓΓΝΓ, και υλοποιείται από το Ινστιτούτο.
«Δράσεις κατά της βίας στο σχολείο την 6η Μαρτίου 2012» 70ο Γυμνάσιο Αθήνας.
Σύνδεσμος Κοιλιοκάκης Κύπρου
Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Θεσπρωτίας
Αγωγή Υγείας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας
Bullying Τρόποι Πρόληψης και Αντιμετώπισης
Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και ΕπικοινωνιώνΗράκλειο Κρήτης για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και την Τοπική Ανάπτυξη5 & 6 Μαϊου 2006 Ανάπτυξη.
Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου Σπύρος Παπαλεξάτος Νικόλας Λαϊνιωτης Γεώργιος Αλεξόπουλος Θύμιος Δραγώτης Παναγιώτης Κοντοδήμος.
Τα Αποτελέσματα των Δράσεων της ΑΝ.Ε.ΒΟ. Α.Ε. Γεώργιος Γκάγκας Διαχειριστής της Πράξης.
Τι ονομάζεται «κοινή γνώμη» και ποιο το κύριο χαρακτηριστικό της; 3.6 Κοινή γνώμη και Ομάδες πίεσης /συμφερόντων Τι ονομάζεται «κοινή γνώμη» και ποιο το.
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Φορέας Υποδοχής και Εκπαίδευσης : Διαιτολογικό Γραφείο Ιωάννη Χρύσου και ΣΙΑ ΕΕ Όνομα: Ζάνα Αντέλα Α.Μ:
Προτάσεις για την εξειδίκευση της διάστασης της αναπηρίας κατά την εφαρμογή του Ε.Π. - Περιφερειακή Στρατηγική για την Αναπηρία Εισηγητής: Λογαράς Δημήτρης,
Π ΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΒΥΡΩΝΑ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Πλυτά Μαρίνα ΑΜ Χειμερινό εξάμηνο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ.  ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 7ΕΚ. ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ 7 ΔΙΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ 40 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΘΕΙ.
Διεπιστημονική Προσέγγιση της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης Αθηνά Σπανάκη – Κοχιαδάκη Ιατρός, Βιοπαθολόγος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ηρακλείου.
Μελέτη και βελτίωση του πάρκου απέναντι από το σχολείο μας από τα παιδιά της Γ τάξης ( ) Οι εργασίες, οι σχετικές με το project, ξεκίνησαν με αφορμή.
ΣΤΟΧΟΙ της ΠΥΛΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Στέλιος Μητρόπουλος Α2 Εργασία για τον όμιλο φυσικής αγωγής
ΟΛΥΜΠΙΑΣ project Ο βασικός στόχος είναι η κοινωνική ενσωμάτωση των ανθρώπων με αναπηρίες, κάτι που είναι απόλυτα σύμφωνο τόσο με τις αρχές και την φιλοσοφία.
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΕΝΤΕΠΟΖΙΔΟΥ.
Διασύνδεση Γενεών μέσα από ένα Ωφέλιμο Διαδίκτυο
Νταίζη Παπαθανασοπούλου, Συντονίστρια Προγράμματος Υγιείς Πόλεις του Π
ΥΓΕΙΑ & ΤΡΟΠΟΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ
ΥΓΙΕΙΝΗ Δημήτρης Τσιργής.
6 Μαρτίου 2016 Παγκόσμια ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού!
Εργασία: Συμβουλευτική σε οικογένεια με ανοϊκό μέλος
Ερευνητική Εργασία. Στη πόλη μας ο τουρισμός αποτελεί μία από τις σημαντικότερες οικονομικές δραστηριότητες και κατέχει κυρίαρχη θέση στον τριτογενή τομέα.
6η Μαρτίου - Παγκόσμια ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού
Τσίτσκαρη Ε. ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ Μάθημα 263 Τσίτσκαρη Ε.
Σχεδιασμός και υλοποίηση προγραμμάτων ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ και ΥΓΕΙΑΣ
Άσκηση και υγεία Αγγελική καστρή.
Προετοιμασία για την ανάληψη προγράμματος
Μετά το σχεδιασμό και την υλoποίηση των προγραμμάτων ΠΕ…
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ
ΘΕΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Καλοκαιρινό Δημιουργικό Εκπαιδευτικό Εργαστήριο για παιδιά
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ H Ε1 τάξη του 2ου Δημοτικού σχολείου (Στρούμπειο) σας προσκαλεί σε ημερίδα με θέμα: «Ανάλαβε δράση για ένα καλύτερο Διαδίκτυο, Σύνδεση με.
Δελτίο τύπου Το Πανεπιστήμιο των Ορέων, ενθαρρύνει τους ανθρώπους της Κρήτης να ξαναπιάσουν στα χέρια τους, το νήμα του υπέρλαμπρου πολιτισμού τους και.
Προσβασιμότητα για ΑμεΑ
8ος ΣΤΟΧΟΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
1ο Νηπιαγωγείο Πατρών
σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο, την πρόληψη καθώς και την
Μεταγράφημα παρουσίασης:

“Δράση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2017” 13o Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων 7-8 Ιουλίου 2017 Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Καλλιθέα «Υγιείς Πόλεις: Ανθεκτικές – Βιώσιμες – Συμμετοχικές» Ειρήνη Δρίζη Φυσικοθεραπεύτρια – Αν. Συντονίστρια ΕΔΔΥΠΠΥ Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

“Δράση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2017” Εισαγωγή: Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΠΟΥ, επιπλέον των 322 εκατομμυρίων ανθρώπων που πάσχουν από κατάθλιψη και 250 εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από διαταραχές άγχους. Η κατάθλιψη αποτελεί μεμονωμένα τον κατ’ εξοχήν παράγοντα που συμβάλλει στο να ζει κάποιος με αναπηρία, επομένως θεωρείται η κυριότερη αιτία αναπηρίας στον κόσμο σήμερα. Είχε προηγηθεί η 15η Συνάντηση των Δήμων-μελών του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών πόλεων. Ημερομηνία και ώρα Δράσης: Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, 10:00 π.μ. - 13:00 μ.μ .

“Δράση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2017” Κεντρικό μήνυμα Δράσης Δήμου ΒΒΒ: “Άσε τη ζωή που κάνεις... ψάξε τη ζωή που χάνεις” Προκειμένου να ξεπεραστεί το εμπόδιο της πρόσβασης λόγω της μεγάλης έκτασης του Δήμου, διατέθηκαν δύο πούλμαν του Δήμου για τη μεταφορά των κατοίκων από όλο τον Δήμο, στην περιοχή Δράσης. Πληθυσμός αναφοράς: κάτοικοι του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Στόχος Δράσης: η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την κατάθλιψη, η συζήτηση, η ενημέρωσή τους για αυτό το σύνθετο φαινόμενο και, ταυτόχρονα, η σωματική τους άσκηση και ψυχική τους ευεξία

“Δράση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2017” Περιγραφή Δράσης: Με αφορμή την 7η Απριλίου, Παγκόσμια ημέρα Υγείας, που για το 2017 ο Π.Ο.Υ έθεσε ως θέμα: “Κατάθλιψη: Ας μιλήσουμε”, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης οργάνωσε Δράση για όλους τους κατοίκους του Δήμου, στην οποία τους δόθηκε η δυνατότητα να γνωριστούν και να κουβεντιάσουν, ενώ ταυτόχρονα ασκήθηκαν με περπάτημα στην όμορφη παραθαλάσσια περιοχή της Βάρκιζας. Μέσω της κοινής διαδρομής του περιπάτου, οι κάτοικοι του Δήμου μας μπόρεσαν να γνωριστούν μεταξύ τους, να μιλήσουν για την κατάθλιψη, ταυτόχρονα περπάτησαν και, στο τέρμα της διαδρομής, καθίσαμε σε παραλιακή καφετέρια, όπου επαγγελματίες υγείας του Δήμου ενημέρωσαν για ό,τι αφορά στην κατάθλιψη.

“Δράση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2017”

“Δράση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2017” Στη διάρκεια της Δράσης μοιράστηκαν στους κατοίκους ενημερωτικά φυλλάδια για την κατάθλιψη, τα οποία είχαν συμβουλές από τους εθελοντές επαγγελματίες Υγείας του Δήμου. Το μεταφρασμένο υλικό του Π.Ο.Υ διανεμήθηκε, επίσης, στα σχολεία και σε δομές του Δήμου όπως το Β.Σ.Σ. και το Κ.Δ.ΑΠ.

“Δράση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2017” “ Άσε τη ζωή που κάνεις ... ψάξε τη ζωή που χάνεις” Ευχαριστούμε!