Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

«Αφροδίτη και Άδωνις» Στο google ψάξτε για εικόνες: κινούμενα λουλούδια, Άδωνις και Αφροδίτη. Αποθηκεύστε τα στο φάκελο «εικόνες μου». Ανοίξτε το power.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "«Αφροδίτη και Άδωνις» Στο google ψάξτε για εικόνες: κινούμενα λουλούδια, Άδωνις και Αφροδίτη. Αποθηκεύστε τα στο φάκελο «εικόνες μου». Ανοίξτε το power."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 «Αφροδίτη και Άδωνις» Στο google ψάξτε για εικόνες: κινούμενα λουλούδια, Άδωνις και Αφροδίτη. Αποθηκεύστε τα στο φάκελο «εικόνες μου». Ανοίξτε το power point, σβήστε οτιδήποτε περιέχει η διαφάνεια, κάντε εισαγωγή και μορφοποίηση μερικών εικόνων που αποθηκεύσατε. Βάλτε κείμενο «Αφροδίτη και Άδωνις». Αποθηκεύστε και προβάλετε το αρχείο σας.

2 Εισάγετε μια ακόμη εικόνα και προσθέστε μερικά λουλούδια
Εισάγετε μια ακόμη εικόνα και προσθέστε μερικά λουλούδια. Δεξί κλικ στην εικόνα «προσαρμογή κίνησης». Δεξιά στο παράθυρο που εμφανίζεται, διαλέξτε εισαγωγή «ρόμβος». Προσθέστε κείμενο, και κίνηση στο κείμενο. Αποθηκεύστε και προβάλλετε την παρουσίαση. Άδωνις και Αφροδίτη

3 Από το αριστερό παράθυρο μεταβείτε στην πρώτη διαφάνεια, κάντε «αντιγραφή» στον clipboard την πρώτη εικόνα, εισάγετε νέα διαφάνεια, κάντε επικόλληση της εικόνας και μορφοποίηση

4 Από το αριστερό παράθυρο μεταβείτε στην πρώτη διαφάνεια, κάντε «αντιγραφή» στον clipboard την δεύτερη εικόνα, εισάγετε νέα διαφάνεια, κάντε επικόλληση της εικόνας και μορφοποίηση. Στο αριστερό παράθυρο μεταφέρατε τις δυο καινούργιες διαφάνειες στο τέλος έτσι:

5 Στην πρώτη διαφάνεια κάντε δεξί κλικ στην πρώτη εικόνα βάλτε υπερσύνδεση «θέση μέσα στο κείμενο» «διαφάνεια3» Επαναλάβετε για την δεύτερη εικόνα. Σε κάθε μια από τις διαφάνειες 3 και 4 βάλτε μια εικόνα επιστροφής στην αρχική με ανάλογη υπερσύνδεση.


Κατέβασμα ppt "«Αφροδίτη και Άδωνις» Στο google ψάξτε για εικόνες: κινούμενα λουλούδια, Άδωνις και Αφροδίτη. Αποθηκεύστε τα στο φάκελο «εικόνες μου». Ανοίξτε το power."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google