Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο Ήρωάς μου Κανέλλας. Bear Grils Σήμερα θα σας μιλήσω για τον αγαπημένο μου ήρωα.Έναν εξερευνητή τον Bear Grils ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει στα πιο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο Ήρωάς μου Κανέλλας. Bear Grils Σήμερα θα σας μιλήσω για τον αγαπημένο μου ήρωα.Έναν εξερευνητή τον Bear Grils ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει στα πιο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο Ήρωάς μου Κανέλλας

2 Bear Grils Σήμερα θα σας μιλήσω για τον αγαπημένο μου ήρωα.Έναν εξερευνητή τον Bear Grils ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει στα πιο ακραία μέρη του κόσμου: Σαχάρα, Αμαζόνιο [κλπ]. Σήμερα θα σας μιλήσω για τον αγαπημένο μου ήρωα.Έναν εξερευνητή τον Bear Grils ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει στα πιο ακραία μέρη του κόσμου: Σαχάρα, Αμαζόνιο [κλπ].

3 Φωτογραφίες του ήρωά μου

4 Βιογραφικό Στις 26 Μαΐου 1998, οι Βρετανοί ορειβάτες με επιτυχία αναρριχήθηκαν στο Everest και ο Bear Grils επέστρεψε ζωντανός. Ήταν μόνο 23 χρονών. Στις 26 Μαΐου 1998, οι Βρετανοί ορειβάτες με επιτυχία αναρριχήθηκαν στο Everest και ο Bear Grils επέστρεψε ζωντανός. Ήταν μόνο 23 χρονών.

5 Ιστορία O Bear πέρασε τρία χρόνια στις βρετανικές Ειδικές Δυνάμεις. O Bear πέρασε τρία χρόνια στις βρετανικές Ειδικές Δυνάμεις. Στο διάστημα αυτό είχε ένα φοβερό ατύχημα, μία πτώση με αλεξίπτωτο στη νότια Αφρική και έσπασε την πλάτη του σε τρία σημεία. Στο διάστημα αυτό είχε ένα φοβερό ατύχημα, μία πτώση με αλεξίπτωτο στη νότια Αφρική και έσπασε την πλάτη του σε τρία σημεία. Ωστόσο, δύο χρόνια αργότερα, μετά από σοβαρή αποκατάσταση επανήλθε. Ωστόσο, δύο χρόνια αργότερα, μετά από σοβαρή αποκατάσταση επανήλθε.


Κατέβασμα ppt "Ο Ήρωάς μου Κανέλλας. Bear Grils Σήμερα θα σας μιλήσω για τον αγαπημένο μου ήρωα.Έναν εξερευνητή τον Bear Grils ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει στα πιο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google