Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Να το κατάλαβαν άραγε;; Δεν τρίτωσε απλώς το κακό, ή το καλό, που μπορεί ο καθένας να το πάρει όπως θέλει, αλλά…. ΤΕΤΑΡΤΩΣΕ!! Για μένα πάντως, το βλέπω.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Να το κατάλαβαν άραγε;; Δεν τρίτωσε απλώς το κακό, ή το καλό, που μπορεί ο καθένας να το πάρει όπως θέλει, αλλά…. ΤΕΤΑΡΤΩΣΕ!! Για μένα πάντως, το βλέπω."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Να το κατάλαβαν άραγε;; Δεν τρίτωσε απλώς το κακό, ή το καλό, που μπορεί ο καθένας να το πάρει όπως θέλει, αλλά…. ΤΕΤΑΡΤΩΣΕ!! Για μένα πάντως, το βλέπω σαν το μεγαλύτερο ΚΑΛΟ της χώρας, που δεν ξέρω αν και πότε ξανά έγινε!!

2 Να το κατάλαβαν άραγε;; Το καλοκαίρι στις ευρωεκλογές, θυμήθηκαν όλοι οι Έλληνες να πάνε για μπάνιο!! Καλά έκαναν, δεν είναι όμως πάρα πολλοί, όταν πάνω από δύο εκατομμύρια Έλληνες, υποβιβάζουν σε τέτοιο βαθμό την ψήφο τους;; Κι αμέσως μετά…

3 Να το κατάλαβαν άραγε;; Το φθινόπωρο, δεν έχει μεγάλη σημασία, ποιο κόμμα κέρδισε τις εκλογές. Έχει όμως τεράστια σημασία, αυτή η τεράστια ανθρώπινη μάζα που μετακινήθηκε!! Κάποιοι ερευνητές, μιλάνε για πάνω από δύο εκατομμύρια που έφυγαν από το κόμμα που ήταν, και πήγαν σε άλλο!!

4 Να το κατάλαβαν άραγε;; Μόλις στις αρχές του χειμώνα, πάλι, μία τεράστια μάζα, πάνω από εφτακόσιες χιλιάδες Έλληνες, εθελοντικά, κατάφυγαν πάλι στις κάλπες!!! Και… ειρηνικά… δεν έριξαν απλώς τα τείχη, αλλά, γκρέμισαν κάστρα, κι αμέσως έχτισαν πολυτελέστατες βίλες της εποχής μας!!

5 Να το κατάλαβαν άραγε;; Ποιος φανταζόταν, ότι, δύο παλιοί φίλοι, θα γίνονταν κάποια μέρα, αρχηγοί, των δύο μεγαλύτερων πολιτικών κομμάτων της χώρας!! Ειρηνικότατα εκλεγμένοι!!

6 Να το κατάλαβαν άραγε;; Τρεις εκλογικές αναμετρήσεις, που δείχνουν ξεκάθαρα τον κόσμο να ΨΑΧΝΕΤΕ για να προλάβει τις εξελίξεις, και μία φιλία, είναι τα τέσσερα πολιτικά γεγονότα της χώρας μας! Μόλις… τον τελευταίο μισό χρόνο!!

7 Να το κατάλαβαν άραγε;; Θέλω να πιστεύω, ότι, η φιλία θα τους οδηγήσει να συμπεριφερθούν, σαν σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας, μήπως ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!! Αν τους οδηγήσει σαν σε κυβέρνηση εχθρότητας….. Αλίμονό μας!!!

8 Να το κατάλαβαν άραγε;; Και στην παγκόσμια πολιτική σκηνή, αλλά και οι προηγούμενες Ελληνικές κυβερνήσεις, πρώτα κατέρρεαν, κι ύστερα αναλάμβανε το άλλο κόμμα. Και σε πολλές περιοχές της χώρας κάποιοι, ανοίγουν μαγαζί κοντά σε άλλο ίδιο, όχι επειδή έχει ανάγκη η περιοχή από δεύτερο τέτοιο μαγαζί, αλλά για να κλείσουν το παλιό, και να δουλέψει ο νεότερος. Όπου κατά κανόνα, κλείνουν και οι δύο!!

9 Να το κατάλαβαν άραγε;; Και παλιότερα έγραφα για την υπερδύναμη, ότι για να βγει κάποιος πρώτος σε αγώνα, υπάρχουν δύο τρόποι. Με τον έναν τρόπο βγαίνει, ο δυνατός, ο δίκαιος, και με τον άλλο τρόπο, κλείνοντας τον δρόμο του πρώτου…!! Αν πρόκειται να κυβερνήσουν με τον δεύτερο τρόπο, όπως συνήθως τα τελευταία χρόνια, καλύτερα να μην κυβερνήσει ούτε το πρώτο κόμμα, αλλά κι ούτε το δεύτερο!! Άλλος!! Άλλος!! Μικρός ή μεγάλος!!

10 Να το κατάλαβαν άραγε;; Τώρα, νομίζω, ότι είμαστε υποχρεωμένοι, να τους εμπιστευτούμε. Μήπως μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά;;; Αν όμως πάλι, δεν μας εμπνεύσουνε, να δουλέψουμε, πρέπει να είμαστε βέβαιοι, ότι θα καταρρεύσουμε!! Τι είναι καλύτερα;

11 Να το κατάλαβαν άραγε;; Θα πρέπει να γνωρίζουν όμως, και οι δύο παρατάξεις, ότι το ‘ψάξιμο’ του Έλληνα, μόλις άρχισε. Κι αν δεν τα καταφέρουν, δεν θα τους μουντζώξουμε πια, αλλά, ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΜΕ

12 Να το κατάλαβαν άραγε;; Προς το παρόν, είμαστε όλοι υποχρεωμένοι, να βοηθήσουμε την νέα κυβέρνηση να δουλέψει, και τον νέο αρχηγό να στηθεί στα πόδια του και να κάνει αντιπολίτευση!!! ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ….. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ….. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Κατέβασμα ppt "Να το κατάλαβαν άραγε;; Δεν τρίτωσε απλώς το κακό, ή το καλό, που μπορεί ο καθένας να το πάρει όπως θέλει, αλλά…. ΤΕΤΑΡΤΩΣΕ!! Για μένα πάντως, το βλέπω."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google