Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Β. Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Β. Ευρωπαϊκά Προγράμματα"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Β. Ευρωπαϊκά Προγράμματα
Αποστολή δικαιολογητικών για τα Erasmus+ (άρθρο 6)

2 Πού βρίσκονται τα δικαιολογητικά

3 Πώς γίνεται η αποστολή των δικαιολογητικών
Αρχικά μόνο ηλεκτρονικά σε .pdf ενιαίο αρχείο προκειμένου να γίνει ο έλεγχος (τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν τη μετακίνηση). Το διαβιβαστικό αποστέλλεται σε .doc(x) . Αφού ελεγχθούν από τη ΔΔΕ Καρδίτσας και την ΠΔΕ Θεσσαλίας, αποστέλλονται και σε έντυπη μορφή υπογεγραμμένα από το διευθυντή.

4 Επισημάνσεις Το πρακτικό μετακίνησης πρέπει να αναγράφει αναλυτικά το πρόγραμμα μετακίνησης και πρέπει να συμπίπτει με αυτό που έχει σταλεί από το φορέα υποδοχής στην πρόσκληση (Letter of invitation). Οι ημέρες μετακίνησης να συμπεριλαμβάνουν και τις ημέρες του ταξιδιού. Αν υπερβαίνουν τις ημέρες πρόσκλησης να αιτιολογούνται. Τα ξενόγλωσσα κείμενα πρέπει να υπογράφονται από το Δ/ντή του σχολείου. Να γίνεται αναλυτικός έλεγχος της λίστας των δικαιολογητικών που οφείλουν να συνοδεύουν το διαβιβαστικό.

5 Εκπαιδευτικές επισκέψεις στο εξωτερικό (άρθρο 5)
Ανταλλαγές Αδελφοποιήσεις E-twinning Συμμετοχές σε διεθνείς συναντήσεις Διάρκεια έως 7 (ή 10 ημέρες) και εκτός εξετάσεων Έγκριση προγράμματος – Τα έξοδα βαρύνουν τους συμμετέχοντες

6 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ Όταν υπάρχει μετακίνηση στο εξωτερικό απαιτείται ενημέρωση της πρεσβείας ή του προξενείου στη χώρα αυτή Κοινοποίηση στο ΥΠΕΞ:


Κατέβασμα ppt "Β. Ευρωπαϊκά Προγράμματα"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google