Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1.Να λειτουργούν τα φρένα, το τιμόνι, το κουδούνι, τα φώτα και αν πλησιάζει να νυχτώσει. 2.Να έχεις τουλάχιστον ένα αριστερό καθρέφτη στο ποδήλατό σου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1.Να λειτουργούν τα φρένα, το τιμόνι, το κουδούνι, τα φώτα και αν πλησιάζει να νυχτώσει. 2.Να έχεις τουλάχιστον ένα αριστερό καθρέφτη στο ποδήλατό σου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 1.Να λειτουργούν τα φρένα, το τιμόνι, το κουδούνι, τα φώτα και αν πλησιάζει να νυχτώσει. 2.Να έχεις τουλάχιστον ένα αριστερό καθρέφτη στο ποδήλατό σου. 3.Να έχουν τα λάστιχα του ποδηλάτου σου τον κατάλληλο αέρα και να είναι σε καλή κατάσταση.

4 1.Να φοράς τα κατάλληλα ρούχα (π.χ φοσφόρο κίτρινο ή πορτοκαλί γιλέκο) ώστε να βλέπουν οι οδηγοί ότι πρόκειται για πεζούς ή και ποδηλάτες. 2.Επίσης να κρατάς το τιμόνι με τα δύο σου χέρια ή εκτός κι αν θέλεις να κάνεις σήμα. 3.Κυκλοφορείς μαζί με άλλους ποδηλάτες κι ο ένας οδηγεί πίσω από τον άλλο. 1. 3. 2.

5 1.Ελέγχεις πίσω σου πριν στρίψεις, πριν προσπεράσεις και πριν σταματήσεις. 2.Στρίβεις σ΄έναν δρόμο και προσέχεις μήπως τον διασχίζουν πεζοί. 3.Δίνεις πάντοτε στον πεζό προτεραιότητα! 3. 1.

6 1.Θέλεις να στρίψεις αριστερά σε διασταύρωση με μεγάλη κυκλοφορία. Σταματάς στο δεξί μέρος του δρόμου, περιμένεις, κι όταν δεις πως υπάρχει ένα κενό στην κυκλοφορία, κύλησε το ποδήλατό σου περπατώντας. Μην το ξεχνάς αυτό ιδιαίτερα την νύχτα.

7


Κατέβασμα ppt "1.Να λειτουργούν τα φρένα, το τιμόνι, το κουδούνι, τα φώτα και αν πλησιάζει να νυχτώσει. 2.Να έχεις τουλάχιστον ένα αριστερό καθρέφτη στο ποδήλατό σου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google