ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Β1-Β2 (Σχ.έτος 2014-2015) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ : ΝΕΟΚΟΣΜΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Bong da city TA ONEIRA MAC
Advertisements

ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
TA MEΓΑΛΥΤΕΡΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΟΡΟΣΕΙΡΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
KEΦΑΛΑΙΟ 5 1.Οι Απόστολοι με το κήρυγμα για το Χριστό Προκαλούν αντιδράσεις. // πειθαρχειν δει θεω μαλλον ή ανθρωποις ΓΑΜΑΛΙΗΛ.
TA ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
KΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΤΕΝΑ LECTURE:5 KΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΤΕΝΑ LECTURE:5.
 Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ  Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ (ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,
TAΞH Ε’. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΠ/ΚΟΣ : ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΑΝΘΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΝΤΑΣ ΑΕΙΦΟΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» Έρευνα για την καταγραφή.
Τομέας Πληροφορικής. Υποστήριξης Υπολογιστικών Συστημάτων Εφαρμογών & Δικτύων Η/Υ.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΤΩΣΕΩΝ Λιούτα, Ε., Μέντης, Μ., Δημοπούλου, Α., Κεσουδίδου, Ι., Μπουρδούλης, Κ., Παναγιωτόπουλος, Η.
Τα ps3 που υπάρχουν. ΤΑ CONTROLLER ΤΟΥ PS3 Η μπαταρία του ps3 controller.
Χρονικός Προγραμματισμός Έργων Ενότητα 4: Το χρονοδιάγραμμα σε συνθήκες αβεβαιότητας Κλεάνθης Συρακούλης, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων,
Κεφάλαιο 1 ο Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 1. Η ταξινόμηση των δημόσιων φορέων 1. Κεντρική Διοίκηση ( Βουλή, Κυβέρνηση, υπουργεία ). 2. Οργανισμοί τοπικοί.
1 Μηχανογραφημένη Λογιστική Ι Χρόνος Έκδοσης Στοιχείων Λιανικής Πώλησης Άρθρο 13 Χύτης Ευάγγελος Ελληνική Δημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου.
Κινηματική Μήτρου Ιωάννης, Φυσικός Τηλενίκης Ευάγγελος, Φυσικός.
Tatoo H λέξη tattoo (τατουάζ) έχει δύο μεγάλα παράγωγα: την πολυνησιακή λέξη «ta», που σημαίνει κάτι το εντυπωσιακό, και την ταϊτινή λέξη «tatau», που.
ΠΡΌΒΛΗΜΑ 1.ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΣΟΦΙΚΟ 1: ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 1989.
Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών. Ο επαγγελματικός τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών ανήκει στον κύκλο Εφαρμογών του 10ου ΕΠΑ.Λ. και περιέχει την ειδικότητα: Γραφικών.
ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ;. TAΞΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.. Οι παραδοσιακοί χοροί της χώρας μας παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία. Κάθε περιοχή, χωριό έχει τους δικούς.
ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ.
ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΦΩΛΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ; Η περίπτωση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Σύμβαση για τα δικαιώματα του παιδιού
Παρουσίαση αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla
ΣΤΑΣΙΜΟ ΚΥΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ε΄2
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (Σ.Ψ.)- Συνέχεια
ΕΙΔΙΚΗ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ Τ- ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΑ
Λογικός Σχεδιασμός Σχεσιακών Σχημάτων
ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ
Διάλεξη 10 Αποστάσεις στο Σύμπαν
Βύθισμα – Κλίμακες βυθισμάτων
Κεφάλαιο 6: Δίκτυα Ευρείας Περιοχής
Στερεότυπα.
Μεσογειακή διατροφή.
ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΒΗΣΣΑΡΙΑ & ΜΑΡΙΑ ΣΤ2.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
Ορισμός, μέσα και χαρακτηριστικά φαινομένου
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ
ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ Εργασία: στο μάθημα της Ν.Γλώσσας
ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΜΑΔΑ DAB.
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ & ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ FULBRIGHT
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ
ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ
ΓΕΛΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΑ
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Το οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα του Ρατσισμού
ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΕ ΤΡΙΒΗ Αρχικά η ράβδος και το ύφασμα είναι ουδέτερα – το φορτίο του καθενός και το συνολικό και των δύο είναι ΜΗΔΕΝ.
Ο περιοδικός πίνακας των Στοιχείων. (I)
PROJECT Οι μαθήτριες: Αντριάνα Πλάκα Φιλιώ Κρίνου Βερόνικα Πρένγκα
1ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου Ονοματεπώνυμο: Τμήμα: Μάθημα: Υπεύθυνος καθηγητής: Θέμα: Ημερομηνία παράδοσης: Ξιάρχου Κωνσταντίνα Γ΄2 Χημεία Κος Δημητρόπουλος.
João BENTO Μετάφραση / διασκευή : Φράττη Παναγιώτα Αλεξάνδρα
Περίπατος στην παλιά Αθήνα
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ
Υγειά και Ποιότητα ζωής Η ποιότητα ζωής είναι ένα πολυδιάστατο φαινόμενο -Μετά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο στην Αμερική ο όρος ποιότητα ζωής εκφράζει την.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Σχ. Έτος: ……3Ο ΓΕΛ ΓΛΥΦΑΔΑΣ………
Fintech και Μικροπιστώσεις στην Ελλάδα
تعيين Gs (Specific Gravity of Soil Solids)
Νεοπλασματα ουροδοχου κυστης
Αντιμικροβιακή αντοχή και οροτυπία διεισδυτικών στελεχών Streptococcus pneumoniae σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΑΦΥΛΑΚΗ ΑΝΝΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΙΩΑΝΝΗΣ.
Δομή του μαθήματος Εφαρμογές του 1ου θερμοδυναμικού νόμου
TA ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΤΗΣ ΚΝΕ Χαρακτηριστικά φωνηέντων:
Ναυπηγικό σχέδιο και αρχές casd
Ἀλφαβετ.
Φαινόμενο θερμοκηπίου αίτια – ενεργειακό ισοζύγιο
Γιώργος Θ. Δημόπουλος ΜD, PhD, FCCP Λέκτορας Εντατικής Θεραπείας
ΗΛΕΚΤΡΑ ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ
Պողոս Առաքյալ կամ Սավուղ Տարսոնցի-Պողոս
Εργασία Σχολικού Προγράμματος Θέμα: Ποντιακός Ελληνισμός
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Β1-Β2 (Σχ.έτος ) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ : ΝΕΟΚΟΣΜΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Αντέσχος Κων/νος Αγγή Ευστρατία Δομουτζόγλου Άσπα Αλμυρού Ιφιγένεια Κοσμίδης Φίλιππος Ηλιάδης Ιωάννης Κριμιώτης Γιάννης Κάππα Αλεξάνδρα Λεβεντόπουλος Χρήστος Κοσμίδης Δημοσθένης Μαυρομμάτης Οδυσσέας Λαζαρίδου Ιωάννα Μαχαιρίδης Γιάννης Λευθεριώτου Μέλανη Μιναρετζής Στράτος Μόσχου Ιωάννης Μόης Θοδωρής Νασιέλη Ζωή Μπεκιάρη Ελισάβετ Ντέντε Άγγελος Νικόλα Άγγελος Πρίφτι Ελένη Ντοματά Ηλέκτρα Σελεγγίδη Χρυσοβαλάντω Ντοματάς Βαγγέλης Σελεγγίδης Στέλιος Παπάζογλου Ελευθερία Σταύρου Νικολέτα Σπυρίδου Αναστασία Χατζία Αλέξανδρος Τσαλδαρίδου Αθηνά Τσιμαγεώργη Ελευθερία Χατζία Κωνσταντίνος

Σκοπός του προγράμματος Ενδυνάμωση της αντίληψης της συμμετοχικότητας και ευαισθητοποίησης πάνω σε περιβαλλοντικά θέματα Επιμέρους στόχοι: Ανάπτυξη ενεργητικότητας και ομαδικού πνεύματος Υιοθέτηση φιλοπεριβαλλοντικών συμπεριφορών Ανάπτυξη του γραπτού και προφορικού λόγου Ενίσχυση κριτικής σκέψης και διαλόγου Διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους για μια όμορφη και καθαρή γειτονιά από τους επίσημους φορείς της πόλης Καλλιέργεια των εικαστικών τους δεξιοτήτων με τη χρήση οικολογικών και ανακυκλώσιμων υλικών

ΙΔΕΟΘΥΕΛΛΑ Γράψαμε σε χαρτί του μέτρου τo υπό επεξεργασία θέμα του προγράμματος μας(Ενεργός πολίτης) και σημειώσαμε τι πιστεύουν τα παιδιά ότι σημαίνει αυτό.

ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Αφού συγκεντρώσαμε τις αρχικές σκέψεις των παιδιών για το τι σημαίνει«ενεργός πολίτης», δημιουργήσαμε το δεκάλογο του ενεργού πολίτη,σημειώνοντας τα 10 πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει αυτός.

ΕΡΕΥΝΑ ΠΕΔΙΟΥ Όλα μαζί τα παιδιά έκαναν μια βόλτα στη γειτονιά του σχολείου μας και καταλήξαμε στο κοντινό μας πάρκο.Κατά τη διάρκεια της διαδρομής κατέγραφαν και παράλληλα φωτογράφιζαμε τι δεν τους άρεσε.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ…

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Αφού καταγράψαμε ό,τι δεν μας άρεσε επιστρέψαμε στην τάξη,όπου εκεί συζητώντας, καταλήξαμε στα πιο σημαντικά από αυτά που δεν άρεσαν στα παιδιά.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ Στην επόμενη μας συνάντηση,αφού πρώτα τα παιδιά ξαναθυμήθηκαν τι δεν τους άρεσε,πρότειναν τις δικές τους λύσεις ως ενεργοί πολίτες.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ Μια άλλη μέρα ξαναεπισκεφθήκαμε το πάρκο της γειτονιάς για να βοηθήσουμε κι εμείς σαν ενεργοί πολίτες στον καθαρισμό του.Φορέσαμε λοιπόν τα γάντια μας και ξεκινήσαμε…

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΚΟΥ

ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ Μια από τις προτάσεις των παιδιών για να βελτιωθεί το πάρκο της γειτονιάς τους,ήταν να γράψουν και να παραδώσουν τα ίδια μια επιστολή στη δήμαρχο της πόλης μας,για να βοηθήσει.

ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ …

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ Με τις ιδέες που μας πρότεινε μια εικαστικός,τα παιδιά δημιούργησαν χριστουγεννιάτικες κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά,τις οποίες μάλιστα τις εκθέσαμε στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που έγινε.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΠΕΤΑΜΕΝΗΣ ΠΑΝΤΟΦΛΑΣ ΠΟΥ TA ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Επισκεφθήκαμε άλλα τμήματα του σχολείου,τα ενημερώσαμε για το πρόγραμμά μας και τους ζητήσαμε να μας βοηθήσουν στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε το σχολείο και την αυλή μας καθαρή.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΑΥΤ0 ΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ Τα παιδιά κατά τη διάρκεια της συζήτησης- αξιολόγησης που έγινε έδειξαν πως τους άρεσε το θέμα μας και εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους που η δήμαρχος άκουσε το αίτημά τους και βοήθησε να καθαριστεί περισσότερο το πάρκο,αλλά και υποσχέθηκαν πως από εδώ και στο εξής θα είναι ενεργοί πολίτες και θα φροντίζουν το σχολείο τους.