Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ Από τον Δημήτρη και τον Χριστόφορο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ Από τον Δημήτρη και τον Χριστόφορο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ Από τον Δημήτρη και τον Χριστόφορο

2

3

4 Η βιογραφία του Πaύλου Κοντίδη  O Παύλος Κοντίδης γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1990 στη Λεμεσό. Ο Κύπριος ιστιοπλόος προπονείται τα τελευταία πέντε χρόνια στην Κροατία, υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού της χώρας Γιόζο Γιάκελιτς (είναι μαζί από το 2007) και μαζί με τον συναθλητή του, Τόντσι Στιπάνοβιτς.

5 Σπουδές  Ο Κοντίδης ανέβαλε τις σπουδές του στο Σαουθάμπτον για δύο χρόνια, αφού ήθελε να προετοιμαστεί επαγγελματικά για την Ολυμπιάδα του 2012.

6 Η καριέρα του στην ιστιοπλοϊα  Σε ηλικία 15 ετών το όνομά του φιγούραρε για πρώτη φορά στην παγκόσμια κατάταξη των Laser, ως Νο541 του κόσμου, ενώ σε ηλικία 18 ετών, λίγο πριν αγωνιστεί στην πρώτη του Ολυμπιάδα στο Πεκίνο (όπου τερμάτισε 13ος), μπήκε για πρώτη φορά στην πρώτη 100άδα (Νο96).

7 Η καριέρα του στην ιστιοπλοϊα (2)  Τον Αύγουστο του 2009 ο Κοντίδης ανέβηκε στο Νο8 του κόσμου, με την καλύτερη του θέση να έρχεται τον Ιούνιο του 2011, όταν έφτασε στο Νο6. Το γεγονός όμως ότι εδώ και τρία χρόνια είναι συνεχώς στο Top15, δείχνει μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα.

8 Η καριέρα του στην ιστιοπλοϊα (3)  Μέχρι και την Ολυμπιάδα του Λονδίνου, όπου πήρε το αργυρό μετάλλιο, η μεγαλύτερη του επιτυχία επήλθε τον Αύγουστο του 2010 όταν πήρε την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser, και πάλι στα ίδια νερά της Μάγχης.

9 Μερικές εικόνες

10 ΤΕΕΕΛΟΣ!!!


Κατέβασμα ppt "ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ Από τον Δημήτρη και τον Χριστόφορο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google