TM 301 - KEΦΑΛΑΙΟ 3 ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ STRESS ΣΤΟ MANAGEMENT.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΜΑΘΗΜΑ 7. ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ — ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ.
Advertisements

302 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΜΑΘΗΜΑ 3)
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ Ισόρροπης ανάπτυξης Κορεσμένες ή συμφορημένες - Υψηλό βαθμό ανάπτυξης- Υπερσυγκέντρωση.
TM KEΦΑΛΑΙΟ 8 & 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ. Συμβουλές που θα βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να μειώσετε τα επίπεδα άγχους Καταγράψτε όλα τα πράγματα.
ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Στρατηγική Επιχειρήσεων Ενότητα 5: Εκτίμηση Κιδύνου Νικόλαος Καρανάσιος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.
ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ. Η καρδιά Η καρδιά είναι μια μυϊκή αντλία στο θώρακα που εργάζεται διαρκώς, ωθώντας μέρα-νύχτα αίμα σε όλο το σώμα. Συσπάται και χαλαρώνει.
1 Λοιμώδη Νοσήματα – Υγιεινή Αγροτικών Ζώων – Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας, Τμήμα Ζωικής Παραγωγής, ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ - Ανοιχτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ Ηπείρου.
ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ Κομοτηνή 07/12/2011 Θεοφάνης Βορβολάκος Ψυχιάτρος Λέκτορας ΔΠΘ.
HUMAN RESOURCE MANAGEMENT II CHAPTER 7 HUMAN RESOURCE MANAGEMENT II CHAPTER 7 Η Αξιολόγηση της Απόδοσης των Εργαζομένων.
Κλινική εκτίμηση του οξέως ασταθούς ασθενούς Εκτίμηση των λειτουργιών των ζωτικών οργάνων Νοσηλευτικά ζητήματα στον βαρέως πάσχοντα ασθενή Νοσηλευτικές.
ΑΝΑΠΝΟΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ & ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.
Δρ. Σπυρούλα Σπύρου C.D.A. Κολλέγιο  Μάθημα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ- ΚΑΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΜΦΟΥ -ΤΑ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟΥ.
Τμήμα Α 3 1 ο Γυμνάσιο Άργους. Το κάπνισμα δεν είναι παιχνίδι.Το κάπνισμα σκοτώνει.
Οδοντικά προβλήματα των κουνελιών Σεραφείμ Αθ. Παπαδημητρίου αν. καθηγητής Κλινική Ζώων Συντροφιάς Κτηνιατρική Σχολή Α.Π.Θ.
HUMAN RESOURCE MANAGEMENT ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ.
Δρ. Σπυρούλα Σπύρου C.D.A. Κολλέγιο  Μάθημα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ 26 Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 12 Μαΐου 2016, Ώρα – Αθήνα, Ξενοδοχείο Divani.
Μεταβολισμός και θερμορύθμιση Φυσιολογία ΙΙ 2014.
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ( αντίδραση στο stress που διαρκεί 2-5 μέρες και συνδέεται.
Γιάννης Μελέτης 15/1/2007.
Αύξηση κεντρικής θερμοκρασίας του ανθρώπινου σώματος εξαιτίας της επαναρύθμισης του θερμορυθμιστικού κέντρου του υποθαλάμου σε υψηλότερο επίπεδο, μέσω.
Αθλητική Διοίκηση Ενότητα 7: Σχεδιασμός και οργάνωση Προγραμμάτων αθλητισμού, άσκησης και αναψυχής Δήμητρα Παπαδημητρίου, Ph.D. Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.
ΜΑΘΗΜΑ 2.  Εργασία (άνθρωπος)  Φύση/Έδαφος (γη)  Κεφάλαιο (χρήμα)  Επιχειρηματικότητα (ιδέα, διοίκηση)
Κεφάλαιο 2 Ροπή Φυσικές έννοιες & Κινητήριες Μηχανές ΣΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ MSc in Management and Information Systems Μηχανολόγος Εκπαιδευτικός 1 ου ΕΠΑ.Λ. Δράμας.
Εισαγωγή στην αθλητική επιστήμη Η γέννηση της επιστήμης υπήρξε ο θάνατος της δεισιδαιμονίας (Haxley)
Μέθοδοι οργάνωσης νοσηλευτικής εργασίας Κατά ασθενή μέθοδος Λειτουργική ή κατά εργασία μέθοδος Ομαδική νοσηλευτική Πρωτοβάθμια νοσηλευτική Προσωπική διευθέτηση.
KEΦΑΛΑΙΟ ΕΚΤΟ Η ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ Η ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ(σσ 91-93)
ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΣΜΟΙ
Π. ΙΑΚΩΒΑΚΗ¹, Α. ΚΑΤΑΤΣΗ², Α. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ³, ΑΘ. ΤΖΙΜΑΡΑ4, Α. ΑΝΤΩΝΙΟΥ5
MSc in Management and Information Systems
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ
Επαγγελματικός Κίνδυνος και διαχείρισή του
Κεφάλαιο 4 Βενζινομηχανές (4χρονες – 2χρονες)
Απόφαση Απόφαση θεωρείται η διαδικασία επιλογής μεταξύ εναλλακτικών λύσεων για την επίτευξη κάποιου στόχου.
ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Επιχειρηματικός Σχεδιασμός ΤΕΙ ΙΝ - ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΤΩΠΟΔΗ.
Τι είναι η βουλιμία; Η βουλιμία είναι μία διαταραχή διατροφής και αναφέρεται στην υπερβολική κατανάλωση τροφής μέχρι σημείου υπερβολικού κορεσμού,
Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος
Microenterpise Microinsurance Microriskmanagement
ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ Η κατάσταση κατά την οποία η συμπεριφορά ενός ατόμου ή μιας ομάδας σκόπιμα επιδιώκει να εμποδίσει την επίτευξη των στόχων ενός άλλου ατόμου ή.
« Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ: Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΕΝΗΛΙΚΗ ΖΩΗ».
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – ΤΟΜΕΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ - ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ
Αρχές Οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων 1ο εξάμηνο ΛΕΟΝΤΙΤΣΗ ΛΟΥΚΙΑ
ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ… Η ΖΩΗ ΜΑΣ «Είμαστε ό,τι τρώμε»
Η γλώσσα, οι διάλεκτοι και η σύζευξή τους
1.2 ΛΟΓΟΙ ΕΜΦΆΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΔΕΡΜΑΤΟΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ
Σέρρες, 2016 Πτυχιακή εργασία της Κωνσταντίνας Παπαζήση
Κακή θρέψη - Υποθρεψία Η κακή θρέψη (υποθρεψία) αναπτύσσεται σε περιπτώσεις όπου οι καθημερινές διατροφικές ανάγκες δεν καλύπτονται εξ αιτίας: Μειωμένης.
Κλειούσης Ε. Ελευθέριος
ΔΙΑΛΕΞΗ 9 Δραστηριότητα και κινητικότητα Ύπνος.
Συμβουλές για ένα υγιές βάρος
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ
Κεφάλαιο 4 Βενζινομηχανές Κυλινδροκεφαλή
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
Φυσικοί Παράγοντες.
Νοσηλευτική φροντίδα ασθενούς που υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση
Ορμονικά συστήματα Επινεφρίδια 1α. Ο μυελός και οι ορμόνες του
ΨΥΧΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΟΥΣ
A B C D E F G Figure S6 Oxidative stress Heavy metal Control CdSO4
Μ.Ε.Κ. Ι Κεφάλαιο 2 Πρώτος Θερμοδυναμικός Νόμος
Κεφάλαιο 2 Φυσικές έννοιες & Κινητήριες Μηχανές
ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
ΓΥΝΑΙΚΑ- ΠΑΙΔΙ.
Παιδαγωγικού Ινστιτούτου & Εκπαιδευτικής Πύλης του Υ.Π.Ε.Θ.
Προγράμματα Προαγωγής Υγείας στην Ελλάδα και διεθνώς
A.ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΛΟΧΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

TM KEΦΑΛΑΙΟ 3 ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ STRESS ΣΤΟ MANAGEMENT

Το στρες δεν είναι πάντα βλαβερό. Μπορεί να: Oξύνει τις αισθήσεις σου, Nα σε κεντρίσει και Nα σε κάνει να δώσεις σημασία στις προκλήσεις που συναντάς στην ζωή. Το αντίθετο του στρες είναι η πλήξη, που σίγουρα σε ρίχνει στην ρουτίνα. Τότε χρειάζεται κάτι να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον για να δραστηριοποιηθείς.

Γενικά οφέλη από την αντιμετώπιση του στρες Υγεία. Αποτελεσματική αντιμετώπιση του άγχους μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή διάφορων προβλημάτων υγείας τα οποία προκαλούνται από το άγχος πχ πονοκεφάλους, υψηλή πίεση, καρδιακές παθήσεις. Εμφάνιση. Άτομα λιγότερο αγχωμένα νιώθουν και φαίνονται καλύτερα και πιο υγιή.

Αυξημένη παραγωγικότητα. Κάποιος ο οποίος δεν είναι αγχωμένος μπορεί να είναι πολύ πιο συγκεντρωμένος από κάποιον τον οποίο διακατέχει το άγχος. Προσωπική διάθεση και ευτυχία. Άτομα με λίγο άγχος νιώθουν πιο ευτυχισμένα και ευδιάθετα. Αντιμετωπίζουν τα πάντα με μεγαλύτερη αισιοδοξία και θετική σκέψη.

Οφέλη της εταιρίας από την αντιμετώπιση του άγχους των υπαλλήλων Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και δημιουργία καλύτερων σχέσεων μεταξύ προσωπικού και πελατών της εταιρίας. Χαμηλότερο κόστος-κυρίως σε θέμα απώλειας προσωπικού, πληρωμών προσωπικού που απουσιάζει λόγω ασθένειας κλπ. Μειωμένη πιθανότητα ατυχημάτων.

Αυξημένο ηθικό και αυτοπεποίθηση προσωπικού. Καλύτερη φήμη εταιρίας. Αυξημένη παραγωγικότητα, αποτελεσματικότητας και εσόδων.

Οφέλη του προσωπικού από την αντιμετώπιση του άγχους Αυξημένο ηθικό. Λιγότερη κούραση και τράβηγμα. Μεγαλύτερο κίνητρο για να παράγουν καλή και αποτελεσματική δουλειά. Ικανότητα να κερδίζουν περισσότερα με πιο σκληρή δουλειά και καλύτερη απόδοση.

Νιώθουν ευτυχισμένοι στην εργασία τους και έχουν λιγότερες πιθανότητες να ψάξουν αλλού για δουλειά. Οι προϊστάμενοι μπορούν να επικεντρωθούν στον εαυτό τους και όχι στους υπαλλήλους.