ΥΛΙΚΑ 1 ΚΙΛΟ ΚΑΡΥΔΙΑ (ΦΛΟΥΔΑ) 1 ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΚΙΛΟ ΚΟΝΙΑΚ 10 ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ 1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑ
ΣΕ ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΑΠΌ ΤΑ ΚΑΡΡΥΔΙΑ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ, ΤΑ ΓΑΡΘΦΑΛΛΑ, ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. ΌΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΌΤΙ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΡΑΓΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΈΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ. ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΚΕΡΑΣΜΑ
ΥΛΙΚΑ 1 ΚΙΛΟ ΩΡΙΜΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ 1 ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΚΙΛΟ ΚΟΝΙΑΚ
ΣΕ ΈΝΑ ΜΠΩΛ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΌ ΈΝΑ ΜΗΝΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΌΤΙ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ.ΕΠΕΙΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΈΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
ΥΛΙΚΑ 4 ΛΕΜΟΝΙΑ (ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΤΟΥΣ) 1 ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΙ 1 ΛΙΤΡΟ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ Η ΒΟΤΚΑ
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΈΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΑΠΌ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΗΜΕΡΕΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ
ΥΛΙΚΑ 6 ΑΧΛΑΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΦΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ 12 ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 1 ΓΛΙΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ 1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΡΥΔΙΑ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΝΕΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΠΑΧΑΡΙ
ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΟΡΘΙΑ ΜΕΣΑ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΥΚΑ ΤΑ ΚΑΡΘΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ. ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ. ΒΡΑΖΕΤΕ ΣΕ ΣΙΓΑΝΙ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΑ Α ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΠΡΟΤΟΥ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΤΑ ΖΕΣΤΑΝΕΕ ΛΙΓΟ. ΣΕ ΈΝΑ ΠΙΑΤΟ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΡΕΙΣ-ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΑΛΤΣΑ 1 ΑΧΛΑΔΙ ΔΥΟ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΕΔΕΣΜΑ ΜΕ ΈΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΤΗΣ ΑΠΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ
ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 1.5Λ ΜΠΥΚΑΛΙ ΓΥΑΛΙΝΟ) 4 ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΑ ΜΕΡΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 3 ΝΕΡΟ ΠΟΤΗΡΑ ΖΑΧΑΡΗ 3 ΝΕΡΟ ΠΟΤΗΡΑ ΚΟΝΙΑΚ
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΤΑ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ. ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ. ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΝΙΑΚ ΑΚΟΜΑ