Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Δημιουργία: Παύλος Κώτσης Βρήκα έναν χάρτη θησαυρού και ψάχνω γενναίο πλήρωμα να με βοηθήσει να τον βρω! Θα έρθεις μαζί μου; Βρήκα έναν χάρτη θησαυρού.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Δημιουργία: Παύλος Κώτσης Βρήκα έναν χάρτη θησαυρού και ψάχνω γενναίο πλήρωμα να με βοηθήσει να τον βρω! Θα έρθεις μαζί μου; Βρήκα έναν χάρτη θησαυρού."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Δημιουργία: Παύλος Κώτσης

3 Βρήκα έναν χάρτη θησαυρού και ψάχνω γενναίο πλήρωμα να με βοηθήσει να τον βρω! Θα έρθεις μαζί μου; Βρήκα έναν χάρτη θησαυρού και ψάχνω γενναίο πλήρωμα να με βοηθήσει να τον βρω! Θα έρθεις μαζί μου; Κάνε κλικ στην αποστολή σου για να διαβάσεις σε ποιον ωκεανό ή σε ποια θάλασσα πρέπει να κατευθύνεις το Μαύρο Μαργαριτάρι. Κάνε κλικ στην αποστολή σου για να διαβάσεις σε ποιον ωκεανό ή σε ποια θάλασσα πρέπει να κατευθύνεις το Μαύρο Μαργαριτάρι.

4 Πήγαινε στον ωκεανό που πήρε το όνομά του από ήρωα της μυθολογίας, ο οποίος κρατούσε στους ώμους του τον ουρανό. Θυμίζει και μια μυθική, βυθισμένη πόλη.

5 Ωραία! Η νέα σου αποστολή είναι να φτάσεις στον μεγαλύτερο ωκεανό του κόσμου. Αν θες να γίνεις πειρατής, αυτό πρέπει να το ξέρεις.

6 Τώρα βάλε πλώρη για τον τρίτο μεγαλύτερο ωκεανό του κόσμου. Προς τα εκεί ήθελε να πάει και ο Κολόμβος και τελικά...αλλού βγήκε

7 Φύγε αμέσως και πήγαινε στον μικρότερο ωκεανό του κόσμου. Μπρρρ! Πολύ κρύο έβαλε ξαφνικά...

8 Το επόμενο στοιχείο θα το βρεις στη θάλασσα που βρέχει τις χώρες της νότιας Ευρώπης και της βόρειας Αφρικής. Αυτή δεν είναι...θάλασσα! Είναι η...γειτονιά σου!!! Αυτή δεν είναι...θάλασσα! Είναι η...γειτονιά σου!!!

9 Κατά μήκος της Ερυθράς Θάλασσας πήγαινε μέχρι τη θάλασσα των...αραβικών χωρών. Πολύ πετρέλαιο μύρισε ξαφνικά... Πολύ πετρέλαιο μύρισε ξαφνικά...

10 Ως γνήσιος πειρατής, πήγαινε στη θάλασσα των...πειρατών της ταινίας. Ο θησαυρός σε περιμένει εκεί......Ωραία! Πάμε σπίτι μου......Ωραία!

11 Μπράβο! Πέρασες τις δοκιμασίες! Ανήκεις στον κόσμο των Πειρατών! Η Καραϊβική σε περιμένει... Μπράβο! Πέρασες τις δοκιμασίες! Ανήκεις στον κόσμο των Πειρατών! Η Καραϊβική σε περιμένει...


Κατέβασμα ppt "Δημιουργία: Παύλος Κώτσης Βρήκα έναν χάρτη θησαυρού και ψάχνω γενναίο πλήρωμα να με βοηθήσει να τον βρω! Θα έρθεις μαζί μου; Βρήκα έναν χάρτη θησαυρού."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google