ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Σ.Π.Ε.Κ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΥΡΟΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΦΩΤΟ ΜΑΛΛΙΟΣ.
Advertisements

Σχεδιασμός προγραμμάτων πρόληψης στο σχολικό περιβάλλον
Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων  Αποφύγετε την επαφή με άγρια ζώα και άγνωστα αδέσποτα.  Μην αφήνετε εκτεθειμένα σκουπίδια ή ζωοτροφή, που.
Πανελλήνια Ένωση Πλοιάρχων
Επαγγελματικά Οχήματα και Επιπτώσεις στην Οδική Ασφάλεια Επιστημονικός Υπεύθυνος Ματθαίος Καρλαύτης Επίκουρος Καθηγητής, ΕΜΠ Τομέας Μεταφορών και Συγκοινωνιακής.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΝΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ
Εισαγωγή στις βασικές έννοιες Δικτύου και Διαδικτύου
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΕΠΕ 3/6/2008 ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.
ΕΣΠΕΡΙΔΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ REACH ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ.
Μονογραφίες Επαγγελμάτων
ΡΟΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013.
- Επικινδυνοτητα απο ερευνεσ - μετατροπεσ
Εργασία του τμήματος Στ1 Σχολική χρονιά
Quatuor Squilla Θέμα: "Πώς επηρέασε η χρήση της κινητής τηλεφωνίας τις διαπροσωπικές σχέσεις και ποια νέα ήθη και γλώσσα εισήγαγε στη σύγχρονη καθημερινότητα;"
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 1ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΕΠΕ 3/6/2008.
ΕΡΕΥΝΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Γιώργος – Μιχαήλ Κλήμης, ΜΒΑ, PhD ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
Μαθήτρια:Ντανιέλα Τσομπανίκοβα
ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
ΘΕΜΑ 2ο Τροχαία ατυχήματα –κυκλοφοριακή αγωγή
Οικιακή Οικονομία ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ.
Ασφάλεια Διαδικτύου Το Διαδίκτυο είναι σήμερα καθημερινό εργαλείο στη ζωή μας: για την αναζήτηση πληροφοριών, για επικοινωνία, για αγορές, για ψυχαγωγία.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ
ΣΥΜΒΑΝ θραύση αγωγού και ενδεχόμενη πυρκαγιά στην Χιλιομετρική θέση 262,2.
Υπηρεσίες Επαγγελματικής Υγείας, Ασφάλειας & Περιβάλλοντος Ηράκλειο Κρήτης ║ Αθήνα ║ Όπου έργο… και πρόληψη Πρακτικές.
ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ
ΓΟΜΩΣΗ Γόμωση : διαδικασία τοποθέτησης των εκρηκτικών στα διατρήματα.
ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.
Σήματα οδικής κυκλοφορίας
ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Σχολικό έτος ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΤΟΣ
ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ Ερευνητική εργασία 2 ου τετραμήνου Ο μάδα Τροχονόμοι Νίκος Πετράκης Θανάσης Τσιάμος Γιάννης Χατζόγλου Λουτσιάνο Σεριάνι.
Bullying Τρόποι Πρόληψης και Αντιμετώπισης
Αποτελέσματα έρευνας Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στις 14/2, 20/3, 27/3 του 2012 επί της Οδού Κων. Παλαιολόγου στην Σπάρτη. Στηρίχθηκε στην παρατήρηση της.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ Ε2 ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ.
Εισαγωγή Στη Διοίκηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Διοίκηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων.
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ.
ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΜΑΡΙΑ Α ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ.
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Αναστάσιος Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ Τ α ξ ί α ρ χ ο ς 21 Ιουλίου 2016.
Π ΟΛΙΤΙΚΉ Π ΑΙΔΕΙΑ Α’ Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. 1 Καζάκου Γεωργία, ΠΕ09 Οικονομολόγος.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (LIFE+) PROTEAS ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ _________________________________________________________________.
ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ:Γ2 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ: ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΩ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ.
Η καταγραφή και ανάλυση ατυχημάτων ως εργαλείο στήριξης αποφάσεων για την επιλογή παρεμβάσεων στο Ε.Ο. Δίκτυο της Π.Δ.Ε. με στόχο τη βελτίωση της οδικής.
ΝΕΟΙ ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Γιάννης Δημητρόπουλος Πολιτικός Μηχανικός - Συγκοινωνιολόγος MSc Μέλος Συλλόγου Ελλήνων.
Advanced Secretarial Duties I. Σκοπός του μαθήματος: Να βοηθήσει τον σπουδαστή να αναπτύξει την ικανότητα να μπορεί να κατανοήσει τον ρόλο μιας ιδιωτικής.
ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Μανδηλαρά 11 Άλιμος, Τηλ./Fax : Κιν.: ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ.
Υποχρεωτική διακοπή πορείας. Υποχρεωτική διακοπή πορείας. Κλειστή οδός για όλα τα οχήματα και προς τις δύο κατευθύνσεις. ΣΤΟΠ, Αστυνομία Τέλος οδού.
Έρευνα έτους ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ. Έρευνα έτους Φάσεις έργου Έρευνα πεδίου: 23 Ιανουαρίου 2006 μέχρι 13 Απριλίου 2006.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΕΣΜΟΣ α.Σ - β.Σ - γ.Λ - δ.Σ - ε.Λ. ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΕΣΜΟΣ 1.β – 2.α – 3.β – 4.β – 5.α – 6.α – 7.β – 8.α – 9.β – 10.β.
ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ - Ο∆ΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Δομή επιλογής Πολλές φορές για να λυθεί ένα πρόβλημα πρέπει να ελεγχθεί αν ισχύει κάποια συνθήκη Παράδειγμα 2: Να διαβαστεί ένας αριθμός και να επιστραφεί.
Επιχειρηματικός Σχεδιασμός
Αποτελέσματα Έργου Έρευνας, Ανάπτυξης και Επίδειξης στα πλαίσια του ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ11 ΕΣΠΑ Dynamic Cargo Routing on-the-Go Δυναμική Δρομολόγηση.
«Ελπίδα Ζωής» Αγγελική Μπαβέλλα- Επιστημονικά Υπεύθυνη-ψυχολόγος
ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΝΤΟΛΙΟΣ ΙΑΣΩΝ ΓΕΡΜΑΝΗΣ
Ένα είδος επιβλαβούς ακτινοβολίας είναι αυτή του κινητού :
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Λίγα λόγια για τα προσωπικά δεδομένα
Κυκλοφοριακή Αγωγή Στο πρόγραμμα αυτό συμμετείχε το σχολείο μας (Ειδικό Κωφών & βαρήκοων Ιωαννίνων), καθώς και το Ειδικό Τυφλών Ιωαννίνων.
Πολιτική Παιδεία Α’ Λυκείου Διδάσκων: Κοψιδάς Οδυσσέας
Η έννοια της επιχείρησης
Ελληνογαλλική Σχολή Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας.
του διαδικτύου Η ασφάλεια ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ:
ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ADR
Θεμα: Τροχαια ατυχηματα
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

ΓΕΝΙΚΑ Η μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων είναι ένα σύνθετο πρόβλημα, διότι η ασφαλής κίνηση του οχήματος, η εμπλοκή σε συμβάν και η αντιμετώπιση του, διαφέρουν σε σχέση με τα υπόλοιπα, καθώς δημιουργούνται πολύ περισσότεροι κίνδυνοι, με απρόβλεπτες συνέπειες στους εμπλεκόμενους και στο περιβάλλον.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Στο πλαίσιο της ασφαλούς κίνησης των οχημάτων, περιλαμβάνονται οι έλεγχοι φορτηγών, είτε από μόνο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε από κοινού με τα Μεικτά Κλιμάκια Ελέγχου.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Στην ασφαλή κίνηση μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων το όχημα έχει διπλό ρόλο, αφενός ως καθ' αυτό όχημα όπως τα υπόλοιπα και αφετέρου λόγω των ειδικών μετασκευών που πρέπει να έχει, για τα εμπορεύματα που μεταφέρει. Για τον λόγο αυτό διαθέτει ανάλογες πιστοποιήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Ομοίως και ο οδηγός κατέχει εξειδικευμένες γνώσεις, κατέχοντας ανάλογη πιστοποίηση περιορισμένης διάρκειας.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Κατά την διάρκεια αυτού του ελέγχου, το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας ελέγχει όχημα και οδηγό όπως στις υπόλοιπες περιπτώσεις και αναζητεί τις πιστοποιήσεις οχήματος και οδηγού. Λόγο μη διασύνδεσης βάσεων δεδομένων, δεν μπορεί να αποκλειστεί η πλαστότητα των πιστοποιητικών, αφού στο παρελθόν υπήρξαν ανάλογες περιπτώσεις. Επαφίεται στην εμπειρία του Αστυνομικού η εξακρίβωση των στοιχείων.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Δεν υπάρχουν εξειδικευμένες γνώσεις για την πρόσδεση και αποθήκευση του φορτίου, όπως και αν το φορτίο που μεταφέρεται είναι αυτό που αναγράφεται στα δελτία μεταφοράς. Και εδώ υπήρχαν στο παρελθόν περιπτώσεις, όπου μεταφερόταν βενζίνη αντί για βιομηχανικά λάδια

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΛΑΦΡΑ ΣΥΝΟΛΟ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΕΤΟΣΦΔΧΦΙΧ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ Στις περιπτώσεις αυτές οι Αστυνομικοί είναι παντελώς απροστάτευτοι. Αγνοούν το φορτίο, τα μέτρα προστασίας, ενώ ακόμα και αν αναζητήσουν το φορτίο μέσω των πινακίδων σήμανσης, περνά αρκετός χρόνος, αφού η επικοινωνία γίνεται μέσω ασυρμάτου με το κεντρικό συντονιστή, ο οποίος πρέπει να επικοινωνήσει με την πυροσβεστική για να συλλέξει στοιχεία και να δώσει πληροφορίες. Ο χρόνος τρέχει, οι συνέπειες πολλαπλασιάζονται. Αν υπάρχει διαρροή φορτίου που δημιουργεί πρόβλημα,τότε διακόπτεται η κυκλοφορία.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ Αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρχει διαρροή φορτίου, το όχημα συνεχίζει κανονικά την πορεία του; Συνήθως ναι. Δεν έχει ελεγχθεί από κανένα ειδικό εάν το φορτίο μετακινήθηκε, με τρόπο που να μην εξασφαλίζει ασφαλή κίνηση, ώστε σε περίπτωση δεύτερου συμβάντος να υπάρχουν δυσανάλογες επιπτώσεις. Εξακολουθεί να ισχύει η πρώτη βεβαίωση του υπευθύνου φόρτωσης.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ Σε περίπτωση που υπάρχει διαρροή φορτίου, ποιος το συλλέγει; Αν η διαρροή γίνει σε αυτοκινητόδρομο, ίσως βρεθεί λύση από τις παραχωρησιούχες εταιρείες. Αν γίνει εκτός, τα πράγματα δυσκολεύουν. Αρμόδιος συντήρησης οδοστρώματος, ο οποίος θα ενεργήσει, δύσκολο να βρεθεί. Μέχρι τις 15:00 υπάρχει ελπίδα, μετά ;

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ Δεν λείπουν περιστατικά στάθμευσης τέτοιων οχημάτων σε κατοικημένες περιοχές, όπου δεν μπορούμε να επιληφθούμε με τον γενικό κανόνα απαγόρευσης στάθμευσης.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ Μας λείπει η πληροφορία, ώστε να αντιμετωπίσουμε το συμβάν με τις λιγότερες συνέπειες.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Μας λείπουν πληροφορίες, στοιχειώδεις εξειδικευμένες γνώσεις, συντονισμός. Ίσως θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε νέες τεχνολογίες, από κοινού με τις συναρμόδιες υπηρεσίες και φορείς για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών. Οι από κοινού έλεγχοι με τα Μ.Κ.Ε. θα προσέφεραν πολλά στην πρόληψη, καθώς θα συμμετείχε έμπειρος και εξειδικευμένος επιστήμονας, δημιουργώντας στους ελεγχόμενους την βεβαιότητα επαγγελματικών ελέγχων, που οδηγούν στην αποτροπή παραβάσεων.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ Γνωρίζουμε ότι και οι υπόλοιπες συναρμόδιες Υπηρεσίες προσπαθούν για την επίλυση των προβλημάτων και ήδη έχουν υπάρξει συσκέψεις. Πιστεύουμε γρήγορα να λυθούν τα προβλήματα. Σας ευχαριστώ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ/ΑΕΑ