Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το 90% της γνώσης μας προέρχεται από τους αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους και επιστήμονες. Μόνο το υπόλοιπο 10% προέρχεται από τον υπόλοιπο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το 90% της γνώσης μας προέρχεται από τους αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους και επιστήμονες. Μόνο το υπόλοιπο 10% προέρχεται από τον υπόλοιπο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το 90% της γνώσης μας προέρχεται από τους αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους και επιστήμονες. Μόνο το υπόλοιπο 10% προέρχεται από τον υπόλοιπο κόσμο. Εμείς λοιπόν θα μελετήσουμε τον αρχαίο έλληνα Πυθαγόρα.

3

4 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Θεωρία μετεμψύχωσης. Φιλοσοφία των μαθηματικών Δημιουργία ενός άρτιου συστήματος για την επιστήμη των ουρανίων σωμάτων.

5 ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ Πυθαγόρειο Θεώρημα. Φιλοσοφικές θεωρίες οι οποίες μελετήθηκαν και επηρέασαν πολλούς υποστηρικτές του. Μυητικό φιλοσοφικό κίνημα που λέγεται Πυθαγορισμός.

6 ΕΠΙΡΡΟΕΣ - ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ Επιρροές: Θαλής,στα μαθηματικά, τη γεωμετρία και όσα έχουν σχέση με τους αριθμούς και τους υπολογισμούς. Επιδράσεις: Πλάτωνας στο θέμα που αφορά την θεωρία της μετεμψύχωσης.

7

8 ΠΗΓΕΣ http://el.wikipedia.org/ https://www.google.gr/search


Κατέβασμα ppt "ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το 90% της γνώσης μας προέρχεται από τους αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους και επιστήμονες. Μόνο το υπόλοιπο 10% προέρχεται από τον υπόλοιπο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google