Κώστας Χαλιμούρδας, Παναγιώτης Αλεξάκος Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Κατέβασμα αρχείων βίντεο και ήχου Με το Τι είναι το Real Player To Real Player είναι μια πολυδύναμη εφαρμογή με την οποία μπορούμε να παίξουμε βίντεο.
Advertisements

Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ – ΕΞΟΔΟΥ (INPUT/OUTPUT)
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 – Κεφάλαιο 5: Γνωριμία με το λογισμικό του υπολογιστή
WORDPRESS. Self-Hosting Wordpress • Απαιτείται δικό μας domain, και δικιά μας Web Hosting Υπηρεσία (κατόπιν πληρωμής) • Το λογισμικό του Wordpress κατεβαίνει.
Διαδικασία εγκατάστασης SPSS Κάνετε διπλό κλικ στο εικονίδιο «Ο Υπολογιστής μου» 2. Κάνετε διπλό κλικ στο εικονίδιο του CD-ROM.
EPL003: Επιστήμη της Πληροφορικής και Πληροφοριακά Συστήματα
Επιμέλεια: Δέγγλερη Σοφία
WEB PAGE VIA WEEBLY. Α’ ΦΑΣΗ •Ενημέρωση Β’ ΦΑΣΗ •Συντονισμός Γ’ ΦΑΣΗ •Συλλογή και επεξεργασία πληροφοριών Δ’ ΦΑΣΗ •Υλοποίηση.
set-up on Windows 8 devices
Διαδίκτυο.
Διαδίκτυο Κίκα Χρυσοστόμου. Home Page : Αρχική Σελίδα Για να την αλλάξουμε ακολουθούμε την εξής διαδικασία: 1.Tools 2.Internet Options 3.General (καρτέλα),
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ του tool ενημέρωσης στατιστικών
Εγκατάσταση & Διαχείριση
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Δημιουργία εφαρμογών Επίπεδο.
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
ΕΠΛ002: Εισαγωγή στην Επιστήμη της Πληροφορικής
Support.ebsco.com Εισαγωγή στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Εργασία στην Πληροφορική Από τους μαθητές: Γιώργο Γκρέγκορυ Νίκο Βρεττό.
Δ.Π.Θ. Συνδέοντας έγγραφα - 1 Συνδέοντας έγγραφα Μια σύνδεση στο Web (link) αποτελείται από δύο μέρη : Aυτό που βλέπουμε στη σελίδα και λέγεται άγκυρα.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Σύνδεση online Επίπεδο γνώσεων:
ΕΠ ΚτΠ – Μέτρο 1.2 «Εισαγωγή και Αξιοποίηση των Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση» Πράξη «Δράσεις Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών Πληροφορικής» Ανάδοχος: Ερευνητικό.
Δημιουργία του δικού σας χάρτη στο
Δημιουργία λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gmail της Google
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα
Επιμέλεια: Δέγγλερη Σοφία
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Προγράμματα περιήγησης στο.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – MS Windows – Περιβάλλον εργασίας
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
Παναγόπουλος Ασημάκης Βασιλειάδης Βασίλης Β’ τάξη 6ου ΕΠΑΛ Πάτρας
Ομάδες στο Google. Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν.
 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ DNS SERVERS ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΝ  Παράνομο περιεχόμενο  Περιεχόμενο βίας ή άλλες.
Εγκατάσταση του joomla σε τοπικό υπολογιστή Νταλούκας Βασίλης Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. 1 ου Γραφείου Δ.Ε. Ν.Ηλείας.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS 8 ΟΜΑΔΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΤΑΚΙΑΣ ΝΑΚΟΣ ΝΤΟΜΠΕΒ.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων περιοδικών
Google Drive (διαμοιρασμός αρχείων
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Εισαγωγh στο App Inventor μια visual γλώσσα με πλακίδια για τη δημιουργία Android εφαρμογών Βασίλης Εφόπουλος.
Υλοποίηση εφαρμογών σε προγραμματιστικά περιβάλλοντα Κεφάλαιο 7.
WORDPRESS ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1.
ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ BSc ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ι Τμήμα Λογιστικής ΤΕΙ Κρήτης Γιάννης Χρυσάκης
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 5 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
Zotero Πως μαζεύω βιβλιογραφία με άνεση και σύστημα.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΝΕΦΟΥΣ Cloud Computing.
Ομάδες στο Google.
Οδηγίες εγκατάστασης Windows XP
AppInventor
ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1: Χρήση της απλής δομής επιλογής
Ανάπτυξη εφαρμογών για φορητές συσκευές
Το εκπαιδευτικό περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών AppInventor
Καλά αλλά γρήγορα γιατί έχω κανονίσει να βγω με τους φίλους μου.
Πως δημιουργούμε ένα Wiki στο PBWorks
Web Services στη C# Εργαστήριο 3
10.1 Υπηρεσίες και εφαρμογές Διαδικτύου
Δωρεάν πρόσβαση σε εφημερίδες και περιοδικά
Προγραμματιστικά Περιβάλλοντα
ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2: Χρήση της σύνθετης δομής επιλογής
… μια προσπάθεια των μαθητών της Στ΄ τάξης του 1ου Δ.Σ. Φιλύρου
Προγραμματισμός κινητών συσκευών
Project: Εθισμός στο Internet
Προγραμματισμός κινητών συσκευών
Διδακτική αξιοποίηση Διαδικτυακών περιβαλλόντων
Αντικειμενοστραφής προγραμματισμός με GreenFoot
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Κώστας Χαλιμούρδας, Παναγιώτης Αλεξάκος Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας

Τι είναι Λογισμικό Δημιουργίας android εφαρμογών Σχεδίαση interface με drag and drop Προγραμματισμός με πλακίδια

Περιεχόμενα Πως δημιουργώ Πως κάνω debug Πως Δημοσιεύω Παραδείγματα εφαρμογών

Πως Δημιουργώ Account στη google Δημιουργώ online Διέυθυνση: ai2.appinventor.mit.edu

Debug Connect απευθείας με το κινητό Δημιουργία στο PC online Interpretation στο κινητό Emulation στο κινητό Connect κινητού με PC Δημιουργία στο PC online Interpetation στο PC Emulation στο κινητό Connect με emulator Δημιουργία, interpretation, emulation στο PC

Connect απευθείας με το κινητό (πρoτεινόμενο) (1/2) Cloud Δημιουργία της εφαρμογής Interpretation - emulation

Connect απευθείας με το κινητό (πρoτεινόμενο) (2/2) wifi.html wifi.html Απαραίτητο το wifi Install mit companion στο κινητό: Ανοίγω ένα QR reader και κάνω scan το apk που θα δώ στη διεύθυνση παραπάνω οπότε πάω στις λήψεις και το εγκαθιστώ Ανοίγω ένα project στο AppInventor και πάω Connect ->AI companion Ανοίγω το mit companion στο κινητό και, ή σκανάρω το QR code που βλέπω στο PC ή τo πληκτρολογώ Πλέον έχω connection μεταξύ AppInventor και κινητού Κατάργηση με Connect->Reset connection στο AppInventor

Connect με κινητό μέσω usb (1/4) Cloud Δημιουργία της εφαρμογής Interpretation emulation

Connect με κινητό μέσω usb (2/4) Install App Inventor setup software on your computer. (για τα windows Σημείωση: το AppInventor software είναι 32bit, σε 64bit λειτουργικό θα πρέπει να ξεκινά το aistarter από το C:\Αρχεία εφαρμογών(x86)\AppInventor\aistarter με δεξί κλικ και εκτέλεση ως διαχειριστής (administrator) Install mit companion στο κινητό: Ανοίγω ένα QR reader και κάνω scan το apk που θα δώ στη διεύθυνση παραπάνω οπότε πάω στις λήψεις και το εγκαθιστώ Run aistarter που θα είναι στην επιφάνεια εργασίας με την εγκατάσταση του aisetup Στο κινητό επιτρέπουμε το debugging από τις ρυθμίσεις- >επιλογές για προγραμματιστές Συνδέω το κινητό με τη usb θύρα και επιλέγω να κάνω άνοιγμα φακέλου ως mass storage δηλαδή Πηγαίνω στο connect test page ( συνέχεια

Connect με κινητό μέσω usb (3/4) … Πηγαίνω στο connect test page ( Και τσεκάρω αν συνδέθηκε κινητό με PC Αν όχι ανατρέχω στη βοήθεια Ψάχνω drivers για το κινητό μου Τους κατεβάζω, τους αποσυμπιέζω, σε ένα φάκελο στο PC Δεξί κλικ στον υπολογιστή μου ->διαχείριση->Διαχείριση συσκευών Βρίσκω το άλλες συσκευές, το ανοίγω και δεξί κλικ εγκατάσταση driver, κάνω αναζήτηση στο φάκελο με τους drivers και τους εγκαθιστώ Επιστρέφω στο connect test page συνέχεια …

Connect με κινητό μέσω usb (4/4) …Επιστρέφω στο connect test page Αν όλα είναι ok, Ανοίγω ένα project στο AppInventor και πάω Connect->USB Πλέον έχω connection μεταξύ AppInventor και κινητού Αν χρειαστεί update η έκδοση του Appinventor τότε επιλέγω να γίνει. Όπου μου ζητάει χρόνο επιλέγω να συνεχίσει. Εάν μου βγάζει error στο update το κάνω από το google chrome. Έαν μου βγάζει parse error package, κάνω connection->Hard reset από το menu, δοκιμάζω χωρίς καμία άλλη εφαρμογή ανοιχτή, αν μου βγάλει επιλογή forse close ή wait δεν κάνω τίποτα μέχρι να πατήσω το update της εφαρμογής Κατάργηση με Connect->Reset connection στο AppInventor

Connect με emulator(1/2) Cloud Δημιουργία της εφαρμογής Interpretation emulation

Connect με emulator(2/2) Install App Inventor setup software on your computer. (για τα windows Run aistarter που θα είναι στην επιφάνεια εργασίας με την εγκατάσταση του aisetup Ανοίγω ένα project στο AppInventor και πάω Connect->USB Πλέον έχω connection μεταξύ AppInventor και κινητού Αν χρειαστεί update η έκδοση του Appinventor τότε επιλέγω να γίνει. Όπου μου ζητάει χρόνο επιλέγω να συνεχίσει. Εάν μου βγάζει error στο update το κάνω από το google chrome. Έαν μου βγάζει parse error package, κάνω connection->Hard reset από το menu, δοκιμάζω χωρίς καμία άλλη εφαρμογή ανοιχτή, αν μου βγάλει επιλογή forse close ή wait δεν κάνω τίποτα μέχρι να πατήσω το update της εφαρμογής Κατάργηση με Connect->Reset connection στο AppInventor Παρατήρηση: Είναι το πιο απλό emulation αλλά κολάει πάρα μα πάρα πόλύ

Δημοσίευση Με Qr Code Με APK, απευθείας σε κινητό ή στο google play (κοστίζει η εγγραφή) Δίνοντας το source aia

Δημοσίευση με QR code Σύνδεση και του κινητού στο διαδίκτυο Από το AppInventor πάω Build->provide Qr code for.apk Ανοίγω ένα QR reader στο κινητό μου και διαβάζω το QR code

Δημοσίευση με.apk Από το AppInventor πάω Build->save.apk to my computer Φόρτωση στο κινητό Με usb: Συνδέω το κινητό με usb στο PC και φορτώνω το.apk σε ένα φάκελο στο κινητό μου Σε ιστοσελίδα: Ανεβάζω το.apk σε μία ιστοσελίδα Συνδέομαι με το κινητό στη σελίδα κάνω λήψη το.apk Με Στέλνω το.apk, το λαμβάνω από το κινητό, το αποθηκεύω στο κινητό μου Ενεργοποιώ από τις ρυθμίσεις τους κινητού μου την εγκατάσταση από μη αξιόπιστες πηγές Πατώ πάνω στο.apk που φόρτωσα στο κινητό μου και η εφαρμογή εγκαθίσταται Απενεργοποιώ τη ρύθμιση για εγκατάσταση από μη αξιόπιστες πηγές

Δημοσίευση με.apk στο google play Σύνδεση στο internet και στο κινητό Από το AppInventor πάω Build->save.apk to my computer Ανεβάζω το.apk στο google play Ψάχνω την εφαρμογή στο google play από το κινητό μου Εγκαθιστώ την εφαρμογή

Δημοσίευση με το source Από το AppInventor πάω Project->export selected project to.aia Δίνω το.aia σε οποιονδήποτε Όποιος έχει το.aia μπορεί να το δικό account στο AppInventor να κάνει Projetcs->import.aia from my computer και να έχει το source όλης της εφαρμογής Σημείωση: Μπορεί να γίνει και import από repository με έτοιμες εφαρμογές AppInventor (προς το παρόν μία μόνο εφαρμογή)