Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Kοκκινοσκουφίτσα παραμύθι Γεια σου μαμά! Μην ανησυχείς θα προσέχω! Στο καλό κοκκινοσκουφίτσα! Να προσέχεις και να μην χαζεύεις στο δρόμο!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Kοκκινοσκουφίτσα παραμύθι Γεια σου μαμά! Μην ανησυχείς θα προσέχω! Στο καλό κοκκινοσκουφίτσα! Να προσέχεις και να μην χαζεύεις στο δρόμο!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 kοκκινοσκουφίτσα παραμύθι Γεια σου μαμά! Μην ανησυχείς θα προσέχω! Στο καλό κοκκινοσκουφίτσα! Να προσέχεις και να μην χαζεύεις στο δρόμο!

2 Η κοκκινοσκουφίτσα ξεκίνησε χαρούμενη για το σπίτι της γιαγιάς της αλλά δεν άκουσε τη συμβουλή της μαμάς της και σταμάτησε στο δάσος να μαζέψει λίγα λουλούδια! Ξαφνικά εμφανίστηκε ο κακός ο λύκος και άρχισε να την ρωτάει που πηγαίνει..έμαθε ότι η κοκκινοσκουφίτσα πήγαινε στη γιαγιά της που έμενε στην άκρη του δάσους!

3 Ο λύκος τότε έτρεξε στο σπίτι της γιαγιάς και αφού την έφαγε φόρεσε τα ρούχα της και περίμενε την κοκκινοσκουφίτσα για να την παραπλανήσει… Γιαγιάκα ήρθα! Σου έφερα και όμορφα λουλούδια από το δάσος! Έλα κοκκινοσκουφί τσα πέρασε!


Κατέβασμα ppt "Kοκκινοσκουφίτσα παραμύθι Γεια σου μαμά! Μην ανησυχείς θα προσέχω! Στο καλό κοκκινοσκουφίτσα! Να προσέχεις και να μην χαζεύεις στο δρόμο!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google