Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Συνεργάστηκαν:Κλέα Μποτση Εύα Πάκου και Χριστίνα Σερούκα

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Συνεργάστηκαν:Κλέα Μποτση Εύα Πάκου και Χριστίνα Σερούκα"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Συνεργάστηκαν:Κλέα Μποτση Εύα Πάκου και Χριστίνα Σερούκα
Ε' ταξη ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Συνεργάστηκαν:Κλέα Μποτση Εύα Πάκου και Χριστίνα Σερούκα

2 Με λίγα λόγια την εργασία μας !
Πήγαμε και ρωτήσαμε όλους τους μαθητές της Α’ τάξης μαζί και την κυρία τους . Μετά συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες μας και τις αντιγράψαμε στον υπολογιστή . Αφού κουραστήκαμε πάρα πολύ καταφέραμε και ολοκληρώσαμε μία αξιόλογη εργασία. Προσπαθήσαμε και κατεβάσαμε μερικές εικόνες μέσα στο θέμα που μας είχε ανατεθεί. Οι παρακάτω εικόνες θα σας εξηγήσουν καλύτερα.

3 Οι εικόνες μας !!!!!!! Τα τρόφιμα που μας παρουσιάζουν οι εικόνες είναι ένα πλούσιο και υγιεινό πρωινό που μπορεί να τρώει ένας άνθρωπος προτού ξεκινήσει η μέρα του.

4 Ανθυγιεινό πρωινό !!!!!!!!!! Το συγκεκριμένο πρωινό δεν είναι για πρωινό γιατί τα τρόφιμα που περιλαμβάνει είναι πολύ ανθυγιεινά, με αποτέλεσμα να παχύνουμε και να βλάψουμε τον οργανισμό μας. Κάτι που κανείς μας δεν το θέλει.

5 Το συμπέρασμα Το συμπέρασμα της εργασίας μας ήταν ότι για να είστε υγιείς και να ξεκινήσετε με ενέργεια την ημέρα σας πρέπει να τρώτε ένα υγιεινό πρωινό . Όπως ξέρουμε όλοι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας μας. Όμως αν δεν τρώτε υγιεινό πρωινό ούτε εσείς θα είστε υγιείς , θα παχύνετε και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας .

6 5 άτομα για να είναι δυνατοί
4 άτομα για να ψηλώσουν 7 άτομα γιατί έτσι θέλουν Και 3 άτομα για να τρέχουν πιο γρήγορα Συνολικά 19 άτομα Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους τα παιδιά μας δήλωσαν ότι τρώνε πρωινό.

7 Τέλος !!!!!!!!!!!!!!!!! Αφού φτάσαμε στο τέλος της εργασίας μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την δασκάλα μας Άννα Βεσυροπούλου που μας έμαθε διάφορα προγράμματα άλλα ενδιαφέροντα πράγματα όπως να γράφουμε γρήγορα ή να αντιγράφουμε εικόνες και να τις βάζουμε σε κείμενα . Την εργασία μας θα κλείσουμε με μία υπέροχη φωτογραφία !!!!!!!


Κατέβασμα ppt "Συνεργάστηκαν:Κλέα Μποτση Εύα Πάκου και Χριστίνα Σερούκα"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google