Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η καλή μέρα από το πρωινό φαίνεται. Σύμμαχος της υγείας μου το πρωινό Το πρωινό υπάρχει από την αρχαιότητα. Στην προκλασική περίοδο ονομάζονταν και αργότερα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η καλή μέρα από το πρωινό φαίνεται. Σύμμαχος της υγείας μου το πρωινό Το πρωινό υπάρχει από την αρχαιότητα. Στην προκλασική περίοδο ονομάζονταν και αργότερα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η καλή μέρα από το πρωινό φαίνεται

2 Σύμμαχος της υγείας μου το πρωινό Το πρωινό υπάρχει από την αρχαιότητα. Στην προκλασική περίοδο ονομάζονταν και αργότερα. Περιλάμβανε κριθαρένιο ψωμί βουτηγμένο σε κρασί μαζί με σύκα και ελιές ή μια κούπα από, ένα ρόφημα από βρασμένο κριθάρι αρωματισμένο με μέντα ή θυμάρι. Το πρωινό υπάρχει από την αρχαιότητα. Στην προκλασική περίοδο ονομάζονταν και αργότερα. Περιλάμβανε κριθαρένιο ψωμί βουτηγμένο σε κρασί μαζί με σύκα και ελιές ή μια κούπα από, ένα ρόφημα από βρασμένο κριθάρι αρωματισμένο με μέντα ή θυμάρι.

3 Γιατί πρέπει να τρώω πρωινό; Σε εφοδιάζει με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Σε εφοδιάζει με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Σου δίνει ενέργεια. Σου δίνει ενέργεια. Βοηθάει την μνήμη σου και την επίδοση σου στα μαθήματα. Βοηθάει την μνήμη σου και την επίδοση σου στα μαθήματα. Σε βοηθάει να νοιώθεις χορτάτος και να αποφεύγεις τα ανθυγιεινά σνακ. Σε βοηθάει να νοιώθεις χορτάτος και να αποφεύγεις τα ανθυγιεινά σνακ. Έχεις καλή ψυχική διάθεση όλη την μέρα. Έχεις καλή ψυχική διάθεση όλη την μέρα.

4

5 Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα πρωινό;

6 Βάλε στόχο στην καθημερινότητα σου το πρωινό γεύμα!!!!!! Το πρωινό δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη, για έναν οργανισμό πάντα γερό και πάντα με Το πρωινό δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη, για έναν οργανισμό πάντα γερό και πάντα με


Κατέβασμα ppt "Η καλή μέρα από το πρωινό φαίνεται. Σύμμαχος της υγείας μου το πρωινό Το πρωινό υπάρχει από την αρχαιότητα. Στην προκλασική περίοδο ονομάζονταν και αργότερα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google