Μουσουλμάνοι Μαρία Αμπατζή Στ’2 1 ο Π.Δ.Σ. Θεσσαλονίκης 2015-2016.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Δρ. Σάλτας Βασίλειος.  Ωριαίο ή  Ενότητας ή  Κεφαλαίου ή  Μέρους ή  Τριμήνου/τετραμήνου ή  Ετήσιο Δρ. Σάλτας Βασίλειος2.
Advertisements

ΜΗΔΕΝΙΣΕ ΤΟ Η ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ..  Η βασική ιδέα της δράσης στηρίζεται στο διαδικτυακό εθελοντισμό.  Οι εθελοντές της δράσης, αφού εγγράφονται.
Virtual e-class community (vec). Οι Θησαυροί της Τέχνης: μια Γέφυρα που Ενώνει τους Πολιτισμούς μας (μέσα σε μια εικονική τάξη)  Το πρόγραμμα  Τα.
ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ ΜΑΡΤΙΟΣ 2016.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΑΛΓΟΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΦΥΗ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (GENETIC ALGORITHMS AND QUALITATIVE REASONING).
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Εισηγήτρια: Ευαγγελοπούλου Κλειώ PhD Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ Α.Π.Θ., M.B.A.
Η περίπτωση του Φωτογραφικού αρχείου του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου ( Συνάντηση 8) Μέρος του περιεχομενου της παρουσίασης αντλήθηκε απο την μεταπτυχιακή.
Δεκέμβριος /12/2014, Αθήνα Δεκέμβριος
Δεκαπενθήμερο Ενημέρωσης για την Πρόσβαση στην Εκπαίδευση, Οκτωβρίου 2015 « Προσβάσιμο Εκπαιδευτικό και Εποπτικό Υλικό για Μαθητές με προβλήματα.
Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση: Πρωτόκολλο επικοινωνίας με ERPs, φακέλους ασθενή. Δρ. Δημήτριος Κουναλάκης Ειδικότητα Γενικής Ιατρικής.
Τοπικο, εικονικό, αισθητική εμπειρία, διαμεσολάβηση ( Συνάντηση 9) Ψηφιοποίηση & ψηφιακή επεξεργασία εικόνας Τμημα Τεχνολόγων περιβάλλοντος Συντήρηση Πολιτιστικής.
Ψηφιακό εκπαιδευτικό περιεχόμενο και σχετικές υπηρεσίες για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαυρομμάτη Εφη Σχολική Σύμβουλος.
Σύνδρομο Lowe. Το Σύνδρομο Lowe είναι μια σπάνια φυλοσύνδετη γενετική πάθηση, παρουσιάζεται κυρίως στους άνδρες. Πήρε το όνομα του από τον παιδίατρο Charles.
Δείκτηςν.2601/98ν.3299/04ν.3908/11 Αριθμός Επενδύσεων (1) Ύψος Επενδύσεων (2) Ενισχύσεις (3)
1 ΑΝΟΣΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΩΓΙΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Β15985 Ε.Ζ.Π κ Υ.
Μαθαίνοντας τα ανθρώπινα και Ευρωπαϊκά δικαιώματα Εργασία που υλοποιήθηκε από την Ε-Στ τάξη του 3-θέσιου Ράλλειου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ.
ΕΚΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΔΔΑ 2η2η ημέρα – Ηλεκτρονικό έγγραφο & ψηφιακές υπογραφές.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ 7ου γυμνασίου Ηλιούπολης Καθηγητής-Υπεύθυνος της Εργασίας: Λιανός Ανδρέας.
Σωστή έκθεση, Φωτομέτρηση, γκρίζα καρτα, κλίμακες, Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή (Συνάντηση 2) Τεχνικές Φωτογράφισης (Θ) Τμημα Τεχνολόγων περιβάλλοντος Συντήρηση.
Υπηρεσία Ιδρυματικού Αποθετηρίου στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΟΥ Γεώργιος Βουγιουκλής Τεχνικός Διευθυντής ELiDOC.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.
Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης
Επιμορφωτική ημερίδα: Η καινοτομία στη διδασκαλία των Φιλολογικών
ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Τι είναι η Κατανομή (Distribution)
Εικονική / επαυξημένη πραγματικότητα και τηλεματική στα logistics
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Απλά βήματα για τη χρήση της πλατφόρμας e-learning του EVANDE Συγγραφέας: Dr. Χαρ. Φασουλάς, Επιστ. Υπεύθυνος έργου/ΜΦΙΚ, Παν/μιο.
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Δημ. Δρογκούλας.

1η Εργαστηριακή Άσκηση - TCP/IP Όνομα: Σουλιώτη Βασιλική ΑΜ: 691
Ψηφιοποίηση & ψηφιακή επεξεργασία εικόνας
Επεξεργασία και διαχείριση στερεών αποβλήτων
Χριστίνα Γεωργιάδη Δανάη Χατζηαποστόλου
Παραγωγή Ηλεκτρονικού Προϊόντος – ψηφιακός πίνακας ανακοινώσεων
«Πειράματα σε ζώα & ανθρώπους και κλωνοποίηση»
Εννοιολογική Χαρτογράφηση
ΓΕ2/1112.
5.Μέρη του ναού Κυρίως ναός-Νάρθηκας-Αύλειος χώρος
6η ενότητα: Σχεδίαση (layout) και εξαγωγή του χάρτη
Ψηφιοποίηση & ψηφιακή επεξεργασία εικόνας
Ransomeware.
Επισυνάπτονται τα 25 ΠΔΣΒ των αντίστοιχων Δήμων των 4 ΠΕ
Β. Ευρωπαϊκά Προγράμματα
Σχεδιασμός συστήματος μέτρησης ταλαντώσεων για τη γέφυρα του Μετσόβου
Κείμενο.
Προγραμματισμός και Εφαρμογές Η/Υ (Ε)
23o Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών Α. Π. Θ
"Fresh Ideas and Resources in
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής έχουμε την τιμή
Ενώ ο Λύσανδρος βρίσκεται στη Ρόδο, οι Αθηναίοι, με ορμητήριο τη Σάμο, λεηλατούν τις ιωνικές πόλεις που ανήκαν στον Κύρο.
Eιδικά θέματα βάσεων χωρικών δεδομένων και θεωρία συστημάτων - E
Διαχείριση εγγράφων Microsoft Office Word.
Office 365.
To Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης ( )
Εκπαιδευτική αξιοποίηση του Google Drive
Συστάδα 2: Φυσικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Φυσική Αγωγή και Υγεία
PDF Histogram Συνεχούς Τυχαίας Μεταβλητής
ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής έχουμε την τιμή
Εννοιολογική Χαρτογράφηση
Αθηνά Μαυρίδου Καθ. Μικροβιολογίας ΤΕΙ Αθήνας
АКТУАРСТВО др Наташа Папић-Благојевић
1. Ο χριστιανικός ναός Εισαγωγή.
Οργανωση συνεδριου Γεώργιος Απλαδάς Καθηγητής Εφαρμογών ΤΕΙ Κρήτης
12η ΕΝΟΤΗΤΑ «ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ».
ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019.
Η βιβλιοθήκη εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων (αποθετήριο) «Ιφιγένεια»
Ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ τι είναι, πως λειτουργούν, ποιος είναι ο σκοπός τους Αύγουστος 2019.
ΟΠΣ ΕΣΠΑ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Μουσουλμάνοι Μαρία Αμπατζή Στ’2 1 ο Π.Δ.Σ. Θεσσαλονίκης

Ισλάμ* Η αραβική λέξη «Ισλάμ» σημαίνει «υποταγή στον Θεό» για τους Μουσουλμάνους. Υπάρχουν δύο μεγάλες κατηγορίες μουσουλμάνων, οι Σουνίτες, οι ορθόδοξοι μουσουλμάνοι που πιστεύουν στο Κοράνι και στην ιερά παράδοση (Σούνα) και οι Σιίτες, οι θεωρούμενοι αιρετικοί. Θρησκευτικός ηγέτης των μουσουλμάνων είναι ο Μουφτής. Η προσευχή των Μουσουλμάνων

Ισλάμ** Το Ισλάμ είναι θρησκεία μονοθεϊστική και την ίδρυσε ο Μωάμεθ. Το Ισλάμ δεν έχει μόνο θρησκευτική αλλά και πολιτική υπόσταση, όπως και άλλες θρησκείες. Το Ισλάμ έχει λάβει επιδράσεις από την προϊσλαμική αραβική θρησκεία, τον Ιουδαϊσμό και τον Χριστιανισμό. Από φιλοσοφικής πλευράς επηρεάστηκε τόσο από την Πλατωνική όσο και από την Αριστοτελική σκέψη. Αραβούργημα με το όνομα του Αλλάχ

Το Τζαμί* Οι ναοί των Μουσουλμάνων λέγονται τζαμιά και αποτελούνται από: Τους μιναρέδες, που είναι πύργοι των οποίων ο αριθμός ποικίλει από 1 έως 6 και συμβολίζουν τη μοναδικότητα του Θεού Την κρήνη, όπου οι πιστοί πλένονται πριν την προσευχή Την αίθουσα της προσευχής, που είναι στρωμένη με χαλιά ισλαμικής τέχνης.

Το Τζαμί** Την εσωτερική διακόσμηση από αραβουργήματα* και στίχους από το Κοράνιο Τον άμβωνα, από τον οποίο ο ιμάμης* απευθύνεται στους πιστούς Μια εσοχή στον τοίχο (Mihrab), που δείχνει την κατεύθυνση της Μέκκας, της ιερής τους πόλης. Το Μπλε Τζαμί

Γλωσσάρι Ιμάμης: ο αρχηγός της μουσουλμανικής κοινότητας των πιστών, που ηγείται όλων των θρησκευτικών δραστηριοτήτων της. Αραβουργήματα: διακοσμητικά έργα αραβικής τέχνης.

Πηγές 0/6/ /___.pdf ions/islamismos Βιβλίο θρησκευτικών Στ δημοτικού

Μουσουλμάνοι Μαρία Αμπατζή Στ’2 1 ο Π.Δ.Σ. Θεσσαλονίκης