ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΩ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ Ο Μπελ έκανε μαθήματα στο βασιλικό γυμνάσιο του Εδιμβούργου και μετά σπούδασε στο κολέγιο του Εδιμβούργου. Ο Μπελ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Βασικές έννοιες της κυματικής
Advertisements

ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ‘’Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ’’
Αποστολίδου Χριστίνα.  Το έτος 1877 κατέθεσε αίτηση για απόκτηση τίτλου ευρεσιτεχνίας ο ήδη ευρύτερα γνωστός εφευρέτης Thomas Alva Edison (Έντισον, 1847-
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Αρχές επικοινωνίας με ήχο και εικόνα (Κεφάλαιο 16)
Oι μικροϋπολογιστές στις σχολικές τάξεις Οι εκπαιδευτικές ταινίεςΟπτικοί δίσκοι «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ»
Συσκευές Εξόδου Συσκευές Εισόδου
ΣΧΕΔΙΟ-ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Το μάθημα της Πληροφορικής Η πραγματικότητα σήμερα!!! ΗΥ-302:Διδακτική της Πληροφορικής Επιμέλεια-Παρουσίαση Γεωργία Αδαμοπούλου Εύα Νοικοκυράκη.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 Το υλικό των υπολογιστών.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ Το τηλέφωνο στην ζωή μας… Το τηλέφωνο είναι μία συσκευή συνδιάλεξης η οποία μεταφέρει τον ήχο μέσω ηλεκτρικών σημάτων. Συγκεκριμένα πρόκειται.
O ALEXANDER GRACHAM BELL ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Τον Απρίλιο του 1903 ο Μπελ ανακάλυψε τον πολλαπλό τηλέγραφο ενώ τις πρώτες του.
Διερευνητική εργασία (Project) Β’Λυκείου σχολικό έτος
Η Πληροφορική στην εκπαίδευση στην ψυχαγωγία και στον πολιτισμό
Επικοινωνία.
Τεχνολογία Επικοινωνιών
Εισηγητής:Στέφανος Μέτης
2.2 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ.
12. Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ
ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»
Βασικές κατηγορίες εκπαιδευτικού λογισμικού Κατερίνα Μαυραντωνάκη.
Μαριάμ Μακάρ Ορέστης Μπίτρο
ΣΚΕΨΟΥ OΠΩΣ Ο EINSTEIN. Ο πιο διάσημος επιστήμονας όλων των εποχών και ίσως ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο, Albert Einstein, παραδίδει το μάθημά του.
ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΤΟ 19Ο ΑΙΩΝΑ
Ενότητα 2 Το ποτάμι τρέχει να συναντήσει τη θάλασσα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΜΟΡΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΜΟΡΣ
3. ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ
Από τη μαθήτρια Δανάη Κασσελάκη
Το σχολείο μας ξεκίνησε να λειτουργεί το 1936 με ιδρυτή τον Ιωακείμ Ξενόπουλο, ο οποίος ήταν δάσκαλος και είχε έρθει από τη Μ. Ασία. Το πρώτο κτίριο που.
Αθήνα η Γέννηση της Δημοκρατίας
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ Δήμητρα Σκιάνη Νίνα Καλύβα Μαργαρίτα Δουκάκη Άννα.
ΜΑΘΗΣΗ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
Στέκομαι, περπατώ…φρενάρω
Το Πορτρέτο του Εαυτού μου
Δεκαπενθήμερο Ενημέρωσης για την Πρόσβαση στην Εκπαίδευση, Οκτωβρίου 2015 «Προσβάσιμο Εκπαιδευτικό και Εποπτικό Υλικό για αμβλύωπες Μαθητές» Βουγιουκλίδης.
Σεπτέμβριος 2015 Στ΄1. Λουίζα Μέι Άλκοτ  Τέσσερεις αδερφές η Μέγκ, η Τζό, η Μπέθ και η μικρή Άμμυ. Η κάθε μια με τις φιλοδοξίες της ζει την εφηβεία.
Καθηγητής Βασίλης Μάγκλαρης Οκτώβριος 2015 Γνωριμία με το SeLCont: Αποθηκευμένες Πολυμεσικές Διαλέξεις Συγχρονισμένο Video, Audio,
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΙΩΡΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ.
Πόσο πιστή στη πραγματικότητα είναι η εικόνα του κόσμου που προβάλλει ο κινηματογράφος ; Τουντακόβ Βλαδίμηρος Τμήμα Α 3 Σχολικό Έτος :
Introduction to Telecommunications- Εισαγωγή στις Τηλεπικοινωνίες Με τον γενικό όρο τηλεπικοινωνίες, (telecommunications), χαρακτηρίζεται η κάθε μορφής.
1/6/2010 ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ohm ΔΗΜΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ. 1/6/2010 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ohm ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΑΣΗ ΕΝΤΑΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.
Τηλέφωνο. Τέλος ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΚΗΣ Βιογραφεία Το πρώτο τηλέφωνο εφευρέθηκε από τον Alexander Graham Bell το 1876 (Reuters) Το τηλέφωνο είναι μία.
Τα δημοτικά σχολεία της Λακατάμειας
Η ΥΠΑΤΙΑ Εργασία στο μάθημα: Διδακτική των μαθηματικών Εξάμηνο: Δ’
Καλώς ορίσατε στην εκδήλωση για τις Φυσικές Επιστήμες.
Η πλατφόρμα Βασίλης Γαργανουράκης Υπεύθυνος 2ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου
Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας
Γλωσσικά Ζητήματα: Δεξιότητες και Προγράμματα Μελέτης
Μεγάλοι Εφευρέτες ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΣ ΤΟΜΑΣ ΕΝΤΙΣΟΝ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΓΚΡΑΧΑΜ
ΕλληνογαλλικΗ ΣχολΗ ΠειραιΑ ΑγιοΣ ΠαΥλοΣ
Ηλεκτρική Αντίσταση Χέλμης Αλέξανδρος.
25ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Μπαταρίες Υπεύθυνος Καθηγητής : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ Του σπουδαστή
χωρίς δίκτυο ? δύσκολη ανταλλαγή αρχείων
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τεστ γνώσεων σχετικά με [το θέμα σας]
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΩΣ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
ΜΑΘΗΜΑ: ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΔΑΣΚΩΝ: Δ. ΠΟΤΑΡΗ ΕΤΟΣ:
Βδομάδα 9_10/3/16 Στόχοι The weather.
Μεταφορές και Επικοινωνία
Πειράματα Φυσικής για το Γυμνάσιο Σχολ. έτος
Πρότυπο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης Τάξη: Β΄2 Γυμνασίου
ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ
Καλώς ορίσατε, μαθητές! Το όνομα του καθηγητή.
HY112 Φυσική Ι Μια πρώτη εισαγωγή.
Ένας σύντομος οδηγός Νίκος Αμανατίδης113/9/2019. Νίκος Αμανατίδης213/9/2019.
ΠΑΟΥΛ ΚΛΕΕ.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΩ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ

Ο Μπελ έκανε μαθήματα στο βασιλικό γυμνάσιο του Εδιμβούργου και μετά σπούδασε στο κολέγιο του Εδιμβούργου. Ο Μπελ έκανε μαθήματα στο βασιλικό γυμνάσιο του Εδιμβούργου και μετά σπούδασε στο κολέγιο του Εδιμβούργου.

Στα πρώτα χρόνια της καριέρας του δίδασκε στη σχολή Σκίνερς, ασκώντας τους μαθητές στην μουσική και στην σωστή έκφραση στο λόγο. Παράλληλα σπούδασε ακουστική και ξεκίνησε την επαγγελματική δραστηριότητα ως δάσκαλος και επιστήμονας. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας του δίδασκε στη σχολή Σκίνερς, ασκώντας τους μαθητές στην μουσική και στην σωστή έκφραση στο λόγο. Παράλληλα σπούδασε ακουστική και ξεκίνησε την επαγγελματική δραστηριότητα ως δάσκαλος και επιστήμονας.

«Να ζει κανείς ή να μη ζει…» η φωνή ενός άνδρα ακούγεται από ένα ηχείο στην βιβλιοθήκη του Κογκρέσου. Ο ομιλητής απαγγέλλει ένα κομμάτι από τον «Άμλετ» με έναν κέρινο δίσκο να ζωντανεύει ηχεία του υπολογιστή. «Να ζει κανείς ή να μη ζει…» η φωνή ενός άνδρα ακούγεται από ένα ηχείο στην βιβλιοθήκη του Κογκρέσου. Ο ομιλητής απαγγέλλει ένα κομμάτι από τον «Άμλετ» με έναν κέρινο δίσκο να ζωντανεύει ηχεία του υπολογιστή.

Περίπου διακόσιες πειραματικές εγγραφές από το εργαστήριο του Μπελ ήταν αποθηκευμένες στο Σμιθσόνιαν. Περίπου διακόσιες πειραματικές εγγραφές από το εργαστήριο του Μπελ ήταν αποθηκευμένες στο Σμιθσόνιαν.

Ο Μπελ το 1903 ανακάλυψε των πολλαπλό τηλέγραφο Ο Μπελ το 1903 ανακάλυψε των πολλαπλό τηλέγραφο Ενώ ένα μήνα αργότερα έκανε τις πρώτες του σημειώσεις του για το τηλέφωνο. Ενώ ένα μήνα αργότερα έκανε τις πρώτες του σημειώσεις του για το τηλέφωνο.

Στη συσκευή του Μπελ η φωνή έπεφτε πάνω στη μεμβράνη και την έκανε να πάλλεται. Αυτό τον καθιέρωσε σαν τον πρώτο που εφάρμοσε τις κυματοειδείς μορφές των ηλεκτρικών ρευμάτων. Στη συσκευή του Μπελ η φωνή έπεφτε πάνω στη μεμβράνη και την έκανε να πάλλεται. Αυτό τον καθιέρωσε σαν τον πρώτο που εφάρμοσε τις κυματοειδείς μορφές των ηλεκτρικών ρευμάτων.

Οι εφευρέσεις του όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Ανακάλυψε και το φωτόφωνο και μετά από λίγο καιρό Βραβεύτηκε με το βραβείο βόλτα.Οι εφευρέσεις του όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Ανακάλυψε και το φωτόφωνο και μετά από λίγο καιρό Βραβεύτηκε με το βραβείο βόλτα. Το 1877 παντρεύτηκεΤο 1877 παντρεύτηκε την πρώην μαθήτριά του Μέιμπελ Χιούμπαρντ..

Έδωσε πολλά χρηματικά ποσά για άλλες ανακαλύψεις και το 1922 πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Έδωσε πολλά χρηματικά ποσά για άλλες ανακαλύψεις και το 1922 πέθανε σε ηλικία 75 ετών.