Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο ήρωάς μου Βαγγέλης Μ.. Δημήτρης Διαμαντίδης Σε αυτή την παρουσίαση θα σας παρουσιάσω τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Σε αυτή την παρουσίαση θα σας παρουσιάσω.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο ήρωάς μου Βαγγέλης Μ.. Δημήτρης Διαμαντίδης Σε αυτή την παρουσίαση θα σας παρουσιάσω τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Σε αυτή την παρουσίαση θα σας παρουσιάσω."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο ήρωάς μου Βαγγέλης Μ.

2 Δημήτρης Διαμαντίδης Σε αυτή την παρουσίαση θα σας παρουσιάσω τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Σε αυτή την παρουσίαση θα σας παρουσιάσω τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Παίζει στον Παναθηναϊκό. Παίζει στον Παναθηναϊκό.

3 Βιογραφικό Γεννήθηκε στις 6 Μαΐου του 1980 στην Καστοριά. Γεννήθηκε στις 6 Μαΐου του 1980 στην Καστοριά. Είναι μπασκετμπολίστας και η θέση του είναι shooting guard. Είναι μπασκετμπολίστας και η θέση του είναι shooting guard.

4 Καριέρα Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, την Καστοριά, το 1994 στην οποία έμεινε για μία πενταετία. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, την Καστοριά, το 1994 στην οποία έμεινε για μία πενταετία. Το καλοκαίρι του 1999 πήρε μεταγραφή για τον Ηρακλή, στη βασική ομάδα του οποίου καθιερώθηκε τη δεύτερη χρονιά του και αμέσως ξεχώρισε με το ταλέντο του. Το καλοκαίρι του 1999 πήρε μεταγραφή για τον Ηρακλή, στη βασική ομάδα του οποίου καθιερώθηκε τη δεύτερη χρονιά του και αμέσως ξεχώρισε με το ταλέντο του. Το καλοκαίρι του 2004 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του με την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα. Το καλοκαίρι του 2004 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του με την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

5 Τα καλύτερα match του Διαμαντίδη Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε 13 πόντους του Διαμαντίδη σε 75 δευτερόλεπτα. Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε 13 πόντους του Διαμαντίδη σε 75 δευτερόλεπτα. βίντεο βίντεο βίντεο


Κατέβασμα ppt "Ο ήρωάς μου Βαγγέλης Μ.. Δημήτρης Διαμαντίδης Σε αυτή την παρουσίαση θα σας παρουσιάσω τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Σε αυτή την παρουσίαση θα σας παρουσιάσω."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google