Κατάσταση Οδοστρώματος και Συντήρηση Οχήματος Η πρόσφυση των ελαστικών μειώνεται όταν το οδόστρωμα είναι βρεγμένο ή καλυμμένο με σκόνη, άμμο ή χαλίκια.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Pocket.ERP The ultimate solution for the mobility user.
Advertisements

COMPUTERWORMS.
Παρουσίαση PocketBiz Pharma Κωνσταντίνος Τζαβάρας Sales Manager.
Δρ. Τσιάντος Β., Δρ. Σάλτας Β., Σταμέλλος Α., Κυμπάρης Κ. Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών, Γενικό Τμήμα Θετικών Επιστημών Τμήμα Βιομηχανικής Πληροφορικής.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Το Wiimote στη διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών ESA's 2011 Teachers Summer Workshop Noordwijk, the Netherlands, July Μιχάλης Ορφανάκης Φυσικός,
Σύνδεση δυο υπολογιστών σε δίκτυο ή προς τον έξω κόσμο (internet)
Βλάπτουν τα κινητά τηλέφωνα; 1ο Μέρος: Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία και κινητά τηλέφωνα Καρακούλιας Άγγελος (Ομάδα 1) Υφαντή Ειρήνη (Ομάδα 2) Φωτόπουλος.
Παρουσίαση PocketBiz Restaurant Κωνσταντίνος Τζαβάρας Sales Manager.
ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ: ΤΣΑΒΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΥΡΜΑΚΕΣΗΣ
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Βασικές πληροφορίες για τους υπολογιστές:
© ENERANET IT SYSTEMS    Tel: Προστασία από κλοπή δεδομένων.
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Κα.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΑΚΗ
Διδακτικά οφέλη από τη χρήση του διαδραστικού πίνακα στην τάξη
Λειτουργικό Σύστημα Ios
Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε όλες τις δυνατότητες που δίνει το κινητό τηλέφωνο; ΤΩΝ: ΚΩΝ/ΝΟΥ ΘΕΟΤΟΚΑ ΘΑΝΟΥ ΘΩΔΟΥ.
«Στατιστική έρευνα για τα κινητά τηλέφωνα»
«Στατιστική έρευνα για τα κινητά τηλέφωνα»
Μάθηση εν κινήσει Mobile-Learning Ιωάννου Μάριος, Νικολάου Μαρία, Παπακωνσταντίνου Κούλα, Σακκάς Γιώργος.
Η ιστορια των υπολογιστων
VODAFONE WIND COSMOTE WHATS UP “CALL ΕΡΩΣ” Q.
Πληκτρολόγια Χριστόβ Ντίμο Β2/ΒΠ Σχολική χρονιά
Ασύρματες Ευρυζωνικές Τεχνολογίες – προσβασιμότητα και εφαρμογές για άτομα με αισθητηριακές αναπηρίες Γιώργος Ζήσης Systema Technologies A.E.
Παναγόπουλος Ασημάκης Βασιλειάδης Βασίλης Β’ τάξη 6ου ΕΠΑΛ Πάτρας
Εκπαιδευτική Ρομποτική στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Τι είναι Δίκτυο Υπολογιστών;Τι είναι Δίκτυο Υπολογιστών; Ποιά τα Πλεονεκτήματα Δικτύωσης Υπολογιστών;Ποιά τα Πλεονεκτήματα Δικτύωσης Υπολογιστών; Τι.
Εργασία στο μάθημα Συντήρηση Υπολογιστών
Τι είναι το Bluetooth Διεθνές πρότυπο το οποίο –υποστηρίζει φθηνή, μικρής σχετικά ταχύτητας ασύρματη επικοινωνία –καταργεί τα καλώδια μεταξύ συσκευών.
Πιθανές επιπτώσεις του κινητού στον άνθρωπο  Διαταραχή μνήμης, συγκέντρωσης  Πονοκέφαλοι  Αλλοιώσεις στο DNA  Κίνδυνος ανάπτυξης κακοήθους όγκου στον.
1 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΒΑΔΙΑΣ Σχολ. Έτος Γνωρίζετε ότι… Το κινητό τηλέφωνο πρέπει να το χρησιμοποιούμε μακριά από το κεφάλι μας !!! Ενδείκνυται η ανοιχτή.
Διημερίδα «Επιχειρηματικότητα & ΤΠΕ», Πρόγραμμα ICT, 7 ο ΠΠ της ΕΕ – Επιχειρηματικότητα και Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών Τετάρτη, 20 Ιουνίου.
Συντήρηση Υπολογιστών Εργασία του μαθητή Γεράσιμου Ευριπίδη.
Global Posistioning Sytems (GPS) Στρατής Αβαγιάννης Στρατής Αντωνέλλης Παντελλής Σπάρταλης.
Τι είναι και πώς λειτουργεί
Ακτινοβολία – Δείκτης SAR
Τι είναι το Bluetooth Διεθνές πρότυπο το οποίο –υποστηρίζει φθηνή, μικρής σχετικά ταχύτητας ασύρματη επικοινωνία –καταργεί τα καλώδια μεταξύ συσκευών.
Πτυχιακή Εργασία των: Στάγκου Ευάγγελου (2110) Μπακατάρη Ιωάννη (1660)
Net Book Advent 10.1’’ Intel Atom N GHz 1024MB RAM DDR2 HDD 120GB Camera + Mic On Board Wireless + Bluetooth Windows XP Home Greek Εγγύηση 1 Έτους.
Κατασκευή – Προγραμματισμός συστήματος έξυπνης κλειδαριάς με τη χρήση μικροελεγκτή Arduino.
Ένας διαδραστικός πίνακας είναι μία ψηφιακή συσκευή αφής που συνδέεται με έναν υπολογιστή και ένα προβολικό (προτζέκτορα). Ο διαδραστικός πίνακας πρέπει.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΜΠΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.
Διαδραστικός πίνακας χαμηλού κόστους Με τη χρήση του χειριστηρίου από την κονσόλα nintendo wii (wiimote) Ξυνιδάκης Χρήστος.
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ TDA2030 KAI ME BLUETOOTH Ονοματεπώνυμο: ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.
Πόσα και ποια είδη καλωδίων γνωρίζετε; Χάλκινο Καλώδιο, Συνεστραμένα Ζεύγη Καλωδίων, Ομοαξονικά Καλώδια, Οπτικές Ίνες.
Ασύρματα Δίκτυα Αισθητήρων και το θέμα της ενέργειας Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Εφαρμογών Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ Πανεπιστήμιο Πατρών.
Νησιώτη Έλενα Πετσάνη Δέσποινα Εφαρμογές Τηλεπικοινωνιακών Διατάξεων Επαυξημένη πραγματικότητα και EyeTap 14/5/2015 4/24.
Ψηφιακές Επικοινωνίες Ενότητα 3: Ψηφιακή Διαμόρφωση Παναγιώτης Μαθιόπουλος Σχολή Θετικών Επιστημών Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.
Δίκτυα υπολογιστών Δίκτυο είναι ένα σύνολο από δύο ή περισσότερους υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους, ώστε: να μπορούν να ανταλλάσσουν δεδομένα.
Επιλεγμένα Θέματα ΜΥΥ και Έρευνες
για τη συμμετοχή στην Έκθεση InnoTrans 2016
Ειδικά θέματα σε κινητά και ασύρματα δίκτυα
ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ Δρ. Α. Καταραχιά Επίκουρος Καθηγήτρια
Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά ο «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»
Πληροφοριακά συστήματα διοίκησης
Το εσωτερικό του υπολογιστή
εντοπισμός προβλήματος Κώφωση: η πλήρης ή μερική απώλεια της ικανότητας της ακοής. Αποκαλείται «αόρατη αναπηρία», αφού δεν μπορεί κάποιος να την.
«ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ»
EV3 Βασικό πακέτο – Ηλεκτρονικά μέρη
Ασύρματα μέσα μετάδοσης
Βιομηχανικός έλεγχος στην εποχή των υπολογιστών
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κωνσταντίνος Σ. Λιάντζας
Ένα είδος επιβλαβούς ακτινοβολίας είναι αυτή του κινητού :
Εικόνα 4.1: Τμήμα του εθνικού οδικού δικτύου (Αττική οδός)
Θέμα: «Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία - Κινητά Τηλέφωνα και Υγεία»
Ερευνητική εργασία τμήμα (Α1) 2ου ΕΠΑ.Λ Λαμίας
Τα μέρη των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε.
Δίκτυα προστιθέμενης αξίας EDI και εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου
Σώζοντας το νερό για ένα καλύτερο μέλλον!
Νάντια Καραδήμου Ειδικό Εκπ/κό Προσωπικό Τ.Ε.Φ.Α.Α. Παν. Θεσσαλίας
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Κατάσταση Οδοστρώματος και Συντήρηση Οχήματος Η πρόσφυση των ελαστικών μειώνεται όταν το οδόστρωμα είναι βρεγμένο ή καλυμμένο με σκόνη, άμμο ή χαλίκια. Ελαττώνοντας ταχύτητα, έχετε λιγότερες πιθανότητες να γλιστρήσετε όταν φρενάρετε. Αν οδηγείτε τακτικά σε χιονισμένους ή παγωμένους δρόμους, σκεφτείτε μήπως θα ήταν καλό να προμηθευτείτε χιονολάστιχα για το χειμώνα. Αυτά έχουν πιο παχύ πέλμα και παρέχουν καλύτερη πρόσφυση.

Ποτό και Οδήγηση Οδηγοί που υπό άλλες συνθήκες είναι υπεύθυνοι και προσεκτικοί ίσως γίνονται πολύ ριψοκίνδυνοι όταν έχουν καταναλώσει οινοπνευματώδες ποτό. Το 2008 περισσότεροι από άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες σκοτώθηκαν σε αυτοκινητικά δυστυχήματα. Σχεδόν για το ένα τρίτο αυτών των θανάτων ευθυνόταν η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Ακόμη και μια ελάχιστη ποσότητα αλκοόλ μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς τις οδηγικές σας ικανότητες. Ορισμένοι επιλέγουν να μην πιουν καθόλου αλκοόλ όταν πρόκειται να οδηγήσουν.

Ποτό και Οδήγηση Η συμμόρφωση με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, η χρήση της ζώνης ασφαλείας, η διατήρηση του αυτοκινήτου σας σε καλή κατάσταση και η αποχή από την οδήγηση όταν έχετε πιει μπορούν να προστατεύσουν τόσο τη δική σας ζωή όσο και των άλλων. Αυτές οι εισηγήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφεύγετε τα τροχαία ατυχήματα, αλλά μόνο αν τις εφαρμόσετε.

Όρια Ταχύτητας, Ζώνες Ασφαλείας, Γραπτά Μηνύματα Ίσως φαίνεται ότι σε ορισμένους δρόμους το όριο ταχύτητας είναι υπερβολικά χαμηλό. Αλλά συνήθως δεν κερδίζετε και πολύ χρόνο παραβιάζοντας το όριο. Για παράδειγμα, σε μια απόσταση 80 χιλιομέτρων, αυξάνοντας την ταχύτητα από τα 100 στα 120 χιλιόμετρα την ώρα, θα κερδίσετε περίπου 8 λεπτά. Αξίζει να διακινδυνεύσετε για τόσο λίγο χρόνο;

Όρια Ταχύτητας, Ζώνες Ασφαλείας, Γραπτά Μηνύματα Οι ζώνες ασφαλείας είναι σχεδιασμένες για να σας προστατεύουν. Ένας κρατικός φορέας στις Ηνωμένες Πολιτείες υπολόγισε ότι μεταξύ του 2005 και του 2009 οι ζώνες έσωσαν πάνω από ζωές μόνο σε εκείνη τη χώρα. Μπορεί ο αερόσακος να αντικαταστήσει τη ζώνη ασφαλείας; Μπορεί ο αερόσακος να αντικαταστήσει τη ζώνη ασφαλείας; Όχι. Όχι.

Άνοιγμα αερόσακου

Ο αερόσακος λειτουργεί σε συνδυασμό με τη ζώνη για να παρέχει αυξημένη προστασία. Αν δεν φοράτε ζώνη ασφαλείας, ο αερόσακος χάνει την αποτελεσματικότητά του, μπορεί μάλιστα να γίνει και επικίνδυνος. Γι’ αυτό, κάντε το συνήθειά σας να φοράτε ζώνη τόσο εσείς όσο και οι συνεπιβάτες σας. Και κάτι άλλο: Και κάτι άλλο: Ποτέ μην επιχειρείτε να διαβάσετε ή να στείλετε γραπτό μήνυμα ενώ οδηγείτε.

Κινητό και Οδήγηση Σύμφωνα με το νέο Κ.Ο.Κ., η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση επιτρέπεται μόνον όταν αυτό είναι τοποθετημένο σε ειδική θέση για ανοικτή ακρόαση ή όταν χρησιμοποιείται με ακουστικό ασύρματης επικοινωνίας (bluetooth). ή όταν χρησιμοποιείται με ακουστικό ασύρματης επικοινωνίας (bluetooth). Σημαντικός αριθμός ερευνών έχει δείξει ότι η χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης προκαλεί απόσπαση της προσοχής και αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο ατυχήματος.

Κινητό και Οδήγηση Οι οδηγοί που χρησιμοποιούν το κινητό τηλέφωνο: δεν έχουν καλή αντίληψη του τι συμβαίνει στο δρόμο δεν προσέχουν τις πινακίδες δεν διατηρούν την κατάλληλη θέση στη λωρίδα κυκλοφορίας και σταθερή ταχύτητα είναι πιθανό να μην διατηρούν την απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα δεν έχουν καλά αντανακλαστικά αισθάνονται περισσότερο άγχος