Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΟΙ ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΩΚΕΑΝΟΙ! Όταν αφήνουμε σκουπίδια, μολύνουμε το νερό ή την παραλία. Αυτό βάζει σε κίνδυνο τα φυτά και τα ζώα που.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΟΙ ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΩΚΕΑΝΟΙ! Όταν αφήνουμε σκουπίδια, μολύνουμε το νερό ή την παραλία. Αυτό βάζει σε κίνδυνο τα φυτά και τα ζώα που."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΟΙ ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΩΚΕΑΝΟΙ! Όταν αφήνουμε σκουπίδια, μολύνουμε το νερό ή την παραλία. Αυτό βάζει σε κίνδυνο τα φυτά και τα ζώα που ζουν εκεί.

2 ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΩΚΕΑΝΟΙ Οι περισσότερες παραλίες έχουν σκουπίδια και αυτό είναι ένα παράδειγμα διότι υπάρχουν και άλλες.

3 ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ Τόσο οι άνθρωποι όσο και τα ζώα ανάγκη τα δάση για να ζήσουν. Τα δάση προσφέρουν καταφύγιο, τροφή, φάρμακα…

4 ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ! Κάθε ζώο έχει το δικό του ρόλο στη φύση. Η εξαφάνιση ενός είδους βάσει σε κίνδυνο πολλά φυτά και άλλα ζώα.

5 ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΙΝΥΝΕΥΟΥΝ

6 ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ! Τα ζώα που πρέπει να προστατευτούν είναι άπειρα. Εκτός κι από το πάντα είναι κι η χελώνα καρέτα καρέτα.

7 ΝΕΡΟ ΕΝΑΣ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ! Το νερό είναι πολύτιμο, δεν πρέπει ούτε να το σπαταλάμε ούτε να το μολύνουμε!

8 ΑΣ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ! Για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε τις μηχανές μας ή να θερμάνουμε τα σπίτια μας, χρησιμοποιούμε διάφορες πηγές ενέργειας, όπως το πετρέλαιο, το κάρβουνο ή το φυσικό αέριο…

9 Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! Πάνω από έναν αιώνα τώρα ο πλανήτης υπερθερμαίνεται εξαιτίας της μόλυνσης : αυτή η αύξηση της θερμοκρασίας είναι επικίνδυνη τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τη φύση.

10 ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! Η τροφή και τα περισσότερα αγαθά πωλούνται σε συσκευασίες τις οποίες πετάμε στα σκουπίδια. Χωρίζοντας τα σκουπίδια μας σε κατηγορίες, βοηθάμε στη μείωση της μόλυνσης.

11 ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ; Τα αποθέματα πετρελαίου, κάρβουνου και φυσικού αερίου εξατλούνται. Πρέπει να βρούμε νέες πηγές ενέργειας για να τα αντικαταστήσουμε και να μειώσουμε την κατανάλωσή τους.

12 ΖΗΤΩ Η ΦΥΣΗ!!!

13 ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ

14 ΤΕΛΟΣ Έτσι μάθαμε ότι δεν πρέπει να μολύνουμε την φύση ούτε τα ζώα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15 Η ΤΑΞΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Δ’1 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ 2 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ


Κατέβασμα ppt "ΟΙ ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΩΚΕΑΝΟΙ! Όταν αφήνουμε σκουπίδια, μολύνουμε το νερό ή την παραλία. Αυτό βάζει σε κίνδυνο τα φυτά και τα ζώα που."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google