Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η ζωή μας. Τι μας προσφέρει ; Τι μας προσφέρει ; Το περιβάλλον μας δίνει το οξυγόνο που είναι το 98% της ζωής μας. Το χημικό στοιχείο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η ζωή μας. Τι μας προσφέρει ; Τι μας προσφέρει ; Το περιβάλλον μας δίνει το οξυγόνο που είναι το 98% της ζωής μας. Το χημικό στοιχείο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η ζωή μας

2

3 Τι μας προσφέρει ; Τι μας προσφέρει ; Το περιβάλλον μας δίνει το οξυγόνο που είναι το 98% της ζωής μας. Το χημικό στοιχείο οξυγόνο είναι αέριο που έχει ατομικό αριθμό 8 και σχετική ατομική μάζα 15,9994(3). Όλα αυτά τα δέντρα Το περιβάλλον μας δίνει το οξυγόνο που είναι το 98% της ζωής μας. Το χημικό στοιχείο οξυγόνο είναι αέριο που έχει ατομικό αριθμό 8 και σχετική ατομική μάζα 15,9994(3). Όλα αυτά τα δέντραχημικό στοιχείοατομικό αριθμόσχετική ατομική μάζαχημικό στοιχείοατομικό αριθμόσχετική ατομική μάζα που βλέπουμε καθημερινά μας δίνουν που βλέπουμε καθημερινά μας δίνουν αυτό το χημικό στοιχείο με τη βοήθεια του αυτό το χημικό στοιχείο με τη βοήθεια του αέρα. αέρα.

4 Τα τελευταία χρόνια Τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι ειδικά στις μεγάλες πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πελοπόννησος) και ειδικά στη Ηπειρωτικοί Ελλάδα καταστρέφουν το περιβάλλον, αλλά και πυρκαγιές τα καλοκαίρια σε πολλά νησιά ( Κρήτη και νησιά Αιγαίου πελάγους).

5 Μια πυρκαγιά στο πανέμορφο νησί μας, τη Χίο Μια πυρκαγιά στο πανέμορφο νησί μας, τη Χίο Το 2011 στο Ληθή έγινε μία φωτιά και κάηκαν πολλά σπίτια. φωτιά και κάηκαν πολλά σπίτια. Πόλοι άνθρωποι προσφερθεί- Πόλοι άνθρωποι προσφερθεί- καν εθελοντικά.Τελικά η φωτιά καν εθελοντικά.Τελικά η φωτιά έσβησε. έσβησε.

6 Σκουπίδια Σκουπίδια Και τα σκουπίδια κάνουν κακό στο περιβάλλον γιατί κάποιοι τα πετούν όπου νάνε ή κάποιοι Και τα σκουπίδια κάνουν κακό στο περιβάλλον γιατί κάποιοι τα πετούν όπου νάνε ή κάποιοι που καπνίζουν και πετούν τα τσιγάρα τους στον δρόμο. που καπνίζουν και πετούν τα τσιγάρα τους στον δρόμο.

7 Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Τώρα πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο για να πετάξουν τα σκουπίδια τους Τώρα πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο για να πετάξουν τα σκουπίδια τους

8 ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΤΕ


Κατέβασμα ppt "Το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η ζωή μας. Τι μας προσφέρει ; Τι μας προσφέρει ; Το περιβάλλον μας δίνει το οξυγόνο που είναι το 98% της ζωής μας. Το χημικό στοιχείο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google