Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Στόχος της επίσκεψης  Ήταν να πάρουμε μια άποψη από μέρους της εκκλησίας στο ερώτημα τί είναι ποιότητα ζωής και ταυτόχρονα να ασκηθούμε.  Ο άνθρωπος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Στόχος της επίσκεψης  Ήταν να πάρουμε μια άποψη από μέρους της εκκλησίας στο ερώτημα τί είναι ποιότητα ζωής και ταυτόχρονα να ασκηθούμε.  Ο άνθρωπος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Στόχος της επίσκεψης  Ήταν να πάρουμε μια άποψη από μέρους της εκκλησίας στο ερώτημα τί είναι ποιότητα ζωής και ταυτόχρονα να ασκηθούμε.  Ο άνθρωπος που μας βοήθησε στο ερώτημα αυτό ήταν ο πατήρ Σωφρόνιος καθηγητής θρησκευτικών & ψυχολογίας στο σχολείο.

3 Η άποψη του πατήρ Σωφρόνιου μέσα από διαλεκτική συζήτηση…  Ποιότητα ζωής δεν είναι μια απλή έννοια αλλά περικλείει πολλές έννοιες  Εκτός από την οικονομική αυτοτέλεια και τη σωματική υγεία χρειαζόμαστε και την ψυχική υγεία.  Οι προσωπικές του εμπειρίες το τεκμηρίωσαν

4 Τι κερδίσαμε από όλο αυτό…  Προσθήκη μιας ακόμα άποψης στην ερώτηση «Τι είναι ποιότητα ζωής;» και  Αποκτήσαμε εμπειρίες που δεν είχαμε πριν.  Οφέλη αερόβιας ικανότητας ( καρδιοαναπνευστικής αντοχής) γιατί ανεβήκαμε με τα πόδια!


Κατέβασμα ppt "Στόχος της επίσκεψης  Ήταν να πάρουμε μια άποψη από μέρους της εκκλησίας στο ερώτημα τί είναι ποιότητα ζωής και ταυτόχρονα να ασκηθούμε.  Ο άνθρωπος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google