ΥΛΙΚΑ 1 ΚΙΛΟ ΚΑΡΥΔΙΑ (ΦΛΟΥΔΑ) 1 ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΚΙΛΟ ΚΟΝΙΑΚ 10 ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ 1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΝΟΥΚΛΕΪΚΩΝ ΟΞΕΩΝ (DNA ΚΑΙ RNA) AΠΟ ΦΥΤΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ
Advertisements

ΜΕΝΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟ ΓΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΚΑΝΑΡΙΩΝ.
ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΓΕΙΡΟΙ TΗΣ Γ ΄2 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ….
ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.
ΒΟΥΡΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΙΒΑΔΙΩΝ ΧΙΟΥ
Συνταγή φιλίας Εκτέλεση ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!! Παρουσίαση
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.
Παραδοσιακές Συνταγές
Επιμέλεια: Τίκβα Χριστίνα
Ενότητα 1: Εισαγωγή στην Έννοια του Αλγορίθμου και στον Προγραμματισμό
ΚΡΗΤΗ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ :ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΠΟΥΡΑΖΑ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Ιταλία Από τις Ελένη Χριστοδούλου Εύη Χατζούδα ΣΤ’1
ΥΛΙΚΑ:  ½ Kg κιμά μοσχαρίσιο  1 και ½ Kg μελιτζάνες  3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα  2 τομάτες αποφλοιωμένες και πολτοποιημένες  1 χούφτα μαϊντανό ψιλοκομμένο.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΡΤΙΟΣ 2012 Π. Σοφράς.
Η Νότια Κορέα, επίσημα Δημοκρατία της Κορέας, είναι κράτος της ανατολικής Ασίας, στο νότιο μέρος της κορεατικής χερσονήσου. Προς τον Βορρά συνορεύει.
ΖΥΜΑΡΙΚΑ.
Παραδοσιακές Συνταγές Μυτιλήνης
ΔΟΥΚΙΣΣΑ Μαρία Αγαθοκλέους.
Τούρτα Spider-man Μάριος Αντώνης.
Ενότητα: 4 Μαγειρική Χώρου Εστίασης Κεφάλαιο 4. 2
Παρασκευές επιδορπίων
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Α.Π.Θ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΣΑΚΗΣ Ε΄2
ΕΛΙΑ – ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ – ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ
ΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ.
 Η Αμερική είναι ήπειρος του Δυτικού Ημισφαιρίου, που αποτελείται από τη Βόρεια και Νότια Αμερική, τα εξαρτώμενα εδάφη Αμερική καταλαμβάνει 8,3% της.
2.2.1– Μείγματα.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ
ΣΑΛΟΜΙΔΟΥ ΕΥΗ ΟΜΠΟΥΚΟΒΙΤΣ ΠΑΟΛΑ
ΚΑΡΠΟΥΖΙ.
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΣΤ1
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ ΤΑΨΙΟΥ
Ομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Μάθημα Οικιακής Οικονομίας Καθηγήτρια: Γκουτζουρέλα Μαρία
Ζυμαρικά - Pasta.
Ορέστης Γεωργιάδης Θέμης Αντωνίου Κωνσταντίνος Δημητρίου
Ενότητα: 12 - Παντς (Punches)
ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
Ενότητα: 9 - Ζούλεπς (Juleps) και Ζεστά ποτά)
Ενότητα: 10 - Χάιμπολ (Hightballs) και Φραπέ (Frappés)
Ενότητα: 5 Ετοιμασία και Παράθεση Σάλτσες Σαλατών και Σαλάτες Κεφάλαιο Caesar dressing, Thousand island dressing.
Project στο μάθημα Τ.Π.Ε Μυκονιάτικη Κουζίνα.
Τρούφες Υλικά: Για το παντεσπάνι σοκολάτας 3/4 φλιτζανιού αλεύρι [που
Μαγειρική Χώρου Εστίασης Θέμα: Παρασκευές Βοδινών
Ανακύκλωση Χαρτιού Γιώργος Γρηγορίου.
Ενότητα: 13 - Σάουαρ (Sours) – Σλινγκ (Sling)
Ενότητα: 5 - Οικογένεια Κούλερς και Φίζες
Ενότητα: Παρασκευές Επιδορπίων
4ο Γυμνάσιο Πύργου Ηλειακή κορινθιακή σταφίδα
Λουΐζα Παντζιαρά Δ΄2 τάξη 10/2/2015. Για τη ζύμη  1 κιλό αλεύρι σκληρό (περίπου)  2 φακελάκια μαγιά ξερή  1 κ.γ.κοφτό αλάτι  2-3 ποτήρια νερό χλιαρό.
Μάθημα: Φλαμπέ Ενότητα: 19 - Μαγειρική χώρου εστίασης Κεφάλαιο 1 - Αστακός Νιούμπουργκ (Lobster Newburg) 1.
ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΡΕΣΙ.
Γ ΕΩΠΟ ΝΙΚΟ Π ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Α ΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΡΟΤΡΟΦΙΑΣ & ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ.
2 ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Ρόδου. ΑναφορέςΠεριεχόμενο σχετικό με το ελαιόλαδο Τροποποίηση (CEE) αρ.136/66/CEE του Συμβουλίου της 22 ης Σεπτεμβρίου.
Όταν το λάδι συνάντησε τα βότανα! Μία καινοτόμος δράση συνεργασίας των περιβαλλοντικών ομάδων: 1 ου Γυμνασίου Πύργου με τίτλο :«Βότανα και αρωματικά φυτά.
Π ΡΟΓΕ Υ ΜΑΤΑ Ευριπίδης Σάββα. ΣΤΟΧΟΙ Ο ΜΑΘΗΤ ΗΣ ΝΑ Ε Ι ΝΑΙ Σ Ε Θ ΕΣ Η ΝΑ : Διακρίνει τους παράγοντες ελέγχου της ποιότητα των αυγών. Περιγράφει τους.
Αλγόριθμοι
Υλικά : 1 κιλό κρέας 3 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές βιτάμ αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση : Ξεθερμίζουμε το κρέας, το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε μια λαδόκολλα.
Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί και συνταγές από όλο τον κόσμο Πολιτιστικό πρόγραμμα: «Γνωρίζοντας τον κόσμο μέσα από γεύσεις και εικόνες» Γυμνάσιο Μελίκης.
Η Πάτρα είναι το μεγαλύτερο οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της Πελοποννήσου και της δυτικής Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χιλιετιών.
Μεσογειακή Διατροφή Μεσογειακή Διατροφή είναι ένας ορός όπου έχει επινοηθεί από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις. Το 1995 μια ομάδα επιστημόνων του.
ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη και τα φύλλα: 6 φύλλα κρούστας
5 Ελληνικά φαγητά που ο υπόλοιπος κόσμος δεν καταλαβαίνει
Εργασία των μαθητών της τάξης Ε1
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ Αυτή είναι η συνταγή για το παστίτσιο, που φτιάχνανε οι μαμάδες κι οι γιαγιάδες μας και δεν το χορταίναμε ποτέ. Πλούσιο, γευστικό,
Παραδοσιακά φαγητά διαφόρων χωρών
4o Γυμνάσιο Σπάρτης «Γ. Ρίτσος» Τάξη Α’ Τμήμα Α1 Σχ
«Μαθαίνοντας μαγειρική από τα λάθη μου»
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΥΛΙΚΑ 1 ΚΙΛΟ ΚΑΡΥΔΙΑ (ΦΛΟΥΔΑ) 1 ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΚΙΛΟ ΚΟΝΙΑΚ 10 ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ 1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑ

 ΣΕ ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΑΠΌ ΤΑ ΚΑΡΡΥΔΙΑ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ, ΤΑ ΓΑΡΘΦΑΛΛΑ, ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. ΌΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΌΤΙ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΡΑΓΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΈΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ. ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΚΕΡΑΣΜΑ

ΥΛΙΚΑ 1 ΚΙΛΟ ΩΡΙΜΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ 1 ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΚΙΛΟ ΚΟΝΙΑΚ

 ΣΕ ΈΝΑ ΜΠΩΛ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΌ ΈΝΑ ΜΗΝΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΌΤΙ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ.ΕΠΕΙΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΈΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

ΥΛΙΚΑ 4 ΛΕΜΟΝΙΑ (ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΤΟΥΣ) 1 ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΙ 1 ΛΙΤΡΟ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ Η ΒΟΤΚΑ

 ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΈΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΑΠΌ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΗΜΕΡΕΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ

ΥΛΙΚΑ 6 ΑΧΛΑΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΦΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ 12 ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 1 ΓΛΙΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ 1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΡΥΔΙΑ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΝΕΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΠΑΧΑΡΙ

 ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΟΡΘΙΑ ΜΕΣΑ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΥΚΑ ΤΑ ΚΑΡΘΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ. ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ. ΒΡΑΖΕΤΕ ΣΕ ΣΙΓΑΝΙ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΑ Α ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ  ΠΡΟΤΟΥ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΤΑ ΖΕΣΤΑΝΕΕ ΛΙΓΟ. ΣΕ ΈΝΑ ΠΙΑΤΟ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΡΕΙΣ-ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΑΛΤΣΑ 1 ΑΧΛΑΔΙ ΔΥΟ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΕΔΕΣΜΑ ΜΕ ΈΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΤΗΣ ΑΠΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ

ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 1.5Λ ΜΠΥΚΑΛΙ ΓΥΑΛΙΝΟ) 4 ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΑ ΜΕΡΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 3 ΝΕΡΟ ΠΟΤΗΡΑ ΖΑΧΑΡΗ 3 ΝΕΡΟ ΠΟΤΗΡΑ ΚΟΝΙΑΚ

 ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΤΑ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ. ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ. ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΝΙΑΚ ΑΚΟΜΑ